Crayo 13.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ponawiam zapytanie o ekipę do tynków gips. i podłóg Tynki : 698792727 - ostatnio był pan od parapetow i stwierdzil, ze jeszcze sie nie spotkal z tak dokładnymi fachowcami - wszystkie okna otynkowane wewnatrz z dokladnoscia do 1 mm Posadzki - 785980192: jw - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 14.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Szukam dobrego dekarza, jeśli ktoś jest zadowolony z pracy i ceny swojego to proszę o namiary. Napiszcie też gdzie można kupić w dobrej cenie dachówki i pozostałe akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia74 17.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Polecam pana Macieja Łuczkowskiego - wykończeniówka (płytki, biały montaż, starotynki, zabudowy GK , montaż drzwi itd) oraz kominki. Czlowiek jest solidny, terminowy i bardzo dokładny. Wszystko co robi, robi tak jakby robił dla siebie. Z każdym remontem zwracam się tylko do niego. Dla mnie to tzw. złota rączka. Dla zainteresowanych ma zdjęcia swoich prac i referencje. Sprawdzałam. Tel. do niego 0501-063-672 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 17.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ponawiam zapytanie o ekipę do tynków gips. i podłóg Tel 504 762 241 tynki maszynowe gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek7777 21.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ekipy i firmy zdecydowanie godne polecenia : OKNA - WAP Okna Poznań - bardzo solidnie, najlepsza oferta jaką znalazłem a szukałem dłuuugooo PARKIETY - sprzedaż oraz montaż BONUS-PARKIETY Poznań - profesjonalna obsługa , firma z tradycjami, poza tym świetna ekipaMarcin Kamiński 506-049-089 , poza tym mają chyba swoją stronkę internetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmz 22.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Poszukuję dobrego murarza, dekarza i ceiśli na zachód od Poznania ( okolice Pniew)Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Za wzorem Glamurki ZAPRASZAM DO NOWEGO TEMATU: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY: KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ. Jak zostało Wam coś na budowie to śmiało umieszczać w nowym wątku. A tutaj link do naszego "sklepiku" http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif http://forum.muratordom.pl/post3294065.htm#3294065 Umieśćcie także link w podpisie, jeżeli macie miejscejakby co podaję gotowy kod do wklejenia do podpisu - wstawić to pomiędzy nawiasy kwadratoweurl=http://tiny.pl/zd7w]Market Budowlany KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ[/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norak7 23.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No i udało się. Witam Wszystkich. Wielka prośba początkującego: proszę o namiary na sprawdzoną ekipę murarzy z okolic Swarzędza budujących z Ytong'a. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Właściwie to zapomniałem o istnieniu tego wątka Może dlatego że większość robimy własnymi siłami i nie lubimy fachofców. Ale chciałem tu polecić i podziękować firmie HABA RL z Grodziska Wielkopolskiego za wybudowanie oczyszczalni ścieków. Byłem tak zadowolony ze postanowiłem również zamówić okna z roletami oczywiście z dobrym rabatem. Ostatecznie skorzystałem też ze sklepu instalacyjnego gdzie kupiłem całą kotłownię wszystkie rurki i inne pierdółki. Wszystko solidnie i bezproblemowo. Teraz mam zamiar kupić kolejno białą zabudowę od firmy HABA. Solidny i sprawdzony dostawca to połowa sukcesu budowy, druga to moi górale których nie polecam bo mają terminarz na kilka lat wypełniony zamówieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 28.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Sprawdzony cieśla-dekarz - Tomasz 600 278-128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 28.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Mogę prosić o namiar na osobę które wykonuje certyfikat energetyczny?rozsądne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 29.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mogę prosić o namiar na osobę które wykonuje certyfikat energetyczny? rozsądne ceny? ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwo 29.04.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z czystym sumieniem dodam firmę: BOL-ANN z Gniezna i jej przedstawiciela pana Michała Kiełpińskiego (605 834 702), dla którego: - nie ma rzeczy nie do załatwienia - ma dobry kontakt ze swoimi dostawcami - szczerze mówi jak jest i na czym sprawy stoją (można polegać na tym co mówi) - jest zawsze pod telefonem - potrafi doradzić w sprawach budowlanych/materiałowych. I chociaż nigdy go na oczy nie widziałem (wszystko na telefon/e-mail) - jeszcze raz polecam. Pozdrawiam Piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 29.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z czystym sumieniem dodam firmę: BOL-ANN z Gniezna i jej przedstawiciela pana Michała Kiełpińskiego (605 834 702), dla którego: - nie ma rzeczy nie do załatwienia - ma dobry kontakt ze swoimi dostawcami - szczerze mówi jak jest i na czym sprawy stoją (można polegać na tym co mówi) - jest zawsze pod telefonem - potrafi doradzić w sprawach budowlanych/materiałowych. I chociaż nigdy go na oczy nie widziałem (wszystko na telefon/e-mail) - jeszcze raz polecam. Pozdrawiam Piwo tylko nie napisałeś w czym się specjalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 29.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam! W pełni zgadzam się i podpisuję pod opinią Piwo na temat Pana Michała z firmy BOL-ann . Zaopatruję się u niego w większość materiałów budowlanych. Przez Pana Michała można załatwić materiały potrzebne na fundamenty, ściany, dach, jak również materiały na ocieplenie i wykończenie domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzisiaj nietypowo, bo polecam produkt Chciałem ogłosić, że żyję, a szerszeń is dead i przy okazji chciałem polecić skuteczny i sprawdzony środek na te wstrętne paskudztwa. Możecie się spotkać z taką sytuacją jak ja i ta informacja może się Wam przydać. Przeciwnik rano buszował w okolicach wyłazu dachowego. Pojechałem po pracy do Centrum Ogrodniczego na Zawadach po "Spray na osy i szerszenie" (w cudzysłowu jest jego pełna nazwa) firmy BROS. Przeciwnik po południu obniżył loty i próbował się z szybą w drzwiach balkonowych od ogrodu. Wstrząsnąłem broń i ognia z odległości 4m - niezły cug idzie z buteleczki za 14zł. Po 30 sekundach przeciwnik leżał sztywny na posadzce, a mnie ulżyło, że już nie ma skur.... i majstry będą mogli w spokoju ocieplać jutro poddasze. A był z niego niezły luj, prawie 10cm (to tylko moje wyobrażenie, bo aż tyle nie miał ) martwego owada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 02.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Z mojej prywatnej bialej listy wykonawcow wielkopolskich moge polecic: BARDZO DOBRY ELEKTRYK -Krzysztof Kabat kom.0-602-736-408 [...] też polecam! Również gorąco polecam pana Krzysztofa! Szybciutko i porządnie okablowany dom, przyjazdy w nagłej potrzebie typu inwestorka zmieniła koncepcję lazienki i trzeba przenieść kabelki , na koniec montaż osprzętu i sprzętu agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 05.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gorąco polecam ekipę budowlaną P. Jarka Błaszczyka tel.665 998 483 bardzo solidna ekipa , dobrzy fachowcy , solidni i nie drodzy , rozliczaja sie bardzo uczciwie i nie ma mowy o żadnych przkrętach ekipa duża więc robota im się pali w rękach U mnie kończyli budowę po ekipie którą musiałem wyrzucić , później robili tynki cem.-wap. (bardzo solidnie i równiótko) szkoda że nie budowali u mnie od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 05.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ELEKTRYK G. GAWORSKI 667-275-194 POLECAM naprawdę tanio i znają się bo już długo robią! Potwierdzam, u nas też robił. Dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts