TadekL 12.06.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 1- STANBUD GARBY mariof Niestety tutaj się nie zgadzam. Szczegóły w poście na grupie wielkopolskiej http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=713046#713046 z 11 czerwca 2005. pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 13.06.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ja polecam instalatora od kanalizy u mnie akurat zewnętrznej, mała ale sprawna ekipa, miły właściciel, ceny do dogadania a robi drenaże, odwodnienia i przede wszystkim małe oczyszczalnietel 063-289-30-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 13.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Polecam firmę , która sprzedaje stal REKL-STAL oraz betoniarnię BM Beton z Antoninka, która chyba jako jedyna sprzedaje beton na 7% razem z usługą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 06.07.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Polecam firmę , która sprzedaje stal REKL-STAL oraz betoniarnię BM Beton z Antoninka, która chyba jako jedyna sprzedaje beton na 7% razem z usługą. Nie, nie jedyna. Budującym się nieco dalej od Swrzędza polecę Piortowskich z Nekli, no ale ich nie trzeba chyba nikomu polecać. Brałem beton towarowy i bloczki, biorę teriwę i nadproża.... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 07.07.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 chyba pomyliłeś listy !? proponuje zobaczyćhttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=747040#747040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 07.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja co do Nekli mam mieszane uczucia. Nie kupowałem bloczków na które mariof tak narzeka, ale nadproża i terrive. Jestem zadowolony z jakości, ceny itd. Transport na plac budowy był gratis. Czyli co - same plusy?Niekoniecznie. Dałem im projekt, aby sami policzyli, ile potrzeba pustaków i belek. Belek zabrakło, pustaków zostało 3 palety. Zgodzili sie oczywiście odebrać nadwyzkę, ale MOIM transportem. Podsumowujac: jakość i ceny OK, wiedza matematyczno-techniczna..... arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.07.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 chyba pomyliłeś listy !? proponuje zobaczyć http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=747040#747040 Mariof, kupiłem od nich 2400 bloczków. M5 wszystkie z wibroprasy. Przy rozładunku z palety spadło może z 5 sztuk i kilka z nich się lekko obtłukło. Murarze podczas robienia fundamentów musieli kilka pociąć.... Wszystkie bloczki, które udało się rozpołowić były w środku idealnie zawibrowane. Normalnie lany beton. Żadnych kamyszków, bryłek gliny barwnika czy czegokolwiek (nie wiem po co barwnik w bloczkach fundamentowych?) Zresztą pozostało mi 350 szt. do wykonania tarasu, jak chcesz możesz przyjechać i rozłupać parę sztuk. Wszystko kupowane pod koniec czerwca, jakość IMO doskonała, co potwierdzają moi murarze, dla których to nie jest pierwsza budowa w życiu...Normalnie bym zgrzeszył, jakbym złe słowo na Piotrowskich powiedział. Podobnie beton towarowy. Brałem B20 z dodatkiem hydrotechnicznym. Żadnych zastrzeżeń murarzy i kierownika budowy. Acha, to ile czego potrzebuję liczę sobie sam. WIedzę odpowiednią ku temu mam, a nikomu nie ufam bardziej niż sobie pozdrawiam Gerion ps. no i ładnie jest jeden producen jednocześnie na białej i czarnej liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 07.07.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 moze teraz poprawili jakość ja brałem od nich 2 lata temu i napewno nie były wibrowane, może lista sie przyda do porawy jakości co niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 moze teraz poprawili jakość ja brałem od nich 2 lata temu i napewno nie były wibrowane, może lista sie przyda do porawy jakości co niektórych Rozumiem. Może faktycznie wcześniej nie mieli odpowiedniego sprzętu? Kto wie. W każdym razie jak pisałem, ja wząłem bloczki z wibroprasy. Bez zarzutu. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 08.07.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Fajna idea , ale bądzcie ostrożni. Ja tak się dałem naciąć z jednym wykonawcą polecanym na forum. Wiele świetnych opini itd. A okazało się, że praca wykonana bardzo przeciętnie a szef to tylko pośrednik generujący posty i aranżujacy w ten sposób pracę dla kilku brygad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Gerion, jeśli mogę spytać - jaka ekipa muruje Twój domek? Jesteś zadowolony itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 09.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Posadzki maszynowe mechanicznie zacierane, maszynowe tynki gipsowe. Roman Mierzwiński Boruja Kościelna. Ekipa sprawna, szybka i tania, pracują az sie miło patrzy. Posadzka jak lodowisko. Śmigaja po całej wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 09.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witajcie A czy możecie polecić kogoś od ocieplania wełną. Teren Poznania.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 11.07.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 panowie to miała być "lista" a nie forum dyskusyjne na temat poleć nie poleć a co to za gość co to pracę zagarniał? odpowiedz proponuje na forum wielkopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 11.07.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 firma AREX z Wolsztyna, mają biuro w Poznaniu na Bosej (http://www.arex.biz.pl) - okna, montaż, obsługa - wszystko ponad normę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 15.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ...a tutaj sprawdzone solidne firmy godne polecenia 1.firma budowlana Future z Czarnkowa - słowni, profesjonalni, terminowi, idealni 2. meble kuchenne pod wymiar firma Stolmar Mrowino - solidni,, potrafią doradzić, rozsądne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 23.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 więźba - Przybecki z Lubonia Witam, będę wdzięczny za namiary na pana Przybeckiego. Gorąca prośba do wszystkich z Wlkp - właśnie cieśle zostawili nas na lodzie i się nie pojawili - dekarz zamówiony - podajcie namiary na Waszych cieśli jeżeli są godni polecenia. Musimy kogoś pilnie znaleźć na sierpień. Ode mnie namiary na sprawdzoną solidną firmę od wszelkich robót ziemnych - Caterpillar z najfajnieszym i najszybszym operatorem na świecie oraz Tatra do wożenia wszystkiego - pan Czajka okolice ETC Swarzędz tel. 602-302-982 Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących Wielkopolan - KaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 24.07.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Gorąca prośba do wszystkich z Wlkp - właśnie cieśle zostawili nas na lodzie i się nie pojawili - dekarz zamówiony - podajcie namiary na Waszych cieśli jeżeli są godni polecenia. Musimy kogoś pilnie znaleźć na sierpień.Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących Wielkopolan - KaiM[/color] A myślałem, że to tylko my mamy taki problem z cieślami . KaiM - niestety nie mogę Ci podać jeszcze cieśli godnych polecenia, bo jedni u nas się wystarszyli naszych malutkich zapałek i trochę skomplikowanego dachu i "uciekli", a drudzy jeszcze jej nie skończyli układać, bo pracują u nas z doskoku (mają swoje jeż wcześniej nagrane roboty, a poza tym jest sezon na zakładanie więźb ). Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 03.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witajcie, to teraz już mogę polecić . Niniejeszym chcielibyśmy zareklamować firmę ciesielsko-dekarską, która robiła nam więźbę dachową Pana Jerzego Derwicha (Solidny wykonawca w przystępnej cenie) telefon 0 605 04 33 56. Firma wykonuje także ocieplenia poddaszy, docieplenia budynków, stolarkę i kładzie płyty g-k. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermiona 02.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Wykonczeniowka-polecam moich fachowcow,solidni,niedrodzy,pracuja nawet po 12 godz.tel kont.505779685,Pan Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts