essi001 09.08.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Do brązów chyba granat pasuje (?) Nie chcę ciemnej podłogi ze względów praktycznych i białych drzwi też nie chcę. Może być biała ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.08.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) no to moze jednak wybierz inny styl? Ok, tu mam ciemne okno:http://marvipolatelier.pl/wp-content/uploads/2014/03/luxurious-penthouse-dining-room.jpg jak widac jest ono kompletnie nie powiązane z innymi kolorami drewna w domu Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
essi001 09.08.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 A takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 09.08.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Dla mnie też za dużo różnego drewna tam. Fronty dałabym jasne i jednolite. Pewna jesteś tej wolnostojącej kuchenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 09.08.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jeśli drzwi chcesz w tym samym kolorze co okna to kup takie, żeby miały jak największe przeszklenie(szkło może być mleczne) i jak najmniej ciemnego drewna, coś w stylu drzwi balkonowych - moim zdaniem taki fason będzie neutralny. Na podłogę bielone dechy i podobnego koloru lub białe listwy przypodłogowe. Meble głównie białe albo bardzo jasne drewno(bielone). Brzoza do takiego zestawienia chyba średnio pasuje - może dałabyś radę przemalować te meble co masz. Trochę ciemnego drewna w postaci dodatków lub małych mebli - ramy obrazów, doniczki, stolik kawowy albo fotel z ciemnego rattanu itp. Tekstylia według uznania - białe, kremowe(naturalne), beżowe, granatowe, czerwone... Przykladowe wizualki z jasną podłogą do ciemnej stolarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
essi001 15.08.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Dzięki za wszystkie rady. Zaczynam się przekonywać do białych drzwi A co sądzicie o tym? Nie za biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
essi001 15.08.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) I jeszcze jedna wariacja na temat Hmm, a co powiecie na granatową podłogę? Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez essi001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 15.08.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Czarne blaty i stolik nijak się mają do stylu marynarskiego. Natomiast drugi projekt - na tak! Granatowa podłoga wygląda świetnie! Wtedy wg mnie już żadnych granatowych dodatków, tylko właśnie czerwone. Zastanów się też nad kuchenką i lodówką w zabudowie - wiem, że to będzie droższe, ale to są rzeczy, z których będziesz korzystać przez wiele lat. Też planuję kuchnię w stylu marynarskim, na dodatek też po kosztach, więc będę tu zaglądać, co wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
essi001 16.08.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Zastanów się też nad kuchenką i lodówką w zabudowie - wiem, że to będzie droższe, ale to są rzeczy, z których będziesz korzystać przez wiele lat. Zastanowię się, ale raczej nie jest to coś, co mi jest bardzo potrzebne do życia, tylko raczej jedna z tych rzeczy, na których chcę oszczędzić Też planuję kuchnię w stylu marynarskim, na dodatek też po kosztach, więc będę tu zaglądać, co wymyśliłaś Zapraszam Jeszcze kilka pomysłów Może zamiast granatowej podłogi, granatowe płytki nad szafkami? Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez essi001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ciemna podloga to przynajmniej raz dziennie przejechanie mopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 09.09.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 I jak tam? Są postępy? Co nowego wymyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts