kadera 04.08.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam,ponieważ wymiary kuchni nie pozwalają na założenie drzwi przesuwnych, zaoszczędzic miejsce mogę jedynie poprzez drzwi łamane (nie harmonijkowe!).Będę wdzieczna za opinie na temat takich drzwi - ich funkcjonalnosci, codziennego użytkowania. No i jakosci jakoś tak ogólnie - czy sie nie wypaczają z czasem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 04.08.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Trzymaj fason i pion o ile są zrobione na dobrym (czyt. niestety droższym) systemie np. Hettich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a te drzwi sa potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadera 04.08.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Tak, są potrzebne, to mieszkanie w bloku, kuchnia jest na środku mieszkania, zamykamy drzwi jak choćby wieczorami "tłuczemy garami", by dzieciaków nie budzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 składane drzwi mogą nie spełniać dobrze roli głuszącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 04.08.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Wiem, że porta nie ma dobrej opini ale oglądałam ostatnio ich drzwi łamane i naprawdę solidnie wyglądały. Mają dwa fajne systemy, jedne w systemie bezprzylgowym, drugie w przylgowym: Sama jestem ciekawa jak z ich jakością bo się poważnie nad nimi zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts