iguana_tz 19.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam, mam pytanie odnośnie firmy Sobed i pana Dawida Sobeckiego z Siekierek Wielkich koło Poznania. Czy ktokolwiek ma jakieś doświadczenia związane z tą firmą? Na razie rozmawialiśmy z nimi wstępnie o położeniu instalacji grzewczej i wod-kan, ale chętnie wysłuchałabym czyjejś opinii przed podjęciem decyzji o rozpoczęciu współpracy z Sobedem. Proszę o wszelkie uwagi na ich temat Pozdrawiam,iguana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa kopec 22.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gorąco polecam instalatora -hydraulika Krzysztofa Wachowiaka z Murowanej Gośliny k.Poznania. Fachowa wykonał całą instalacje u mnie w domku jednorodzinnym.Instalacja dziala bez zarzutu-cieplutko az miło wrócić do domu... nr.telefonu 601082777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 23.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam, ja również szukam dobrego instalatora wod-kan-gaz, który podjąlby się pracy w domu szkieletowym. Czy również mogę prosić o namiary? Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa kopec 23.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 oto namiary na pana krzysztofa 601082777 dla pani agnieszki; bardzo prosze; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja także podpisuję się po wszystkimi pozytywnymi opiniami o Panu Krzysztofie Wachowiaku (instalator co, cwu, kan). Nie rozumiem reakcji tomkrzysiek.... Jeżeli ktoś poleca fachowca to nie po to żeby innym zaszkodzić ale pomóc. Tak przynajmniej rozumiem intencję tego tematu. A jeżeli ktoś to odbiera jako kryptoreklamę to już jego problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja także podpisuję się po wszystkimi pozytywnymi opiniami o Panu Krzysztofie Wachowiaku (instalator co, cwu, kan). Nie rozumiem reakcji tomkrzysiek.... Jeżeli ktoś poleca fachowca to nie po to żeby innym zaszkodzić ale pomóc. Tak przynajmniej rozumiem intencję tego tematu. A jeżeli ktoś to odbiera jako kryptoreklamę to już jego problem... Jak ktoś poleca instalatora i ma 1 lub kilka postów to można podejrzewać, że zarejestrował się na forum tylko po to, żeby zrobić sobie/komuś bezpłatną reklamę. Co innego jak poleca ktoś bardziej doświadczony na forum. W tym jednak konkretnym przypadku " Pan Krzysztof Wachowiak" sam się obronił, a raczej Ty świercz-u go obroniłeś potwierdzając fachowość instalatora swoim doświadczeniem. Ty ze swoim doświadczeniem forumowym tym bardziej nie powinieneś się dziwić reakcji tomkrzysiek, bo była jak najbardziej prawidłowa - analizując posty ewa kopec ( napisała tylko 3 polecające Pana Krzysztofa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kristofuros zgadzam się masz racje, wczoraj podobnie o reakcji tomkrzysiek pomyślałem. Ale dodam jeszcze, że o Panu Krzysztofie pozytywnie może się wypowiedzieć wiele osób także bez dorobku "postowego".... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 25.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 25.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam Buduję dom z bali Jeszcze tu nie zaglądałem, ale po zakończeniu robót instalatorskich przyłączam się do zadowolonych z prac pana Krzysztofa Wachowiaka tel 601 082 777) z Murowanej Gośliny. Przyszedł, obejrzał cały dom, zaproponował ilość grzejników - fachura, nawet niewiele mierzył (jak się montuje od prawie 20 lat to się ma oko). Zaproponował cenę za robociznę i (etapami) tyle wziął, co do grosza (nie doszło nic "nieprzewidzianego"). Fotki instalacji można obejrzeć w naszym dzienniku, kotłownię też. Dla mnie ważne było, że jak jakiś element trzeba było przesunąć, to robił to bez mrugnięcia ( i robi nadal). Nawet przyjechał zrobić próbę kominka jak mnie nie było, żeby być pewnym, że jak rozpalę sam to wszystko będzie w porządku i nie trzeba będzie poprawiać przy inwestorze. Dużo słów, ale jak się dom buduje na odległość (z racji pracy nie zawsze, raczej rzadko mogłem być na budowie) to ważne, żeby ufać wykonawcom. Jak nie zapomnę, to napiszę coś po kilku miesiącach eksploatacji. Nie sądzę, żeby były problemy, bo jak czytałem wyżej chwalą go i ci, którzy mają za sobą już sezon grzewczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 25.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Systemy Alarmowe509434503 Kuchnia na wymiar 603082461 Kierbud511330663 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 25.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Macie kogoś do montażu Satelity?ile taka usługa wynosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 28.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mogę z czystym sumieniem polecić projektanta wewnętrznej instalacji gazowej. Szybko i sprawnie - pan bardzo skrupulatny - przeanalizował ze mną od dechy do dechy cały projekt, wyjaśniał, tłumaczył Dostałam komplet dokumentów nawet z wypełnionymi wnioskami i nawet z kopiami do potwierdzenia. Płaciłam 500zł. Mieczysław Górszczyk 601 333 903. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 28.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Chciałbym polecic elektryka P.Adama Staszyńskiego 606483423 jego praca jest wykonana wzorcowo przewody ułozone równiutko i w odpowiednich zabezpieczeniach , wspolpraca bez zarzuty na dodatkowe zmiany nie bylo zadnego marudzenia mila i sympatyczna wspolpraca i to za niewygorowana cene, obym dalej takich fachowców spotykał przy budowie Polecam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Chciałbym polecic elektryka P.Adama Staszyńskiego 606483423 jego praca jest wykonana wzorcowo przewody ułozone równiutko i w odpowiednich zabezpieczeniach , wspolpraca bez zarzuty na dodatkowe zmiany nie bylo zadnego marudzenia mila i sympatyczna wspolpraca i to za niewygorowana cene, obym dalej takich fachowców spotykał przy budowie Polecam serdecznie!!!! Podpisuję się pod tym w całej rozciągłości - wzorowa robota, szczegóły tu: http://forum.muratordom.pl/post2997000.htm#2997000 i w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 28.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ELEKTRYKG. GAWORSKI 667-275-194 POLECAM naprawdę tanio i znają się bo już długo robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 02.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Chciałbym polecic elektryka P.Adama Staszyńskiego 606483423 jego praca jest wykonana wzorcowo przewody ułozone równiutko i w odpowiednich zabezpieczeniach , wspolpraca bez zarzuty na dodatkowe zmiany nie bylo zadnego marudzenia mila i sympatyczna wspolpraca i to za niewygorowana cene, obym dalej takich fachowców spotykał przy budowie Polecam serdecznie!!!! Podpisuję się pod tym w całej rozciągłości - wzorowa robota, szczegóły tu: http://forum.muratordom.pl/post2997000.htm#2997000 i w moim dzienniku Pan Adam bedzie tez pracował u mnie, a pierwsze wrazenie (po spotkaniu) zrobil doskonałe, nie mam wątpliwości, ze i ja go tu polecę. Co do murarzy - co prawda jeszcze nie skonczyli wszystkiego (zostało kilka "pierdółek") ale polecam: Damian Jaroć, tel 504 098 468, albo 693 48 48 83 bardzo sprawna i rzetelna ekipa. Codziennie od 7 na budowie, niestraszne im deszcze i słoty. Zadnych "ucieczek" na inne budowy bez informacji. Pan Damian przy tym ewidentnie zna sie na robocie, czego nie mozna powiedziec o inwestorze KIerbud (Z.Konieczny) równiez bardzo pochlebnie wypowiadał sie o pracy majstrów. Co do hurtowni mb - polecam Zensof z Gruszczyna - Pan Leonard jest bardzo pomocny a Pani Marlena dopełnia obrazu "słodkości" . Materialy zawsze dostarczane na czas, bardzo solidne rozliczanie (to akurat domena P.Marleny), no i płacic mozna po odbiorze - dzwonimy, zamawiamy, oni dowożą, a my nastepnego dnia, albo i za dwa płacimy. Przy tym dobre ceny (np. stal mieli tansza niz w Konsorcjum Stali (dawne Bodeko) na Lutyckiej) i naprawde słowność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 02.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Polecam fachowców od prac "wykończeniowych" począwszy od ocieplenia i suchej zabudowy po drewnianą obudowę kuchennego okapu. Rzetelni, dokładnie i uczciwi. Pracują od wczesnego ranka do późna. Pełna kultura Kontakt: p. Michał 0 501 519 293 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, ja z trochę innej beczki - szukam architekta z Poznania lub Piły. Planujemy budowę parterowego domu z dwuspadowym dachem, raczej nowoczesnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagu 11.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Przyłączam się do pochwał dla ekipy murarzy pana Damiana Jarocia (tel.504098468). Pan Damian to terminowy, bezproblemowy, a przy tym sympatyczny fachowiec. Myśli za inwestora, zawsze służy poradą. Na etapie wytyczenia domu wyłapał błąd geodety.Z przyjemnością wpisuję na białą listę również hurtownię Begier w Suchym Lesie (tel. 061 6558630) - konkurencyjne ceny, a towar zawsze dowieziony w uzgodnionym terminie.Mam nadzieję, że już niedługo dopiszę ekipę cieślo- dekarzy, poczekam aż skończą w przyszłym tygodniu mój połamany dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 12.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Szukam sprawdzonej ekipy do podbitki drewnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts