Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skład budowlany VOX - Gniezno idzie sie dogadać - cegły cement i inne takie rabaty itd.

Z tym sie nie zgodze. Nas Vox z Gniezna nieladnie potraktowal. Bylismy umowieni na okreslony towar - cena i ilosc, mielismy tylko potwierdzic kiedy transport ma przyjechac do nas. Za kilka dni sie okazalo, ze cena jest wyzsza + musimy zaplacic za transport, a wczesniej transport byl w cenie. Pan handlowiec z Voxa nie widzial w tym nic dziwnego, ze warunki umowy nagle sie zmienily. Nie polecam!!!

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
Tak robił u mnie w zaszłym tygodniu - czekam jeszcze na jakiś wkład ale p. Jacek niestety leży powalony grypą!

przeziebil sie w nieczynnej kotlowni? :D

niesamowite ale tak niestety jest - w kotlowni najlatwiej o przeziebienie.

czy masz moze do niego kotakt telefoniczny? chcialbym sie z nim umowic ale z drugiej strony troche niedobrze dreczyc chorego.

Tom - tel wysłałam na priv. Do pracy Pana Jacka nie mam żadnych uwag - oprócz jednej rzeczy - mogliby troszkę bardziej się przykładać do czystości prowadzonej pracy. Niby wszystko posprzątane a podłogę w garażu myłam i tak 2 godz.(a to pewnie dlatego, że jeszcze tam nie trzymamy aut i każda ryska mnie wnerwia) A może jestem upierdliwa :wink:

• 8 months później...