Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich,

Nie jeden raz podczas budowy korzystałem z tego wątku, więc przyszła pora podzielić się moimi sprawdzonymi kontaktami.

Zdecydowanie polecam elektryka, szybko sprawnie i bez ściemniania - tynkarze byli zachwyceni ich robotą - kontakt. Jurek Bedynski 607359689.

Bardzo na tak - okna - Variant. Bardzo szybko się uwineli - 2 tygodnie od zamówienia do montażu, trafiłem świetną ekpię montażystów.

Hurtownia budowlana Dora z Buku - wszystko zalatwialem telefonicznie, transport na budowie co do minuty , dobre ceny. Dalej Konbet od stropów, nic do zarzucenia.

Na koniec wspomnę jeszcze o ekipie, może nie najtańszej, ale takiej która zrobiła na nas z żoną największe wrażenie swoją solidnością i profesjonalizmem.

Instalacje co/wod/kan, podłogówka na całej powierzchni domu, kociol kondensat, stacja uzdaniania wody itp. wszystko błyskawicznie, w przemiłej atmosferze, posprzątali po sobie i przy okazji po innych ekipach :p Pan Leszek nie naciągał nas na drogi towar a wręcz doradzał na czym można trochę oszczędzić, a w co warto zainwestować. Polecam - świetna ekipa ale terminy trzeba rezerwować do przodu. p. Leszek Roth 606 456 599

Pozdrawiam i w razie czego służę fotkami z prac :)

Czy ktoś może mi polecić fachowca od wykopania studni-okolice Skórzewa ?

Pilnie potrzebuję,

pozdrawiam

przyłączam się do tego postu - ok. Murowanej Gośliny

Ja już kiedyś polecałam fachowca od studni: p. Świdurski 602486660 (jest z okolic Pobiedzisk, ale inne tereny też pewnie obsługuje, słyszałam że to jeden z lepszych specjalistów w Wielkopolsce). Bardzo profesjonalne podejście, badania gruntu, wody. My w każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Pilnie potrzebuję,

pozdrawiam

Ja już kiedyś polecałam fachowca od studni: p. Świdurski 602486660 (jest z okolic Pobiedzisk, ale inne tereny też pewnie obsługuje, słyszałam że to jeden z lepszych specjalistów w Wielkopolsce). Bardzo profesjonalne podejście, badania gruntu, wody. My w każdym razie jesteśmy bardzo zadowoleni.

a możesz podać ile to Cię kosztowało ?

Pilnie potrzebuję,

pozdrawiam

a możesz podać ile to Cię kosztowało ?

Witam

Szukam dobrego a zarazem taniego ( o ile to możliwe ) instalatora do przyłaczą wodnego i kanalizy. Wodociąg będzie ciągnięty około 30-40m, trzeba się wpiąc do głównej rury, połozyć i mało skasować :D

Będę budował w okolicy Szamotuł.

ps czy ktoś zna z tej okolicy namiary na dobrą hurtownię materiałów budowlanych, ekipę budowlaną, dekarzy, elektryków, kier. budowy itp

Z góry dziękuję za info

Witam,

czy ktoś miał do czynienia z Alles Elewacje?

My będziemy mieli pod koniec września

Daj znać za zakończą pracę - ja chciałem zamówić ich na kwiecień 2009

Osobiście nie polecam firma strasznie przez ostatnie dwa lata zeszła... Na pytania chętnie odpowiem (sama robiłam elewację i zasięgnęłam języka tylko jak się okazało za póżno bo w trakcie).

Może więcej szczegółów????

Tak jak napisałam... mam tylko nadzieję że Pana nie przeraziłam...mam prośbę jest koniec września interesuje mnie czy wykonawca czyli firma Alles weszła w ogóle do Pana na elewację słyszałam też że są niesłowni... Pozdrawiam

Mam złe doswiadczenia z firmą Alles z Poznania, unikaja poprawek i napraw źle wykonanych przez siebie prac. Podpisujcie swoją umowę lub mocno modyfikujcie na swoją korzyść dostarczoną przez wykonawcę. Uratowało mnie wstrzymanie zapłaty za wykonane prace. Radzę szczerze płacić wszystko oficjalnie z VAT, co jest podstawą dochodzenia swoich roszczeń. Alles ma dobry marketing, również ten bezpośredni przy rozmowie przed podpisaniem umowy, ale to wszystko - jakość i współpraca mierna.