Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rezi wprowadził na Białą Listę Pana Wilczka z Opalenicy. Robotę wykonuje on bdb i w dobrej cenie ale jest jedno ALE .... jest cholernie nieterminowy. Umawiam się z nim codziennie od 2 tygodni na przyjazd i nie dojeżdża. Jak na Białą Listę to chyba za wysokie progi. Montując blat w kuchni uderzył mi mebel - stolarz musi naprawiać - to taka jeszcze druga uwaga.

Na Białej Liście powinna być Pierwsza Liga fachowców , czyli usługi perfekt!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ponieważ mało jest fachowców od KLINKIERU polecam p. ANDRZEJ tel. 791 845 916.

Wykonuje płoty klinkierowe, elewacje i wszystko inne co związane jest z klinkierem.

Zdjęcia jego pracy mogę wysłać na priv (aktualnie jeszcze u mnie kończy płot). [/quote

Potwierdzam solidność tego fachowca. Mogę go polecić z czystym sumieniem

Michał

Moi drodzy!

Szukam pracy dla mojego ojca na zimę :) właśnie skończył budować dom u kolegi no i przydałoby się robić coś dalej.

A wiec... jeśli ktoś poszukuje fachowca do wykończeniówki to gorąco polecam! Efekty pracy można obejrzeć w moim dzienniku.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę najlepiej pisać na priv lub w komentarzach w moim dzienniku (na dole kliknąć liczbę 27)

Pozdrawiam i liczę na odzew :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

""Ponieważ mało jest fachowców od KLINKIERU polecam p. ANDRZEJ tel. 791 845 916 Wykonuje płoty klinkierowe, elewacje i wszystko inne co związane jest z klinkierem.

Potwierdzam solidność tego fachowca. Mogę go polecić z czystym sumieniem

Michał""

również potwierdzam fachowość p.Andrzeja, tydzień temu skończył u mnie ogrodzenie, naprawdę przejmuje się robotą i można z nim uzgodnić zmiany w trakcie roboty bez marudzenia. Nie przeszkadzało mu również, że codziennie musiał przejechać 100km żeby postawić u mnie ogrodzenie. Gorąco polecam

Ja z panem Gutem przeżywam koszmar. Miesiąc temu skończył układać mój dach, a właściwie jego ,podobno, najlepszy pracownik Tomek. Efekt jest taki, że okna dachowe ciekną, w rynnie stoi woda, bo według nich dom jest krzywy, a na dobitkę dach cieknie na zwenątrz i do wewnątrz. Po prostu fuszera na całego. Gut potrafi się lansować znakomicie i to wszystko co robi dobrze. Do tego stały scenariusz - pieniądze skasowane i nie odbierane telefony. Zostaliśmy ze spartaczonym dachem i nikłą nadzieją na szybką naprawę. Tak jak zawsze odbierali telefony, to teraz głucho. Sprawa zapewne zakończy się w sądzie. Pozdrawiam i ostrzegam przed Andrzejem Gutem, który mówi o sobie "dekarz I liga w Poznaniu".
No to ja mam do polecenia kolejną ekipę - moich dekarzy

Andrzej Gut - 512 101 078

(...)

U mnie Dach zrobiony OK - tylko że od 5 miesięcy proszę o dokończenie rynien - i generalnie mam dość wydzwaniania i przypominania się o proste rzeczy. Wcześniej polecałem - sorki - ale dzisiaj po paru miesiącach patrzę na to inaczej