alpejczyk 06.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Szukam dobrego fachowaca do układania płytek- okolice Turku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmcpoz 06.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, czy ktoś może robił dach z firmą Mirosława Brzostowskiego ze Stęszewa? Jeśli tak to bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 06.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Szukam ekipy do ocieplenia i tynków zewnętrznych. Mam dwa telefony z tego forum, ale kiepsko u nich z terminami, no i te ceny... Jeśli możecie kogoś polecić, to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norak7 07.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Czy ktoś mógłby mi polecić, gdzie w okolicach Poznania lub Swarzędza najtaniej dostanę Beton B20 + pompa. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 07.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej! Beton brałem z firmy Piotrowscy z Nekli. Za pompę nie musiałem dodatkowo płacić. Gruszki przyjeżdżały zawsze na czas i przeważnie miały trochę więcej betonu niż potrzebowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 09.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy ktoś mógłby mi polecić, gdzie w okolicach Poznania lub Swarzędza najtaniej dostanę Beton B20 + pompa. Z góry dziękuję w Swarzędzu to Stanbud. My u nich braliśmy na całą budowę, terminowi, nigdy nie było żądnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 09.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy mógłby mi ktoś polecić fachowca od kominków? Kontaktowałam się z Inplastem ze Swarzędza, ale jakoś bez efektu - nie mogę się doprosić o wycenę. A robota właściwie na już, szkoda mi czasu marnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna75_1 10.05.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ?Pilnie potrzebuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 11.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ? Pilnie potrzebuję, pozdrawiam przyłączam się do tego postu - ok. Murowanej Gośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wooky 11.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam wszystkich, Nie jeden raz podczas budowy korzystałem z tego wątku, więc przyszła pora podzielić się moimi sprawdzonymi kontaktami. Zdecydowanie polecam elektryka, szybko sprawnie i bez ściemniania - tynkarze byli zachwyceni ich robotą - kontakt. Jurek Bedynski 607359689. Bardzo na tak - okna - Variant. Bardzo szybko się uwineli - 2 tygodnie od zamówienia do montażu, trafiłem świetną ekpię montażystów. Hurtownia budowlana Dora z Buku - wszystko zalatwialem telefonicznie, transport na budowie co do minuty , dobre ceny. Dalej Konbet od stropów, nic do zarzucenia. Na koniec wspomnę jeszcze o ekipie, może nie najtańszej, ale takiej która zrobiła na nas z żoną największe wrażenie swoją solidnością i profesjonalizmem. Instalacje co/wod/kan, podłogówka na całej powierzchni domu, kociol kondensat, stacja uzdaniania wody itp. wszystko błyskawicznie, w przemiłej atmosferze, posprzątali po sobie i przy okazji po innych ekipach Pan Leszek nie naciągał nas na drogi towar a wręcz doradzał na czym można trochę oszczędzić, a w co warto zainwestować. Polecam - świetna ekipa ale terminy trzeba rezerwować do przodu. p. Leszek Roth 606 456 599 Pozdrawiam i w razie czego służę fotkami z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 12.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ? Pilnie potrzebuję, pozdrawiam przyłączam się do tego postu - ok. Murowanej Gośliny Ja już kiedyś polecałam fachowca od studni: p. Świdurski 602486660 (jest z okolic Pobiedzisk, ale inne tereny też pewnie obsługuje, słyszałam że to jeden z lepszych specjalistów w Wielkopolsce). Bardzo profesjonalne podejście, badania gruntu, wody. My w każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazar 13.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 hej, prosze o namiary na kogoś sprawdzonego odnosnie wentylacji mechanicznejz góry dziekipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 13.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ? Pilnie potrzebuję, pozdrawiam przyłączam się do tego postu - ok. Murowanej Gośliny Ja już kiedyś polecałam fachowca od studni: p. Świdurski 602486660 (jest z okolic Pobiedzisk, ale inne tereny też pewnie obsługuje, słyszałam że to jeden z lepszych specjalistów w Wielkopolsce). Bardzo profesjonalne podejście, badania gruntu, wody. My w każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni. a możesz podać ile to Cię kosztowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 13.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ? Pilnie potrzebuję, pozdrawiam przyłączam się do tego postu - ok. Murowanej Gośliny Ja już kiedyś polecałam fachowca od studni: p. Świdurski 602486660 (jest z okolic Pobiedzisk, ale inne tereny też pewnie obsługuje, słyszałam że to jeden z lepszych specjalistów w Wielkopolsce). Bardzo profesjonalne podejście, badania gruntu, wody. My w każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni. a możesz podać ile to Cię kosztowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 13.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a możesz podać ile to Cię kosztowało ? z moich notatek wynika, że razem z badaniami gruntu 3700 - wodę mamy na głębokości 6 m z hakiem - bo od tego też zależy cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 15.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kolejny pozytywny post na temat naszego murarza pana Damiana Jarocia i jego ekipy. Budowali u nas dom od fundamentów po murłatę. Rzeczowy i bezproblemowy fachowiec, dobra organizacja pracy, konkretne podejście, rzetelność i terminowość. POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 15.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jaką firmę z Poznania i okolic polecacie do wykonania bramy garażowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jaką firmę z Poznania i okolic polecacie do wykonania bramy garażowej??? Vermix Oborniki Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 15.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Szukam dobrego a zarazem taniego ( o ile to możliwe ) instalatora do przyłaczą wodnego i kanalizy. Wodociąg będzie ciągnięty około 30-40m, trzeba się wpiąc do głównej rury, połozyć i mało skasować Będę budował w okolicy Szamotuł. ps czy ktoś zna z tej okolicy namiary na dobrą hurtownię materiałów budowlanych, ekipę budowlaną, dekarzy, elektryków, kier. budowy itp Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy4you 17.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam, czy ktoś miał do czynienia z Alles Elewacje? My będziemy mieli pod koniec września Daj znać za zakończą pracę - ja chciałem zamówić ich na kwiecień 2009 Osobiście nie polecam firma strasznie przez ostatnie dwa lata zeszła... Na pytania chętnie odpowiem (sama robiłam elewację i zasięgnęłam języka tylko jak się okazało za póżno bo w trakcie). Może więcej szczegółów???? Tak jak napisałam... mam tylko nadzieję że Pana nie przeraziłam...mam prośbę jest koniec września interesuje mnie czy wykonawca czyli firma Alles weszła w ogóle do Pana na elewację słyszałam też że są niesłowni... Pozdrawiam Mam złe doswiadczenia z firmą Alles z Poznania, unikaja poprawek i napraw źle wykonanych przez siebie prac. Podpisujcie swoją umowę lub mocno modyfikujcie na swoją korzyść dostarczoną przez wykonawcę. Uratowało mnie wstrzymanie zapłaty za wykonane prace. Radzę szczerze płacić wszystko oficjalnie z VAT, co jest podstawą dochodzenia swoich roszczeń. Alles ma dobry marketing, również ten bezpośredni przy rozmowie przed podpisaniem umowy, ale to wszystko - jakość i współpraca mierna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts