Amaranta 06.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie, to teraz już mogę polecić . Niniejeszym chcielibyśmy zareklamować firmę ciesielsko-dekarską, która robiła nam więźbę dachową Pana Jerzego Derwicha (Solidny wykonawca w przystępnej cenie) telefon 0 605 04 33 56. Firma wykonuje także ocieplenia poddaszy, docieplenia budynków, stolarkę i kładzie płyty g-k. Pozdrawiam TadekL No cóż, chciałbym przestrzec szanownych inwestorów przed tym panem. Niesolidny krętacz i oszust. Pod koniec marca br. szukałem ekip na wykonanie dachu na początek maja, oferta pana Derwicha wydawała się przystępna no i był przecież polecany na forum. Pierwsze zgrzyty pojawiły się w kwietniu, kiedy próbowałem się kontaktować z "przyszłym wykonawcą" i dogrywać szczegóły, masa nieodebranych telefonów, i w końcu jedno umówione spotkanie, na które p. Derwich się nie pofatygował (i nie raczył zadzwonić, że nie przyjedzie). To była, żółta kartka, którą jednak "przyszłemu wykonawcy" udało się odkręcić (bo niby miał stłuczkę, bo jego ludzie coś tam sknocili i nie miał głowy do niczego itp.) Podobna sytuacja pojawiła się pod koniec maja, kiedy wszystko było gotowe do rozpoczęcia pracy, p. Derwich nie odbierał kilku(nastu) telefonów i kiedy wreszcie zadzwoniłem z telefonu mojej dziewczyny (nie lubię takich ciuciubabek) odebrał za pierwszym razem. Ciśnienie już mi skoczyło, ale zwykłem załatwiać takie sytuacje na spokojnie więc grzecznie mu wytłumaczyłem, że postępuje, delikatnie mówiąc, nieprofesjonalnie. P. Derwich zarzekał się, że wszystko jest aktualne, nawet umówił się na spotkanie na budowie i przyjechał! OK, pierwszy tydzień czerwca i wchodzimy - mówi. Jak to się skończyło zapewne się Państwo domyślają, stracony czas i nerwy. Nadchodzi 8 czerwca a "wykonawca" telefonów nie odbiera, SMSy ignoruje. Kiedy po raz kolejny zadzwoniłem z innego numeru znowu obiecywał, że aktualne, że oddzwoni itp. Naturalnie ze strony "wykonawcy" nie usłyszałem ani przepraszam, ani pocałujcie się w d**ę. P. Derwich chyba ma nóż na gardle bo przestał już jakiekolwiek telefony odbierać. Totalnie niepoważny człowiek, pozbawiony szacunku do innych. Odpuściłbym sobie całe to pisanie gdyby chociaż szczerze powiedział (albo nakłamał), że zawalony robotą, że ekipa mu się rozpadła, że pioruny z czystego nieba rozbiły mu samochód itp. Niestety, p. Derwich przyjmuje strategię strusia, chowa głowę w piasek i udaje, że go nie ma i nigdy nie było. Jeśli ktoś lubi takie zabawy to proszę bardzo, ale ja ostrzegam innych inwestorów i absolutnie NIE POLECAM. Dzięki za obszerne przedstawienie sprawy Na czarną listę z takim wykonawcą!!!!!!!!!! Już pisałam na czarnej liście (nie z zamiarem bronienia tego pana, bo ja też miałam problemy ze skontaktowaniem się z nim), że przez cały czerwiec siedział u mnie na dachu i był zawalony robotą. Po prostu wziął za dużo robót, firma jest rodzinna, prowadzi ją z braćmi, i nie wydolili czasowo, co nie zmienia faktu, że powinien jak dorosły człowiek się zachowywać, a nie chować głowę w piasek Jeśli ktoś chce mieć jednak dobrze położony dach, szczególnie karpiówkę, to z czystym sumieniem mogę go - jako fachowca - polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taniutka78 07.08.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam -moja Przyjaciółka szuka kogoś do zrobienia ścianek itp. prac. Dom stoi w okolicach Szamotuł -znacie kogoś z tamtych okolic kogo możecie polecić ...samodzielnie budującej Kobiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula237 08.08.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam!!!! Gdyby ktoś był zainteresowany to mam solidną ekipę do budowy domu od A do Z. Poznań i bliskie okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam!!!! Gdyby ktoś był zainteresowany to mam solidną ekipę do budowy domu od A do Z. Poznań i bliskie okolice. A oprócz polecania tej firmy coś jeszcze robisz ?? Bo Twoja historia na forum nic więcej nie ujawnia. Może opiszesz dokładniej jakie masz doświadczenia z tą firmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula237 10.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Widzę, że źle zostałam odebrana. Polecam ich bo jak już w innym poście opisałam jestem z nich bardzo zadowolona. Ta firma buduje mój dom od podstaw. We wrześniu jestem z nimi umówiona na wykończenie wnętrza. Raz tylko zdecydowaliśmy się z mężem na inną firmę ,która miała nam wylać posadzki maszynowo. Niestety nie byłam zadowolona. Dlatego chwalę tą pierwszą ekipę bo jest za co. Bardzo istotną rzeczą jest też to , że dobrze doradzają. A oprócz tego, że ich polecam to pracuję zawodowo i zajmuję się rodziną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gremlin2000 15.08.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula237 20.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mogę podać numery telefonu : Pan Andrzej 888 782 759 lub Pan Arkadiusz 695 442 671. Oni u mnie wykonywali wszystkie prace a nawet polecili mi dobrych dekarzy i hydraulika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Malinowski 20.08.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Poszukuję solidnej firmy montującej bramy posesyjne, przesuwane w Poznaniu i okolicach. Ze względu na nietypową działkę planuję zamontować bramę rozsuwaną na dwie strony. Z góry dziękuję za kontakty Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.08.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Poszukuję solidnej firmy montującej bramy posesyjne, przesuwane w Poznaniu i okolicach. Ze względu na nietypową działkę planuję zamontować bramę rozsuwaną na dwie strony. Z góry dziękuję za kontakty Wojtek Myślę, że lepiej zapytać tu: Grupa Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nail 23.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Poszukuję wykonawcy instalacji ogrzewania podłogowegoZ góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amaranta 24.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Poszukuję wykonawcy instalacji ogrzewania podłogowego Z góry dziękuję Nam bedzie zakładał p. Rafał Plackowski. Na razie położył instalacje WOD-KAN i GAZ. Nie mamy zastrzeżeń, a wręcz polecamy. Tel. 606711987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdos 24.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam, mam pytanko czy ktoś może polecić fachowca z Poznania do oczyszczenia i pomalowania płotu? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzygier 26.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Więc ja sobie pozwolę polecić z ręką na sercu firmę montującą kominki marki LECHMA : EKSPERT Spółka Cywilna Ryszard Pietrzkiewicz, Jacek Mazur tel. kom. 0 513-142-602, 0513-142-603 tel. (067) 26-25-748, tel/fax (061) 810-57-77 ul. Zielona 15, 62-100 Wągrowiec Wycena kominka po kilku godzinach od rozmowy telefonicznej, cena przystępna, a następnie na dzień przed umówionym dniem montażu dostaję SMSa z przypomnieniem że następnego dnia o 9 rano są u mnie i co następny dzień godzina 8:50 i są u mnie nie ważne że odległość 100km. Robią fachowo,solidnie odpowiadają na każde moje laickie pytanie, nawet nie zwróciłem uwagi kiedy jedli śniadanie a prawie ciągle patrzyłem im na ręce (trochę nie ładnie ale wielu rzeczy się dowiedziałem i podpatrzyłem ). Posprzątali bo sobie, no i najważniejsze cena, materiały i czas realizacji oraz wykonania na wycenie ==== rzeczywistemu zużyciu materiałów oraz czasom. Najmniejszego złego słowa nie mogę powiedzieć same superlatywy naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domhub 28.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Prosze o namiary na Pana od plytek czy ktos moze polecic fachowca dokladnego, solidnego i z polotem? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Prosze o namiary na Pana od plytek czy ktos moze polecic fachowca dokladnego, solidnego i z polotem? Mogę podać numery telefonu : Pan Andrzej 888 782 759 lub Pan Arkadiusz 695 442 671. tych można szczerze polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domhub 28.08.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dziekuje Rezi, a jak wygladaja cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 29.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziekuje Rezi, a jak wygladaja cenowo? robią dobrze .... dla mnie to było ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ELEKTRYKsolidny i kulturalny, doradza, jest otwarty na sugestie inwestora. Jednym słowem polecam Paweł Stępka 501 847 845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 15.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Szukam dobrego stolarza z zacięciem artystycznym w Wielkopolsce - mam do zlecenia kuchnię do wykonania w Poznaniu. Czy ktoś może polecic swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 28.09.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Vadim PopowichRobota wykonana wręcz doskonale, szybko i sprawnie. Ściany gładkie jak pupa noworodka, mimo dość kiepskiego materiału, który sam dostarczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts