Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Polecam pana Macieja Łuczkowskiego - wykończeniówka (płytki, biały montaż, starotynki, zabudowy GK , montaż drzwi itd) oraz kominki. Czlowiek jest solidny, terminowy i bardzo dokładny. Wszystko co robi, robi tak jakby robił dla siebie. Z każdym remontem zwracam się tylko do niego. Dla mnie to tzw. złota rączka. Dla zainteresowanych ma zdjęcia swoich prac i referencje. Sprawdzałam. Tel. do niego 0501-063-672

Ekipy i firmy zdecydowanie godne polecenia :

OKNA - WAP Okna Poznań - bardzo solidnie, najlepsza oferta jaką znalazłem a szukałem dłuuugooo

PARKIETY - sprzedaż oraz montaż BONUS-PARKIETY Poznań - profesjonalna obsługa , firma z tradycjami, poza tym świetna ekipa

Marcin Kamiński 506-049-089 , poza tym mają chyba swoją stronkę internetową

Gość Gosc_gość

Za wzorem Glamurki

ZAPRASZAM DO NOWEGO TEMATU:

WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY: KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ.

Jak zostało Wam coś na budowie to śmiało umieszczać w nowym wątku.

A tutaj link do naszego "sklepiku" http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif

http://forum.muratordom.pl/post3294065.htm#3294065

Umieśćcie także link w podpisie, jeżeli macie miejsce

jakby co podaję gotowy kod do wklejenia do podpisu - wstawić to pomiędzy nawiasy kwadratowe

url=http://tiny.pl/zd7w]Market Budowlany KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ[/url

Właściwie to zapomniałem o istnieniu tego wątka :)

Może dlatego że większość robimy własnymi siłami i nie lubimy fachofców.

Ale chciałem tu polecić i podziękować firmie HABA RL z Grodziska Wielkopolskiego za wybudowanie oczyszczalni ścieków. Byłem tak zadowolony ze postanowiłem również zamówić okna z roletami :) oczywiście z dobrym rabatem.

Ostatecznie skorzystałem też ze sklepu instalacyjnego gdzie kupiłem całą kotłownię wszystkie rurki i inne pierdółki. Wszystko solidnie i bezproblemowo.

Teraz mam zamiar kupić kolejno białą zabudowę od firmy HABA.

Solidny i sprawdzony dostawca to połowa sukcesu budowy, druga to moi górale :) których nie polecam bo mają terminarz na kilka lat wypełniony zamówieniami :)

Z czystym sumieniem dodam firmę:

BOL-ANN z Gniezna

i jej przedstawiciela pana Michała Kiełpińskiego (605 834 702), dla którego:

- nie ma rzeczy nie do załatwienia - ma dobry kontakt ze swoimi dostawcami

- szczerze mówi jak jest i na czym sprawy stoją (można polegać na tym co mówi)

- jest zawsze pod telefonem

- potrafi doradzić w sprawach budowlanych/materiałowych.

I chociaż nigdy go na oczy nie widziałem (wszystko na telefon/e-mail) :) - jeszcze raz polecam.

Pozdrawiam

Piwo

Z czystym sumieniem dodam firmę:

BOL-ANN z Gniezna

i jej przedstawiciela pana Michała Kiełpińskiego (605 834 702), dla którego:

- nie ma rzeczy nie do załatwienia - ma dobry kontakt ze swoimi dostawcami

- szczerze mówi jak jest i na czym sprawy stoją (można polegać na tym co mówi)

- jest zawsze pod telefonem

- potrafi doradzić w sprawach budowlanych/materiałowych.

I chociaż nigdy go na oczy nie widziałem (wszystko na telefon/e-mail) :) - jeszcze raz polecam.

Pozdrawiam

Piwo

tylko nie napisałeś w czym się specjalizuje :lol:

Witam!

W pełni zgadzam się i podpisuję pod opinią Piwo na temat Pana Michała z firmy BOL-ann :) . Zaopatruję się u niego w większość materiałów budowlanych. Przez Pana Michała można załatwić materiały potrzebne na fundamenty, ściany, dach, jak również materiały na ocieplenie i wykończenie domku.

Pozdrawiam

Gość Gosc_gość

Dzisiaj nietypowo, bo polecam produkt

Chciałem ogłosić, że żyję, a szerszeń is dead 8)

i przy okazji chciałem polecić skuteczny i sprawdzony środek na te wstrętne paskudztwa. Możecie się spotkać z taką sytuacją jak ja i ta informacja może się Wam przydać.

Przeciwnik rano buszował w okolicach wyłazu dachowego.

Pojechałem po pracy do Centrum Ogrodniczego na Zawadach po "Spray na osy i szerszenie" (w cudzysłowu jest jego pełna nazwa) firmy BROS.

Przeciwnik po południu obniżył loty i próbował się z szybą w drzwiach balkonowych od ogrodu.

Wstrząsnąłem broń i ognia z odległości 4m - niezły cug idzie z buteleczki za 14zł.

Po 30 sekundach przeciwnik leżał sztywny na posadzce, a mnie ulżyło, że już nie ma skur.... i majstry będą mogli w spokoju ocieplać jutro poddasze. :D

A był z niego niezły luj, prawie 10cm (to tylko moje wyobrażenie, bo aż tyle nie miał :wink: ) martwego owada. :roll:

Z mojej prywatnej bialej listy wykonawcow wielkopolskich moge polecic:

BARDZO DOBRY ELEKTRYK -Krzysztof Kabat kom.0-602-736-408

[...]

też polecam!

Również gorąco polecam pana Krzysztofa!

Szybciutko i porządnie okablowany dom, przyjazdy w nagłej potrzebie typu inwestorka zmieniła koncepcję lazienki i trzeba przenieść kabelki :oops: , na koniec montaż osprzętu i sprzętu agd :D

Gorąco polecam ekipę budowlaną P. Jarka Błaszczyka tel.665 998 483 bardzo solidna ekipa :D , dobrzy fachowcy , solidni i nie drodzy , rozliczaja sie bardzo uczciwie i nie ma mowy o żadnych przkrętach ekipa duża więc robota im się pali w rękach :wink:

U mnie kończyli budowę po ekipie którą musiałem wyrzucić , później robili tynki cem.-wap. (bardzo solidnie i równiótko) szkoda że nie budowali u mnie od początku... :cry: