Marcingrv 31.07.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam, nie mam pomysłu na aranżacje mojej andresoli i jeśli mógłby mi pomóc wiej aranżacji byłbym bardzo wdzięczny. Nie długo brat się wyprowadza i mam zamiar zrobić generalny remont pokoju. A więc chciałbym aby na andresoli znalazło się miejsce na biurko, jakieś łóżko. Chciałbym również jakiś stolik pod TV bo często znajomi do mnie przychodzą na jakiś mecz, więc dobrze by było też aby mieli na czym siedzieć. Poniżej podaje schemat pokoju: W pokoju też znajdują się dwie rózne wysokości. Tam gdzie są czerwone kreski wysokość wynosi 150cm Największe nie zamalowane pole ma 127cm A najmniejsze nie zamalowane pole są to schody prowadzące na andresole W razie jakiś pytań proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 jaka wysoka jest antresola?Skoro biurko, łóżko i telewizor będa na górze, to co będzie na dole? Wysokosc antresoli to 150 cm? Nie bardzo rozumiem do czego te 150 i 127 cm się odnosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.08.2014 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Te 150 i 127 to chyba skosy... Andresola = męska antresola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts