domhub 28.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 to znaczy ze Ten Pan (p. Vadim) robi tynki ? wewnetrzne czy zewnetrzne? Czy moze jeszcze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 28.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 to znaczy ze Ten Pan (p. Vadim) robi tynki ? wewnetrzne czy zewnetrzne? Czy moze jeszcze cos innego? Tak jak w temacie postu: Tynki wewnętrzne, gipsowe - maszynowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domhub 28.09.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 uupps blondynkowato to wyszlo- malo widoczy ten temat dzieki za wyjasnienie ntnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 28.09.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam - my jesteśmy dopiero na początku swojej przygody z budowaniem, ale szukając ekipy do postawienia domu wyczytałam, iż są pewne kłopoty ze znalezieniem ekip do wykończeniówki. W związku z tym chciałam polecić ekipę, która wykonywała remont generalny mieszkania moich rodziców, a i u mnie napewno będą robić wykończeniówkę. Są to dwaj młodzi panowie - robili u moich rodziców sufity podwieszane z nidy, szpachlowanie wszystkich ścian, kładli płytki w kuchni i łazience oraz panele w pokojach i w korytarzu. Rodzice są bardzo zadowoleni, chłopacy są słowni i terminowi tak więc z czystym sumieniem polecam. Podaję namiary - Pan Piotr 509-47-26-39 i Pan Sebastian - 506 500 590.A tak na marginesie dodam, iż strasznie rodzice bali się kurzu przy szpachlowaniu, a tu miła niespodzianka - panowie nie szlifowali szpachlowanych ścian tylko robili "na mokro". Ściany po wyschnięciu były gładkie jak szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ściany po wyschnięciu były gładkie jak szyba. a jak się takię ściany maluje ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 28.09.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ściany po wyschnięciu były gładkie jak szyba. a jak się takię ściany maluje ? ? ? maluje się je wałkiem i po pomalowaniu nie są już takie gładkie bo pozostaje faktura od wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grych 30.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam; jestem tu nowy, ale postanowiłem się tu "zapisać" bo może w końcu znajdę jakiegoś prawdziwego fachowca... ale zacznę od początku - rok temu zrobiłem kuchnię - tzw fachowcy z Kalisza, spartolili mi kilka rzeczy; w tym roku chciałem zrobić następne pomieszczenia (od 2 lat mieszkam w domu po babci i wszystko do remontu) i postanowiłem odnowić werandę i przedpokój ale odnowić przez duże "O" włącznie z wymianą drzwi wejściowych... ustawionego miałem fachowca, z którym też umówiłem się, że zrobi mi wnękę do drzwi (stare były dużo większe, należało odpowiednio przymurować) Ja się na tym nie znam, dlatego to co zrobił (we wtorek, a ponieważ musi to wyschnąć jeszcze jestem bez drzwi wejściowych) przyjąłem be zastrzeżeń (oczywiście krzywo, ale stwierdził, że i tak trzeba będzie obrobić to kartongipsem. Jak dzisiaj zobaczył to mój teść to aż się za głowę złapał... ale dość - poszukuję kogoś, kto rzeczywiście rzetelnie wykona mi prace remontowo-wykończeniowe - wylewka w przedpokoju, dodatkowa ścianka z kartongipsu, płytki na werandzie, przygotowanie ścian i pomalowanie oraz wytapetowanie, sufit też w kartongipsie. W sumie już nie chodzi o czas ani o kasę... tylko o Fachowca przez duże "eF" Może ktoś zna kogoś takiego z regionu Ostrowa Wlkp. lub Kalisza, bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 witam polece ekipy mimo , ze nie z wielkopolski, ale pracujace rowniez w Poznaniu dekarz- Grzegorz Łuczak 602 873 090 - bardzo dokladni i szybcy. sasiedzi byli pod wrazeniem. ceny bardzo korzystne dla inwestora instalator- Krzysztof 601 082 777 bardzo pomocny, dokladny i kontaktowy. POŚ - Grzegorz Matuszewski - 608 052 991 szybko sprawnie i na temat. bardzo pomocny i dobrze zorganizowany tartak- Łoża 059 833 33 25 - tutaj dodam ze zamawialismy trudna wiezbe i to w terminie swiat wielkanocnych. inne tartaki dawaly terminy od 3- 6 miesiecy. oni dali 2,5 tyg. cena tez duzo korzystniejsza od konkurencji. drewno, transport i terminowosc na 5 murarz- Roman Sztuba 693 832 061- dokladnie i blyskawicznie ocieplenie poddasza, plyty GK- Sebastian Rybak 601 981 375 - jeszcze u nas jest, ale pracuje bardzo dokladnie i szybko. polecam bo skonczyl nam biuro i gore chaty i jest naprawde solidny. siedzi na budowie od wczesnego rana . BARDZO pracowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariejo 05.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wlasnie panowie z ekipy El max Jerzy Konieczny z Puszczykowa 604784977 wymieniaja mi okablowanie w 80 letnim domu. Sprzataja po sobie i praca idzie im sprawnie. Kuja tylko minimum bo kable ida w rurkach i w wiekszosc sa OK. Ekipa jest kulturalna, nie narzucaja swoich rozwiazan, wszystko konsultuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciaszczep 11.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 okna -"BBZ" ze starego Puszczykowa hurtownia "dach-bud"z Dębca oraz "Poztel" z Wołczyńskiej instalator co i cwu z Lubonia - Rafał Kąkolewski murarz z Kościana Leon- zabójczy facet więźba - Przybecki z Lubonia dekarzy nie polecam teraz szukam tynkarzy wewn. Witam, też jestem z Lubonia, też na etapie szukania ekipy tynki wew + posadzki znalazł pan już kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 16.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja z wielką przyjemnością polece swoich fachowców. Solidni, dokładni i z polotem + swietnie potrafia doradzic. Z tego co wiem robią całą wykończeniówkę. U mnie kładli płytki, wykańczali drewnem kuchnię i ocieplali poddasze. Są to p. Jasiu i p. Michal tel. 505 779 685Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 20.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Chciałem polecić bardzo dobry namiar na cieślę: Zbigniew ZandeckiTelefon: 509 911 422http://www.zandecki.eu230 m2 dachu zrobione profesjonalnie w dwa i pół dnia, mocna ekipa i dach prosty jak mało kiedy, rozwiane wszystkie nasze wątpliwości związane z dachem...Jednym słowem polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Z czystym sumieniem polecam geodetę: Mieczysław Gruszecki 507-581-435 z Poznania - dzielnica Świerczewo. Starszy Pan, ale ma 30 lat pracy w Geopozie ( co jest dużą zaletą) Pracował również w RPA przy budowie hotelu. Zapalony tenisista z wystawką pucharów i nagród Wykonał mi mapki do celów projektowych. Jakość bez zastrzeżeń. Odebrałem je dokładnie w 21 dzień od złożenia zamówienia,zakładany termin był 4-5 tygodni. Zapłaciłem uczciwą cenę za 12 mapek w skali 1:500. I na pewno będę korzystał z usług tego miłego Pana przy wyznaczaniu budynku na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 01.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Budowa trwa i ludzie sie przewijają, z tych wszystkich mogę z czystym sumieniem polecić: MURARZE Jarek 665 998 483 Ekipa, która doradzi, podowie, wyjaśni - jednym słowem jestem zadowolony, bardzo. Polecił bym dekarzy ale mieli wypadek byli super. Można powołać się na Adama. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 01.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Polecam dekarza, który kładł dachówki na naszym domku - jestem z niego bardzo zadowolony. Mogę z czystym sumieniem polecić - p. Zieliński 0601 830 979. Bardzo mało odpadów, w tydzień ułożone 218m2 + 6 okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 09.11.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Hurtownia Zensof w Gruszczynie potwierdzam - jestem mile zaskoczony jak pracują - chociaż mam wrażenie że trzyma to za przysłowiową mordę Pan L. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka135 16.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Kogo możecie polecić do budowy domku w stanie surowym zamkniętym .Interesują mnie dobrzy fachowcy na których można polegać i cenowo rozsądni.I jeszcze jedno pytanie : czy materiały budowlane warto kupować samemu czy zlecić ekipie budowlanej ,która będzie budowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Jesli chcesz budowac gospodarczo to nie wiem jesli chcesz zlecic firmie to z czystym sumieniem - Alta Investment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula237 20.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jeśli chodzi o materiały budowlane to na początku kupowaliśmy sami z mężem , ale później zlecaliśmy to fachowcom, którzy u nas pracowali i nic mnie to więcej nie kosztowało. A ja zaoszczędziłam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kogo możecie polecić do budowy domku w stanie surowym zamkniętym . Interesują mnie dobrzy fachowcy na których można polegać i cenowo rozsądni. I jeszcze jedno pytanie : czy materiały budowlane warto kupować samemu czy zlecić ekipie budowlanej ,która będzie budowała ? Bardzo polecam - wybudowali mój dom - są super i każdemu życzę takiej ekipy Jarek Jessa 602 682 177 Gość naprawdę godny polecenia - robi mi całą murarkę i muszę powiedzieć że budowanie z tą ekipą to przyjemność - opisałem to z resztą parę postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts