Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

Szukam jeszcze dobrego fachowca do zrobienia tarasu, który dobrze robi ale i też potrafi doradzić. Marzy mi się taras z płytek gresowych ale tyle słyszałem o pękaniu tych płytek i dużej sztuce aby go dobrze zrobić.dzięki z góry za podpowiedź

Ja dotychczas miałem położone zwykłe płytki na zewnątrz, po 5 latach były jak nowe, żadna nie popękała.

Teraz kładę korziliusa płytki stricte tarasowe, a chemia będzie sopro. Od wtorku zaczyna fachowiec, jak skończy dam znać. Podobno jest bardzo dobry, ale zobaczymy.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam jeszcze dobrego fachowca do zrobienia tarasu, który dobrze robi ale i też potrafi doradzić. Marzy mi się taras z płytek gresowych ale tyle słyszałem o pękaniu tych płytek i dużej sztuce aby go dobrze zrobić.dzięki z góry za podpowiedź

Ja dotychczas miałem położone zwykłe płytki na zewnątrz, po 5 latach były jak nowe, żadna nie popękała.

Teraz kładę korziliusa płytki stricte tarasowe, a chemia będzie sopro. Od wtorku zaczyna fachowiec, jak skończy dam znać. Podobno jest bardzo dobry, ale zobaczymy.

Dzięki Maciek za wiadomość. Czy ten Pan od klienkieru tylko układa klinkier czy też robi wcześniej murarkę - słupki ?

Możesz mi jeszcze podać kontakt na fachowca od ocieplenia poddasza i do położenia płytk GK ?

Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Maciek za wiadomość. Czy ten Pan od klienkieru tylko układa klinkier czy też robi wcześniej murarkę - słupki ?

Prawdopodobnie robi, u mnie robiła to inna firma zanim ja wywaliłem na zbity pysk, tak, że został klinkier do położenia i zalanie słupków.

Możesz mi jeszcze podać kontakt na fachowca od ocieplenia poddasza i do położenia płytk GK ?

Fachowcy którzy to robili prawdopodobnie są już w Anglii bo firma po kilkunastu latatch w zeszłym roku przestała istnieć :(

Witam !

Mam ogromną prośbę . Ponieważ ekipa od szpachlowania wystawiła mnie do wiatru poszukuję namiary na kogoś kto za rozsądne pieniądze , przyzwoicie i najlepiej od zaraz wyszpachlowałby ok.550 metrów tynków cem -wap

pozdrawiam serdecznie

Piotr

• 2 weeks później...

Witam!

Pilnie poszukuje dobrej i solidnej ekipy ktora wykonalaby posadzke maszynowa w mieszkaniu o metrazu 62m2 (3 pietro) w Wielkopolsce (70km od Poznania). Sprawa jest na tyle pilne ze mam towar zakupiony a firma z ktora bylem umowiony juz po raz drugi wykrecila sie jakas wymowka i przelozyla termin w "nieskonczonosc". Dzieki za INFO !

Pana Krzysztofa firma Ciesielska tel. 603 44 44 34 dach wykonany bez zarzutów solidnie i fachowo. BARDZO SŁOWNY I DOTRZYMUJE TERMINÓW NIE BIERZE ZALICZEK

Skorzystałam i naprawdę polecam - dodam jeszcze tylko, że ekipa bardzo sprawnie i szybko wykonuje swoją pracę - u mnie ciesielka zrobiona w cztery dni.

Również mogę polecić. U mnie poprawiał (a właściwie wykonywał od początku) opierzenia kominów i kosza. Sprawnie i skutecznie. I jak dla mnie najważniejsze - bardzo dobry kontakt oraz dotrzymywanie słowa, tak przed jak i po otrzymaniu zapłaty (niestety mam tyle problematyczny dach "popsuty" przez poprzedniego wykonawcę, że dopiero silny i zacinający deszcz ujawnił nieszczelność, czego lanie wody z węża nie było w stanie pokazać - problemu z ponownym przyjazdem i poprawieniem nie było najmniejszego).

• 3 weeks później...

Obiecałam kiedyś, że po montażu okien napiszę jak się spisała ekipa montażowa OKNOPLASTU z Gniezna. Krótko mówiąc SUPER. Naprawdę warto polecić i umieścić namiary na BIAŁEJ LIŚCIE WIELKOPOLSKI. Dodam tylko, że mój mąż, który jest bardzo wnikliwy na budowie :wink: (użyłam delikatnych słów bo może to kiedyś przeczyta :D ) stwierdził, że Ekipa OKNOPLASTU z Gniezna jest pierwszą na naszej budowie, za którą nie musiał chodzić i sprawdzać bo fachowość i dokładność było widać od początku. Pełen profesjonalizm i współpraca z inwestorem. Inwestor może naprawdę poczuć się jak partner a nie wścibski intruz, który niczego nie powinien widzieć i niczym się nie interesować. Informuję też, że nie mam w tym żadnego interesu aby ich reklamować, cieszę się tylko, że są jeszcze fachowcy z prawdziwego zdarzenia. Życzę im mnóstwa zleceń i satysfakcji ze swojej pracy.

TECHNIKA OKIENNA

MICHALINA WALASZCZYK (do tego piękne imię) :D

62-200 GNIEZNO UL.REYMONTA 32

0-61 426 14 09

Obiecałam kiedyś, że po montażu okien napiszę jak się spisała ekipa montażowa OKNOPLASTU z Gniezna. Krótko mówiąc SUPER. Naprawdę warto polecić i umieścić namiary na BIAŁEJ LIŚCIE WIELKOPOLSKI. Dodam tylko, że mój mąż, który jest bardzo wnikliwy na budowie :wink: (użyłam delikatnych słów bo może to kiedyś przeczyta :D ) stwierdził, że Ekipa OKNOPLASTU z Gniezna jest pierwszą na naszej budowie, za którą nie musiał chodzić i sprawdzać bo fachowość i dokładność było widać od początku. Pełen profesjonalizm i współpraca z inwestorem. Inwestor może naprawdę poczuć się jak partner a nie wścibski intruz, który niczego nie powinien widzieć i niczym się nie interesować. Informuję też, że nie mam w tym żadnego interesu aby ich reklamować, cieszę się tylko, że są jeszcze fachowcy z prawdziwego zdarzenia. Życzę im mnóstwa zleceń i satysfakcji ze swojej pracy.

TECHNIKA OKIENNA

0-61 426 14 09

a potwierdzam - bardzo dobra firma, kupiliśmy od nich całą stolarkę - od okien, bramę po drzwiach addeco kończąc - świetny kontakt.

więźba - Przybecki z Lubonia

Witam,

będę wdzięczny za namiary na pana Przybeckiego.

Gorąca prośba do wszystkich z Wlkp - właśnie cieśle zostawili nas na lodzie i się nie pojawili - dekarz zamówiony - podajcie namiary na Waszych cieśli jeżeli są godni polecenia. Musimy kogoś pilnie znaleźć na sierpień.

Józef Probol z Gniezna - 669050094. Teraz śmiga u mnie - fachowiec z artystycznym podejściem do ciesiółki.

Ja natomiast poszukuję PILNIE kogoś do tynków wewn. na drugą połowę sierpnia.

.polecam pana Eugeniusza namiary 604891102 uczciwy solidny,słowny

TECHNIKA OKIENNA

0-61 426 14 09

a potwierdzam - bardzo dobra firma, kupiliśmy od nich całą stolarkę - od okien, bramę po drzwiach addeco kończąc - świetny kontakt.

ja równierz mam okna od p.Michaliny wszystko super gorąco polecam.