SieMyszka 31.07.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Hej, Właśnie z mężem wykańczamy dom. Zamarzył mi się duży salon w stylu pałacowym: lustro w złoconej ramie, pikowany szezląg itd. I oświetlenie... Właśnie. Chcielibyśmy duży kryształowy żyrandol... Czy ktoś ma w domu takie cudeńko? Jak z pielęgnacją kryształów? Gdzie najlepiej kupić takie oświetlenie, ktoś może ma jakiś zaufany sklep? Najlepiej na terenie Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 31.07.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 z takim wnętrzem bywa tak, że chęć na nie dość szybko przechodzi. Może warto przeczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SieMyszka 31.07.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nie przejdzie Budowa domu trwała dość długo i dokładnie zastanowiłam się nad tym co chce mieć Przerobiliśmy już też kilka stylów we wcześniej wynajmowanych mieszkaniach : klasyczny, nowoczesny, minimalistyczny A jakoś nadal marzy mi się wielki salon, taki elegancki Domek też mamy w stylu pałacyku, więc myślę, że wnętrza powinny się z nim zgrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 (edytowane) http://polki.pl/work/privateimages/formats/V5_MT_LIFE/49929.jpg To dom projektantki Doroty Kowalczyk - mysle, że jej kryszałty sprząta sprzątaczka Pytanie - masz wyczucie wnętrz? Żeby wam na końcu nie wyszedł romski palacyk albo rezydencja ukraińskiego oligarchy Edytowane 31 Lipca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekoratorświatła 03.09.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 przeglądnij w internecie żyrandole światłowodowe. wyglądają elegancko i nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.09.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Mam salon 50m2 i w nim oświetlenie z kryształami. Nie zauważyłam żeby kryształki z żyrandoli nastręczały szczególnych problemów z czyszczeniem. Odnośnie mód wszelakich to wnętrza stylowe jednak sa najbardziej trwałe i nie nudzą się tak szybko jak wszelkie nowoczesne wymysły, moda na nie trwa zawsze. Kwestia tylko tego co kto lubi i jak czuje się w takim wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts