mariof 01.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ...a tutaj sprawdzone solidne firmy godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 01.06.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 1- STANBUD GARBY2- VOX Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 01.06.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Hurtownia Zensof w Gruszczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.06.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Jak miło coś takiego poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 01.06.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Skład budowlany VOX - Gniezno idzie sie dogadać - cegły cement i inne takie rabaty itd. jeśli chodzi o pokrycia dachowe to - BOLANN konkretny, i słowny człowiek od dachów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 01.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o okna polecam firmę Grobud z Grodziska Wielkopolskiego sprawdzili się umnie doskonale pomomo że byłem marudnym i czepialskim klientem. Pozdrawiam Tomek 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 01.06.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 poleccie prosze jeszcze kogos od tynkow zewnetrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.06.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Thermo Fasada - Górecka obok Panoramy - okna Drewexim'u - wietna obsługa!!! Okna piękne i bardzo solidnie wykonane - już mam zamontowane!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.06.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 A i jeszcze instalator - bardzo miły facet, rozsądne ceny, robota wykonana solidnie - EKOWIT. mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 01.06.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 To i ja :- Okna- Firma Rowitex z Poznania na profilach Deceunicka-Bardzo solidna obsluga klienta i przystepne ceny. - Instalacje sanitarne- Zaklad instalacyjny pana Romulusa Kaczmarka- solidny wykonawca, godzien zaufania. Szybka i fachowa praca. Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 01.06.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 A może firmy wykańczanie stanu surowego + instalacje z wielkopolski pd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 02.06.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Skład budowlany VOX - Gniezno idzie sie dogadać - cegły cement i inne takie rabaty itd. Z tym sie nie zgodze. Nas Vox z Gniezna nieladnie potraktowal. Bylismy umowieni na okreslony towar - cena i ilosc, mielismy tylko potwierdzic kiedy transport ma przyjechac do nas. Za kilka dni sie okazalo, ze cena jest wyzsza + musimy zaplacic za transport, a wczesniej transport byl w cenie. Pan handlowiec z Voxa nie widzial w tym nic dziwnego, ze warunki umowy nagle sie zmienily. Nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 02.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ..... Z tym sie nie zgodze. Nas Vox z Gniezna nieladnie potraktowal. A ja potwierdze ze dobrze mi się z nimi wspólpracuje od 2000r. towar zamawiany..dostarczany był na czas, ceny takie jak ustalano przy zamówieniu rabaty ...nie moge złego słowa powiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 29.06.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 okna -"BBZ" ze starego Puszczykowahurtownia "dach-bud"z Dębca oraz "Poztel" z Wołczyńskiejinstalator co i cwu z Lubonia - Rafał Kąkolewskimurarz z Kościana Leon- zabójczy facetwięźba - Przybecki z Luboniadekarzy nie polecamteraz szukam tynkarzy wewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 29.09.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 A i jeszcze instalator - bardzo miły facet, rozsądne ceny, robota wykonana solidnie - EKOWIT. mail: [email protected] czy instalator zajmuje sie tez kotlowniami? szukam opinii o Jodelce (podlogi drewniane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Tak robił u mnie w zaszłym tygodniu - czekam jeszcze na jakiś wkład ale p. Jacek niestety leży powalony grypą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 29.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Tak robił u mnie w zaszłym tygodniu - czekam jeszcze na jakiś wkład ale p. Jacek niestety leży powalony grypą! przeziebil sie w nieczynnej kotlowni? niesamowite ale tak niestety jest - w kotlowni najlatwiej o przeziebienie. czy masz moze do niego kotakt telefoniczny? chcialbym sie z nim umowic ale z drugiej strony troche niedobrze dreczyc chorego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.09.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Tom - tel wysłałam na priv. Do pracy Pana Jacka nie mam żadnych uwag - oprócz jednej rzeczy - mogliby troszkę bardziej się przykładać do czystości prowadzonej pracy. Niby wszystko posprzątane a podłogę w garażu myłam i tak 2 godz.(a to pewnie dlatego, że jeszcze tam nie trzymamy aut i każda ryska mnie wnerwia) A może jestem upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 30.09.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 no to jeszcze ja dodam Danabud Karpicko- terminowi slowni. http://www.danabud.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.06.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 To dodam zakład instalacyjny: wod-kan, c.o. Eugeniusz Marcinkowski Oborniki tel. 061 296 13 89 Solidny ,przystępne ceny usług. Resztę moich wykonawców powinnam wpisać na czarną listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts