sakiw 31.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 do wykończeniówki polecamy firmę Rolicz ze Swarzędza. Ocieplali u nas poddasze, szpachlowali ściany, zrobili dwie łazienki, wszystko w terminie i bez większych zastrzeżeń. Nie piją, nie palą, sprzątają po sobie!!! Ekipa młoda ale z doświadczeniem, doradzą, "to się nie da" dla nich nie istnieje:) z czystym sumieniem polecam. Znany kierownik tego forum pan Z.K. (nie pytałem go czy mogę, przez to nie podaję nazwiska) także pochwalił jakość wykonanych prac, kontakt do szefa 604534090. szczegóły mogę podać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 09.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzięki temu wątkowi znalazłem Pana Adama Staszyńskiego (elektryk) i Pana Krzysztofa Wachowiaka (instalator). Swoją opinię o ich pracy przekarzę po wykonanej robocie. Poszukuję jeszcze dobrego fachowca od kominka (bez płaszcza wodnego) oraz instalatora gazu. Możecie polecić kogoś solidnego i niezbyt drogiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sc0rpion 23.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam szukam solidnej firmy lub osoby do ocieplenia poddasza, zalozenia wylazu dachowego i laweczki oczywiscie w przystepnej cenie najlepiej nr stacjonarny bo mieszkam poza PL ale w ostatecznosci moze byc kom dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiwa 23.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Czy ktoś może polecić dobrego instalatora, konkretnie chodzi o pewne przeróbki w łazience i wprowadzenie rury do pionu kanalizacyjnego. Chodził mi o kogoś kto ma 2 prawe ręce i potrafiłby znaleźć dobre rozwiązanie w instalacji brodzika. Moje poszukiwania na razie bezowocne. Kontakty z instalatorami jakoś urywają mi się, jak okazuje się, że tu trzeba podkuć, tu uważać, bo podłogówka, a tu wprowadzić w pion piętro niżej. Panowie chętnie przyjdą do surowego podłoża na czystą robotę, a najchętniej do robienia instalacji w całym domu. A tak to... no jakoś terminu na podjechanie od miesiąca nikt nie może znaleźć. Okolice Rokietnicy, czy Szamotuł - będę bardzo wdzięczna za kontakt.PzdrE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia78 23.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam wszystkich szukam dobrego geodetę oraz dobrej i niezbyt drogiej firmy budowlanej-stan surowy budowa-Kobylnica k/Poznania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 23.02.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Szukam szklarza, który wykona mi dwa duże lustra wklejane między płytki, może ktoś w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić kogoś... Ja przyłączam się do prośby potrzebuję nietypowe rozmiary wraz z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 24.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Czy możecie polecić jakiegoś kominiarza i tynkarzy wewnętrzych??? Dzieki z góry tynki wew.gipsowe - Isolbud, p Kamyszek http://www.isolbud.pl/kontakt.html Też z nich korzystałem, dwa razy. Można polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 24.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Szukam szklarza, który wykona mi dwa duże lustra wklejane między płytki, może ktoś w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić kogoś... Ja przyłączam się do prośby potrzebuję nietypowe rozmiary wraz z montażem Zapytaj płytkarz. Każdy z nich ma "swojego" szklarza. Mój był wyjątkiem, bo sam wklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Poznan 25.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Polecam DAGUBUD z Paczkowa Dariusz Gronowski. Budowali mi cały dom i teraz została wykończeniówka. W Borówcu na ulicy Granicznej. Nie chce mi się pisac reklamy bo w innym wątku, wyraziłem opinię. jak ktoś chce zobaczyć ladny dom zapraszam Borówiec ul. Graniczna 350/199 na plocie wisi reklama Dagabud która sam powiesiłem, żeby docenić ich pracę. Jurek z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 25.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Raz piszesz ze budowali TobieRaz piszesz ze budujesz z nimi. Zapewne zaraz napiszesz że sie czepiamAle jesli ktos w pierwszym i drugim poscie wychwala pod niebiosa to pachnie mi to sciemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 26.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Szukam szklarza, który wykona mi dwa duże lustra wklejane między płytki, może ktoś w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić kogoś... Lustra na wymiar do wklejenia można zamówić w firmie MIRROR (http://www.mirror.com.pl). Firma ma siedzibę na Starołęce przy ul. Książęcej. Korzystałam z ich usług parę razy bez żadnej wpadki (poza wpadką mojego płytkarza, który podał mi zbyt duży - na szczęście - wymiar i trzeba było docinać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 26.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Polecam DAGUBUD z Paczkowa Dariusz Gronowski. Budowali mi cały dom i teraz została wykończeniówka. W Borówcu na ulicy Granicznej. Nie chce mi się pisac reklamy bo w innym wątku, wyraziłem opinię. jak ktoś chce zobaczyć ladny dom zapraszam Borówiec ul. Graniczna 350/199 na plocie wisi reklama Dagabud która sam powiesiłem, żeby docenić ich pracę. Jurek z Poznania Mam rzut beretem, rozumiem, że jak zapukam do drzwi to otworzy mi P. Jurek z Poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomekC 26.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Mice jak zwykle cięty dowcip, ale ze to Cie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kk50250 27.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam! Ja znam bardzo solidną i rzetelną firmę zajmującą sie wykończeniówką. Fakt faktem nie są najtańsi ale rewelacyjna praca. Nawet bez problemu dojadą do Poznania czy okolic. Jak ktoś zainteresowany to podaje nr Marcin Olejniczak 602-17-80-82 Ręcze za nich w 100% Są z Gniezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 27.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 suuauper takiej firmy własnie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 01.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Szukam szklarza, który wykona mi dwa duże lustra wklejane między płytki, może ktoś w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić kogoś... Ja przyłączam się do prośby potrzebuję nietypowe rozmiary wraz z montażem wszystkie lustra na wymiar kupowałam w Ikarze w Gruszczynie, nie wiem tylko czy wklejają. U mnie zrobił to płytkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 03.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzięki temu wątkowi znalazłem Pana Adama Staszyńskiego (elektryk) i Pana Krzysztofa Wachowiaka (instalator). Swoją opinię o ich pracy przekarzę po wykonanej robocie. Poszukuję jeszcze dobrego fachowca od kominka (bez płaszcza wodnego) oraz instalatora gazu. Możecie polecić kogoś solidnego i niezbyt drogiego? Pan Adam oraz Pan Krzysztof sprawdzili się w boju - z czystym sumieniem mogę ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 05.03.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Po wrzuceniu zdjęć do dziennika budowy dostałem kilka pytań o kontakt na człowieka od schodów. Mogę z całą świadomością polecić Wam Pana Roberta Bociana z Pecny koło Mosiny - tel. 509 802 032 . Dostałem namiar tu w białej liście od bortek79 i jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy przez pana Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 05.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Znacie może ekipę budowlaną, która miałaby doświadczenie w stawianiu domów ze styropianu ( izodom, thermomur)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tull 06.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 lustra,wklejanie w płytki: Przezmierowo -=tel.618142582, mi wklejali łacznie 3 lustra w tym jedno duze , płytkarze, ogólnobudowlane-/w tym szpachlowanie,malowanie/ super pracowici i solidni-tel501-334-941/ Marek Surdyk/ elektryk z Lubonia-Wożniak/602-118-003, bramy garzaowe 605 220 772/ Plewiska/ ukladanie pozbruku 509 151 474, instalacje wod kan gaz/ okol. Buku/ 508 126 820, kolektory sloneczne- 505 056 853 / napierała/, kominki 502 230 652/ mają wystawke w ETC w swarzezdu/, płoty kute/kowal z Poznania-w bok od Grunwaldzkiej/ 601 567 270, kuchnie motaz/np kupione w Red Blac white/ 601 584 238, murarz/ ploty z klinkieru, płytki tez robi, domy muruje/ 607 133 621/ jest z Rokietnicy/, ogrodnik/ robi projekty i ogrody/ sprawnie i szybko/wykonuje tez drewutnie na wymiar, inne drobne archit.ogrodowe/, ostrzenie kosiarek, wynajem i naprawa sprzetu ogrofniczego- Palędzie- 668 161 861, osuszanie tynków/jak ktos sie speieszy/ wynajmuja maszyny do oszuszania- 509 492 700, panele ukladanie, montaż drzwi wewnetrznych- 607 040 940, ogrodzeia z siatki i paneli- 501 972 240, parkieciarz układanie- 602 731 697, Plewa/ gotowe systemy kominowe/ 500 254 278, korzystalem z nich w okresie 2008- 2010 i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts