andzik.78 12.03.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Szukam dobrego hydraulika -okolice Kalisza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 12.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Posadzki maszynowe wykonała mi firma Pana Artura Ignasiaka 0606760295 - firma profesjonalna od A do Z. Z czystym sumieniem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkesh 13.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam Polecam: 1. Instalacje c.o. c.w.u. kan. podłogówka, geberity, piece (Viessmann) - Maciej Ryster (Rokietnica) - 508 228 173 - u mnie wykonał wszystko powyższe (już 3 lata mijają) i wszystko w najlepszym porządku, szybko, dobrze i wtedy była dobra cena. Do dziś mam świetny z nim kontakt, jak mam jakiś problem pytania to zawsze jest pomocny. 2. Okna - firma A.M.B. http://www.amb.com.pl - na owe czasy najlepsza cena i jakość okien super (profile FORIS) do dziś bez zarzutu. Szybki montaż. Drobne problemy z roletami ale to ich podwykonawcy zawalili naprawę. 3. Kominek - Firma Prapol z ulicy Obornickiej http://www.prapol.com.pl. - bez zarzutu. 4. Kowalstwo artysyczne - http://www.kowalstwo.poznan.pl - może super tani nie jest ale za jakość i pomysł trzeba zapłacić bo garażowym spawaczom za inwencję w wykonaniu balustrady podziękowałem mimo że była to połowa ceny 5. Cieśla - Wojciech Pawlus (domowy 8676797 - komórki wtedy nie miał - okolice Skórzewa) - uczciwy i pracowity 6. Płytki i nie tylko (ogólnie wykończeniówka) - Waldemar Koniuszy - 501 352 990 (Rokietnica) - wysoka jakość (bardzo dużo u mnie rzeczy zrobił) i wiem że na ten rok terminów już nie ma bo coś potrzebowałem Z doświadczeń moich przy okazji nie polecam: 1. Ostatnio szklarz z Tarnowa Podgórnego -661 857 267(ma też zakład w Kaźmierzu) - 4 miesiące robił drzwi, fuszerka i jeszcze narzeka że musi jeździć do mnie i go to kosztuje. - zdecydowanie odradzam chyba że ktoś chce antyrame zrobić u niego. 2. Architekt - Kobryński Paweł 609 477 009 (Podolany)- adaptacja projektu - tragedia - zmiana kąta dachu według jego rysunków spowodowała że krokiew narożna przechodziła centralnie przez komin. W ramach rekompensaty zaproponwał projektowanie wnętrz ! Wole nie wiedzieć jakby to wyglądało. 3. Marmur układanie stopni na betonowych schodach - tylko numer tel. 502 198 967 - pocieli kable w ścianie gumówką - odważyli się zaproponować jeden stopień z innego nieco marmuru bo akurat się skończył - sam nie wierzyłem co słyszę. 4. ...znalazło by się paru jeszcze do ponarzekania ale to znajomi więc nie będę wymieniał (odradzam wykonastwo po znajmości (lub rodzina)... potem nawet opier... nie można chyba że macie pewniaka ) tylko ogólnie może będą czytali i jakieś wyrzuty sumienia ich najdą - dekarz - nie zbyt sympatyczny, niedociągniecia - elektryk - bardzo symapytyczny ale nie skończył wszystkiego i zdjęć się nie mogę doprosić Pozdrawiam i życzę powodzenia wszytskim budującym ja mam już to za sobą choć teraz szukam wykonawcy frontowego ogrodzenia z klinkieru. Mam 4 firmy do wyboru, czekam na ostateczne oferty. Po fakcie podzielę się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciNET 20.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Z mojej prywatnej bialej listy wykonawcow wielkopolskich moge polecic: BARDZO DOBRY ELEKTRYK -Krzysztof Kabat kom.0-602-736-408 [...] też polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 27.03.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam! Czy możecie polecić jakiegoś studniarza? (budowa w gm. Pobiedziska)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 31.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Warci są tego aby umieścić ich na białej liście wielkopolski. Znają się na swojej robocie a i bez tej "reklamy" mają pełno zleceń. Pełen profesjonalizm w budowie dachu. Swoją pracę traktują jak nowe wyzwanie i doświadczenie a nie jak coś co trzeba odpękać. CIESIELSTWO I DEKARSTWORADZIEJEWSKI JANUSZ509400929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pzwmichu 05.04.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dziękuję za dobre słowo Polecam się na przyszłość Link do mojego ogłoszenia: http://forum.muratordom.pl/ceramika-klinkier-crh-wszelkie-materialy-budowlane,t49844.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domhub 06.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Po raz kolejny na tej liście- rewelacyjny p. Andrzej Bachorz z ekipa (p. Grzegorz i p. Kaziu) 888782759 u nas panowie robili dach od srodka- ocieplenie kartonogipsy plytki i cala wykonczeniowke- POTRAFIA (chyba) wszystko i bez cienia wątpliwości POLECAMY!!!! Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 06.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Instalator WOD-KAN i CO - Pan Zbigniew Dudziński tel. 504070370 Solidna firma - robił u mnie wszystko, łącznie z podłogówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PitMar64 08.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Posadzki maszynowe wykonała mi firma Pana Artura Ignasiaka 0606760295 - firma profesjonalna od A do Z. Z czystym sumieniem polecam Dzięki Martuszek za namiary . Skorzystałem i ... jestem bardzo zadowolony ! pozdrawiam budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 08.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No to się cieszę, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 13.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A macie jakiegos dobrego parkieciarza, najlepiej z Poznania albo bliskich okolic ?Mam niewiele bo ok 25m lamparkietu do polozenia. Moze ktos z Was ma doswiadczenia z firmą SZLIF ? Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PEP 15.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 CZESC WSZYSTKIM - TYM RAZEM NIE Z PYTANIEM O WYKONAWCóW A Z GORąCYM POLECENIEM. JESLI MACIE TEREN DO POSPRZATANIA, ZAGRABIENIA, KOPANIA ETC. - TO GORąCO POLECAM SPółDZIELNIę TAJEMNICZY OGRóD. JEST TO GRUPA LUDZI BIEDNYCH, BEZDOMNYCH CZęSTO - LUB ZAGROZONYCH EKSMISJą, BEZROBOTNYCH - KTóRZY POPRZEZ AKTYWIZACJę SPOłECZNą MAJą SZANSę NA POWRóT DO NORMALNEGO ZYCIA. A CO NAJWAZNIEJSZE - WYKONUJą WSZELKIE PRACE BARDZO SOLIDNIE, Są ZDETERMINOWANI W DZIAłANIU, CENY MAJą NORMALNE, NIE PRACUJą " NA CZARNO " TYLKO Są ZRZESZENI W SPółDZIELNI SOCJALNEJ. Są ZAPRZECZENIEM "CWANIACTWA" - NA KTóRE CO RUSZ SIę NAPOTYKAMY. A CO NAJWAżNIEJSZE - POMAGAJąC IM- DAJąC IM PRACE - POMAGAMY IM ZYC GODNIE. GORACO POLECAM - OSOBA DO KONTAKTU - "KOORDYNATOR " ANNA PAWłOWICZ 604 406 895 http://www.ekonomiaspoleczna.pl/files/ekonomiaspoleczna.pl/public/Atlas_dobrych_praktyk/19AtlasDobrychPraktyk_CIS_Piatkowo.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A macie jakiegos dobrego parkieciarza, najlepiej z Poznania albo bliskich okolic ?Mam niewiele bo ok 25m lamparkietu do polozenia. Moze ktos z Was ma doswiadczenia z firmą SZLIF ? Z góry dziekuje Ja sie podpinam pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A macie jakiegos dobrego parkieciarza, najlepiej z Poznania albo bliskich okolic ?Mam niewiele bo ok 25m lamparkietu do polozenia. Moze ktos z Was ma doswiadczenia z firmą SZLIF ? Z góry dziekuje Ja sie podpinam pod pytanie a nie masz kogos tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 17.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 /.../ od dwóch dni przeprowadzamy szybką akcję kompletowania urządzeń łazienkowych i ceramiki w moim - jak zwykle przy wybieraniu czegokolwiek - "konkursie ofert" brało udział sześciu dostawców z całej polski, ale absolutnie rewelacyjny pod każdym względem okazał się Pan z..... Poznania jest: 1) to co sobie wybrałam z katalogów 2) dostarczone w ciągu dwóch dni 3) fachowe doradztwo 4) rewelacyjnie cenowo w porównaniu do pozostałych oferentów 5) i poszedł ze mną do samochodu trzymając parasol żeby mi Dziecko nie zmokło uwaga - namiar: Norbert Jankowski, tel. 790-40-60-65, http://www.lazienka-netto.pl powołujcie się na muriel, niech wie, że doceniam Jego usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 18.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 [quote name="muriel" /.../ od dwóch dni przeprowadzamy szybką akcję kompletowania urządzeń łazienkowych i ceramiki w moim - jak zwykle przy wybieraniu czegokolwiek - "konkursie ofert" brało udział sześciu dostawców z całej polski, ale absolutnie rewelacyjny pod każdym względem okazał się Pan z..... Poznania jest: 1) to co sobie wybrałam z katalogów 2) dostarczone w ciągu dwóch dni 3) fachowe doradztwo 4) rewelacyjnie cenowo w porównaniu do pozostałych oferentów 5) i poszedł ze mną do samochodu trzymając parasol żeby mi Dziecko nie zmokło uwaga - namiar: Norbert Jankowski, tel. 790-40-60-65, www.lazienka-netto.pl powołujcie się na muriel, niech wie, że doceniam Jego usługi Tez u nich kupowalem kociol kondensacyjny, wanne itd. Polecam. Cenny niskie i przyjemna, rzetelna obsluga. pozdr. fred-Swarzedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 fredblasz, jakich producentów oferują? Jeśli chodzi o piec? Bo na stronie sama armatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 generalnie napisz mu co chcesz, a gość sprowadzi dla Ciebie nawet z kosmosu - i to za dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 22.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Pana Krzysztofa firma Ciesielska tel. 603 44 44 34 dach wykonany bez zarzutów solidnie i fachowo. BARDZO SŁOWNY I DOTRZYMUJE TERMINÓW NIE BIERZE ZALICZEK Skorzystałam i naprawdę polecam - dodam jeszcze tylko, że ekipa bardzo sprawnie i szybko wykonuje swoją pracę - u mnie ciesielka zrobiona w cztery dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts