Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc_gość

W dowód wdzięczności za solidnie wykonaną robotę mogę polecić mojego Elektryka.

Robota wykonana wzorowo, wręcz perfekcyjnie w dodatku za przystępną cenę :p

Elektryk - Adam Staszyński Tulce 606 483 423

powoływać się na mnie jakby co - czyli Krzysztof budowa Szczepankowo

Przykładowa fotka:

Puszki zamontowane na odpowiednią głębokość tynków

http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i834655.jpg

więcej szczegółów w moim dzienniku, bezpośredni link do posta nt. elektryki

http://forum.muratordom.pl/post2995726.htm#2995726

Mamy stan surowy, więc pora polecić pierwszych fachowców:

na pewno pan geodeta (namiar znaleziony na tym forum): Stanisław Narożny 694 418 236 - bardzo sympatyczny, bezproblemowy, ma dobre ceny.

ekipa murarska P. Jarka Jessy 602682177 (są z okolic Czarnkowa, ale bliżej Poznania też pracują), oni też byli już polecani na tym forum. Potwierdzam, że są dobrymi fachowcami (chwalił ich kierownik, cieśla, my też jesteśmy zadowoleni), specjalizują się w Ytongu, ale z innych materiałów też robią, u nas akurat był porotherm.

kopanie/wiercenie studni: P. Świdurski 602486660 (jest z okolicy Pobiedzisk, ale pewnie inne rejony też obsługuje) - podobno jeden z najlepszych fachowców w Wielkopolsce, może nie jakoś super tanio, ale na pewno bardzo profesjonalnie, łącznie z badaniami wody.

specjalista od koparki (też z Pobiedzisk): Stefan Filipiak 607675923

ciąga dalszy mam nadzieję nastąpi po zakończeniu dalszych etapów budowy:)

Będę też wdzięczna za podsunięcie namiarów na innych fachowców, zwłaszcza z gminy Pobiedziska, teraz interesują nas szczególnie: kominki, kuchnia na wymiar, wylewki, tynki wew. i zew., ocieplenie poddasza.

Mamy stan surowy, więc pora polecić pierwszych fachowców:

na pewno pan geodeta (namiar znaleziony na tym forum): Stanisław Narożny 694 418 236 - bardzo sympatyczny, bezproblemowy, ma dobre ceny.

ekipa murarska P. Jarka Jessy 602682177 (są z okolic Czarnkowa, ale bliżej Poznania też pracują), oni też byli już polecani na tym forum. Potwierdzam, że są dobrymi fachowcami (chwalił ich kierownik, cieśla, my też jesteśmy zadowoleni), specjalizują się w Ytongu, ale z innych materiałów też robią, u nas akurat był porotherm.

kopanie/wiercenie studni: P. Świdurski 602486660 (jest z okolicy Pobiedzisk, ale pewnie inne rejony też obsługuje) - podobno jeden z najlepszych fachowców w Wielkopolsce, może nie jakoś super tanio, ale na pewno bardzo profesjonalnie, łącznie z badaniami wody.

specjalista od koparki (też z Pobiedzisk): Stefan Filipiak 607675923

ciąga dalszy mam nadzieję nastąpi po zakończeniu dalszych etapów budowy:)

Będę też wdzięczna za podsunięcie namiarów na innych fachowców, zwłaszcza z gminy Pobiedziska, teraz interesują nas szczególnie: kominki, kuchnia na wymiar, wylewki, tynki wew. i zew., ocieplenie poddasza.

Witaj.

Poszło na priv.

Witam,

chciałam polecić płytkarza - bardzo pracowity, dokładny, staranny i słowny. To już trzeci jaki się przewinął przez moją budowę i jestem z niego bardzo zadowolona, pracuje od rana do nocy, nie marudzi że "się nie da". Zrobił mi dużą łazienkę i obłożył kominek płytkami i imitacją kamienia. Przy okazji zrobił też inne drobne prace wykończeniowe, które się nazbierały - wyprawki po montażu drzwi i przesuwaniu kabli w docelowe miejsca itp., Nie jest z Poznania ale dojeżdża na roboty w okolice Poznania - p. Jurek 513 743 350.