Sasha 16.01.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 eeee ja tam myślę że jak ktoś coś buduje i zbiera informacje na forum to szybko nabija licznik więc szybko przestaje być tylko sympatykiem forum a staje się jego domownikiem. Poza tym tacy ludzie nie polacają 10 elektryków tylko co najwyżej jednego i to najczęściej w jakiś normalny sposób. PSA takie peany na cześć wykonawcy od gościa co dopiero co się zalogował są śmieszne i więcej szkody przynoszą tej firmie niż pożytku - ale to już moje prywatne dywagacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małycom 17.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam ja jestem na forum od niedawna i miałem ekipe w domu byłem z nich zadowolony.A to że ich polecam to to ze mi powiedzieli zebym ich polecał dalej. Dowiedziałem sie o forum i ich polecam.A natomiast dowiedziałem sie tez o płytkarzu który ma wejść niedługo do mnie myślle ze dobre to forum można znależc fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soe 17.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 sedreczna prośba , jeśli macie namiary na solidną firmę budującą "pod klucz" to będę bardzo wdzięczna.. na wiosne planujemy rozpocząc budowę , formalności , media i pozolenia załatwione - brak wykonawcy domku naszych marzeń będę bardzo , bardzo wdzięczna za namiary.. z góry dzięki ..budujący swoje marzenia , łączmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 17.01.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jednej firmy niestety nie mam - ale murarzy - mogę poliecić z czystym sumieniem. Wykonali super robotę - dzisiaj byli tynkarze na wizycie i nadziwić się nie mogli że wszędzie kąty i ściany proste... - namiary parę postów wyżej dekarze jeszcze nie skończyli - ale uważam że są świetni - jak skończą i będzie ok - polecę - z tym że oni zajmują się tylko karpiówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 18.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Zależy co masz na myśli pod hasłem "pod klucz". Bo ja też szukałem takiej firmy i chyba nie ma firm w okolicy Poznania , które robią wszystko od stanu surowego, łączenie z podłogami, płytkami, malowaniem i dalszym wykończeniem. Wszystkie oferty kończyły się na tzw. stanie deweloperskim i nie było za bradzo chętnych do dalszego działania. Zdarzało się że wykonawcy mówili, że mają jakąś zprzyjaźnioną firmę co robi wykończeniówkę, ale to już zupełnie osobna bajka i odrębna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 21.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Zależy co masz na myśli pod hasłem "pod klucz". Bo ja też szukałem takiej firmy i chyba nie ma firm w okolicy Poznania , które robią wszystko od stanu surowego, łączenie z podłogami, płytkami, malowaniem i dalszym wykończeniem Fakt. W moim przypadku pod klucz to byl stan surowy otwarty- na te prace opiewaly oferty z jakąś bliżej nieokreśloną opcją na dalsze prace. Trochę inaczej sobie pod klucz wyobrażalem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja polecam firme Alta Investment, szczegolu soe poslalem na priv. Na razie zbudowali mi stan surowy otwarty. Oczywiscie skoro jestem zadowolony to podpisze z nimi kolejna umowe na stan deweloperski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 22.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja polecam firme Alta Investment, szczegolu soe poslalem na priv. Na razie zbudowali mi stan surowy otwarty. Oczywiscie skoro jestem zadowolony to podpisze z nimi kolejna umowe na stan deweloperski szkoda że nie wiedziałem wcześniej, może by coś z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Na jakim etapie teraz jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 23.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Na jakim etapie teraz jestes? umowy podpisane, ekipa wchodzi za parę dni (jeśli nie zasypie budowy śniegiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Potrzebuję kogoś, kto szybko zaprojektuje, wykona i załatwi klepnięcie w Gazowni przesunięcie rurki z gazem, która obecnie idzie przez środek mojej działki do domku położonego w jej tyle. I to samo trzeba zrobić także z rurką od wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Potrzebuję kogoś, kto szybko zaprojektuje, wykona i załatwi klepnięcie w Gazowni przesunięcie rurki z gazem, która obecnie idzie przez środek mojej działki do domku położonego w jej tyle. I to samo trzeba zrobić także z rurką od wody... Pamiętam o Tobie i od gazrurki dam Ci znać co i jak, być może już jutro będę wiedział Moja wtyczka jutro wraca z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kristofuros, super, w takim razie czekam To jeszcze kogoś do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 25.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a ja mogę juz polecić MURARZY już - bo skończyli murarze ostatecznie skończyli kilka dni temu, stoją wszystkie ścianki które miały stać, jestem bardzo zadowolona z ekipy, która u nas pracowała, więc z czystym sumieniem mogę każdemu polecać: Mirosław RYBARCZYK, TEL. 608519727 szybko, czysto, fachowo, solidnie, kierbud nie miał żadnych zastrzeżeń foto w dziennniku polecam też kierbuda - Leonard KARASIńSKI 511330663 - budowa pod stałym nadzorem, poza tym kopalnia znajomości, namiarów, wiedzy i pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna kaszkur 30.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jeżeli ktoś chce budować się w pobliżu Pobiedzisk, Łubowa to polecam ekipę Pana Marka Charlińskiego 609-48-38-51 . Bardzo sprawnie i dokładnie budują . Co do ceny idzie się dogadać. A na budowie porządeczek że szok. Jak wszedł do mnie na pustą działkę , to o 11 już zalewał ławy .Wykopane fundamenty, zazbrojone,zalane. Dom rósł w oczach a serce się radowało. Jeśli chodzi o okna to tylko wspomniana wcześniej firma Pani Michaliny-super ceny, super towar. Brama garażowa i rolety firma BELUX Gniezno też OK. Materiał brałam Firma Wesołek z Wrześni 0-61-640-10-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 30.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jeżeli ktoś chce budować się w pobliżu Pobiedzisk, Łubowa to polecam ekipę Pana Marka Charlińskiego 609-48-38-51 . Bardzo sprawnie i dokładnie budują . Co do ceny idzie się dogadać. A na budowie porządeczek że szok. Jak wszedł do mnie na pustą działkę , to o 11 już zalewał ławy .Wykopane fundamenty, zazbrojone,zalane. Dom rósł w oczach a serce się radowało. Jeśli chodzi o okna to tylko wspomniana wcześniej firma Pani Michaliny-super ceny, super towar. Brama garażowa i rolety firma BELUX Gniezno też OK. Materiał brałam Firma Wesołek z Wrześni 0-61-640-10-70 Witaj. A może masz namiary na dekarzy z tych okolic?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna kaszkur 31.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Swojego nie polecam bo z dachem bujam się już 2 miesiąc i nadal mam nie dokonczone. Z Biskupic Pan Wróbel 602-772-323 ciśla-dekarzMożesz spróbować zadzwonić. Jest jeszcze kilku innych ale mądrzy w mowie a roboty zrobione tak sobie. Jak będziesz potrzebował dachówkę to się polecam. GG 12646704 Roben koramic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 31.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Bardzo dziękuje za namiary na dekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 17.02.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to ja mam do polecenia kolejną ekipę - moich dekarzy Andrzej Gut - 512 101 078 Dach zrobiony kompleksowo i chyba naprawdę dobrze http://img179.imageshack.us/img179/5624/hpim0833ho5.th.jpg http://img204.imageshack.us/img204/9032/qwxmx9.th.jpg http://img99.imageshack.us/img99/1456/huihidt3.th.jpg dach jest skończony i muszę powiedzieć że teraz wygląda naprawdę super. Rynny o blacha + obróbki również ta sama ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cze 22.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam, poszukuje sprawdzonego wykonawcy ogrzewania podlogowego. Dom 200 m2 i podlogowka wszedzie. Moze znacie rowniez kogos kto wykona projekt podlogowki?Dziekuje i pozdrawiam Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts