scooby 22.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 JA polecam ekipę od prac dekarsko ciesielskichSolidni i znają sie na rzeczy! i w dodatku nie zostawiają bałaganu !A co do ceny to tez rewaluacja.Pan Heniu 607441975 Zapraszam tez na czarna listę, tam tez umieszczam kogoś kogo warto omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 29.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Polecam Rafał Sławiński 605-463 482 & Tomasz Walkowiak 665-258 012 u mnie zrobili piękną podbitkę w rozsądnej cenie. Panowie zajmują się również dekarstwem, ocieplaniem poddaszy, montowaniem płyt katron-gips i robotami wykończeniowymi. Pracują rzetelnie, nie potrzebują żadnego nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaroo21 30.04.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Szukam od miesiąca kogoś normalnego do położenia cegły klinkierowej, moglibyście z czystym sumieniem kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Szukam od miesiąca kogoś normalnego do położenia cegły klinkierowej, moglibyście z czystym sumieniem kogoś polecić ? Pan Andrzej Bachorz, poszukaj namiarów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reda 06.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No mogę i ja polecic ekipę murarzy Damian Jaroć tel. 504-098-468 Codziennie od 7 do 17 na budowie wiec tempo mają aż miło patrzec. Począwszy od ławy az po murłaty - nie mam praktycznie zadnych uwag - to samo kierownik - ktory raczej 'stawia na swoim'... Jak trzeba bylo wykonac dodatkowe żelbety nieujęte w projekcie-nie było problemu. Jak czegos zabraklo na budowie-nie musialem latać za przysłowiowymi 'gwoździami' - tylko jeden z pracownikow do samochodu, samochod do hurtowni i po problemie. Naprawdę dobry start budowy (za w miarę przystępną jak na dzisiejsze czasy cenę ) Co zbudowali - możecie zobaczyc tutaj: http://www.echostar.pl/~reda77/dziennik_budowy/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 10.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 szukam kogoś do wykończeniówki proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 15.05.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 witam serdecznie jeszcze buduję a właściwie wykańczam muszę dopisać do białej listy szefa naszej brygady murarskiej p.MAREK RYMELSKI dokładny,sumienny,punktualny prawdziwy fachowiec mimo młodego wieku.dzięki jego i całej ekipy radą zaoszczędziliśmy czas i pieniądze.gorąco polecam. następne nazwisko o którym nie zapomnimy to p.ADRIAN KRUPA Z HURTOWNI BOL-ANN GNIEZNO.tak szczerego miłego profesjonalisty nie spotkałam nigdy.kiedy w grudniu zaproponował nam kupno porothermu myślałam tak wcześnie ale jak dzisiaj patrzę na fakturkę to buzia mi się śmieje.od tego momentu gdy coś potrzebuję to zawszę dzwonię do gniezna tam każdy ma czas miłe słowo,towar i dobrą cenę to naprawdę super gość.pozdrawiam serdecznie. Prosze podaj namiary na brygade murarska na adres email [email protected] Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.05.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 POLECAM KOMINKARZY jedna z najlepszych ekip na naszej budowie - szybko, sprawnie, CZYSTO, TERMINOWO (!!!)...... pięknie z resztą sami oceńcie http://www.arietis.republika.pl/gora/PICT3015.JPG z tego samego kamienia parapety..... i jeszcze namiar... http://www.arietis.republika.pl/gora/PICT2972.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka_ 20.05.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja polecam firmę Best-Bud - Damian Błażejczak.Fachowiec od wylewek - u mnie w całym domu na podłogówce, oraz tynków gipsowych- gładkie jak pupa niemowlaka. Wykończenie przy wykuszach - mocno skopane przez murarzy zrobił perfekcyjnie. Solidny,szybki i terminowy - po doświadczeniach z wcześniejszą ekipą murarską myślałam, że nie ma już w tej branży odpowiedzialnych ludzi,mile się zdziwiłam...Tel. 667 325 723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Gosia 21.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A macie jakiegos dobrego parkieciarza, najlepiej z Poznania albo bliskich okolic ?Mam niewiele bo ok 25m lamparkietu do polozenia. Moze ktos z Was ma doswiadczenia z firmą SZLIF ? Z góry dziekuje Ja sie podpinam pod pytanie a nie masz kogos tańszego SZLIF konkurencja Przecież oni są tani a tańsi są chyba tylko "złote rączki" po których poprawek ja i SZLIF mamy już chyba dość zresztą jak większość solidnych i stałych parkieciarzy z Poznania i okolic stawki za samo cyklinowanie + lakierowanie to norma 35zł/m2 plus koszt lakieru od 7zł/m2 domalux do 25zł/m2 traffic Co do poleceń to polecam firmę p.Marka (płytki i malowania) - tel.604777306 - naprawdę solidny fachowiec bo robiłem w wielu mieszkaniach gdzie on robił p. Korek (płytki + malowania) tel. 603122321 sklep parkieciarski BONA na ul.Szczanieckiej tel. 0784023203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaska - Siekierki 25.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Polecam firmę Thermofasada z Poznania. zakładają okna na profilu Deucenicka. fachowo, rzetelnie i terminowo. można też zamówić za ich pośrednictwem bramę krispola. rozeznając ceny byliśmy też w siedzibie okonoplas-kraków w swarzędzu i też zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. cenowo porównywalni z thermofasadą. nie polecam natomiast salonu MS Okna na ul. sokoła. Pani potraktowała nas jak intruzów mówiąc że nie będzie traciła czasu na zrobienie dla nas wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 01.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Polecam solidnego elektryka - Pan Andrzej - 501-176-161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 06.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ponieważ mało jest fachowców od KLINKIERU polecam p. ANDRZEJ tel. 791 845 916. Wykonuje płoty klinkierowe, elewacje i wszystko inne co związane jest z klinkierem. Zdjęcia jego pracy mogę wysłać na priv (aktualnie jeszcze u mnie kończy płot). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 a nie masz kogos tańszego SZLIF konkurencja Przecież oni są tani a tańsi są chyba tylko "złote rączki" po których poprawek ja i SZLIF mamy już chyba dość zresztą jak większość solidnych i stałych parkieciarzy z Poznania i okolic stawki za samo cyklinowanie + lakierowanie to norma 35zł/m2 plus koszt lakieru od 7zł/m2 domalux do 25zł/m2 traffic czy norma czy nie - nie mnie to oceniać , ceny w Poznaniu postawione sa na głowie jezeli ceny p.Patana czy Koźlinskiego były niższe od szlifu to też o czymś świadczy. co do cen jakie dostałem od firmy Szlif - 90 m2 jesionu cena 110 m2 / merbau 130 - ceny bez drewna, z chemią ( 2007 styczeń ) po drugi i chyba ważniejsze - ceny podane telefonicznie przez pracownika firmy, na pytanie czy przyjedzie sprawdzić podłoze etc stwierdził : - "a po co , birzesz pan czy nie" praca zrobiona przez innych wykonawców ( Tomek Matysiak 606904556) zresztą podobną cenę dostałe od wykonawcó z Dąbexu więc proszę mi nie wciskac kitu na temat niskich cen resztę rozmowy pomijam choć za samo mojej osoby było skandaliczne - ale to moje odczucie osobiste, w każdym razie sposób podejścia do klienta wywołała u mnie trwałą traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagu 12.06.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 witam serdecznie jeszcze buduję a właściwie wykańczam muszę dopisać do białej listy szefa naszej brygady murarskiej p.MAREK RYMELSKI dokładny,sumienny,punktualny prawdziwy fachowiec mimo młodego wieku.dzięki jego i całej ekipy radą zaoszczędziliśmy czas i pieniądze.gorąco polecam. następne nazwisko o którym nie zapomnimy to p.ADRIAN KRUPA Z HURTOWNI BOL-ANN GNIEZNO.tak szczerego miłego profesjonalisty nie spotkałam nigdy.kiedy w grudniu zaproponował nam kupno porothermu myślałam tak wcześnie ale jak dzisiaj patrzę na fakturkę to buzia mi się śmieje.od tego momentu gdy coś potrzebuję to zawszę dzwonię do gniezna tam każdy ma czas miłe słowo,towar i dobrą cenę to naprawdę super gość.pozdrawiam serdecznie. Prosze podaj namiary na brygade murarska na adres email [email protected] Pozdrawiam Andrzej Ja również proszę o telefon do murarzy na adres: [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.06.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Sklep z armatura lazienkowa z Poznania: http://www.abclazienki.pl Czesto korzystam z zakupow w internecie i jestem dosc wymagajacym klientem. Ten sklep moze spokojnie polecac. Dobre ceny, mozliwosc drobnych negocjacji przy wiekszych zakupach, jak czegos nie ma w ofercie mozna sie zapytac czy jest szansa zeby sie tam znalazlo. Generalnie obsluga bardzo nastawiona pro.Oby takich sklepow wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 16.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Sklep z armatura lazienkowa z Poznania: http://www.abclazienki.pl Czesto korzystam z zakupow w internecie i jestem dosc wymagajacym klientem. Ten sklep moze spokojnie polecac. Dobre ceny, mozliwosc drobnych negocjacji przy wiekszych zakupach, jak czegos nie ma w ofercie mozna sie zapytac czy jest szansa zeby sie tam znalazlo. Generalnie obsluga bardzo nastawiona pro. Oby takich sklepow wiecej. z tej samej serii polece poznanski sklep http://www.lazienkaplus.pl dostalem od nich oferte o kilka (sic!) tysiecy lepsza niz najdrozszej konkurecji. imponujaca elastycznosc negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amos 22.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam serdecznie, Szukam dla kolegi dobrego fachowca od zrobienia ogrodzenia Frontowego z bramą. Może maciego kogoś godnego polecenia i dostępnego w najbliższym czasie ? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amos 22.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Szukam jeszcze dobrego fachowca do zrobienia tarasu, który dobrze robi ale i też potrafi doradzić. Marzy mi się taras z płytek gresowych ale tyle słyszałem o pękaniu tych płytek i dużej sztuce aby go dobrze zrobić.dzięki z góry za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 22.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam serdecznie, Szukam dla kolegi dobrego fachowca od zrobienia ogrodzenia Frontowego z bramą. Może maciego kogoś godnego polecenia i dostępnego w najbliższym czasie ? Z góry dzięki za pomoc Jeśli chcesz z klinkieru to namiary podałem wyżej. Co do płotu i bramy będę mieć za miesiąc montowane i wtedy się wypowiem czy warto brać tych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts