majchal 17.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No to coś nowego. Mam dwóch znajomych, którzy mają zrobione elewacje przez firmę Alles i tak się nasłuchałem, że jesli będe robił to tylko z nimi. A teraz piszecie coś takiego Powiem tak: widziałem ich robotę jakiś rok/dwa temu. Wszystko REWELACJA, choć mówię od razu, że nie wdawałem się w drobiazgi, tylko patrzyłem jak gość-amator. Teraz mam już większą wiedzę i patrzyłbym pewnie inaczej. Niech wypowiedzą się inni, ja w związku z tym co tu piszą i kiedyś tam widziałem nie zajmuję stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No to coś nowego. Mam dwóch znajomych, którzy mają zrobione elewacje przez firmę Alles i tak się nasłuchałem, że jesli będe robił to tylko z nimi. A teraz piszecie coś takiego Powiem tak: widziałem ich robotę jakiś rok/dwa temu. Wszystko REWELACJA, choć mówię od razu, że nie wdawałem się w drobiazgi, tylko patrzyłem jak gość-amator. Teraz mam już większą wiedzę i patrzyłbym pewnie inaczej. Niech wypowiedzą się inni, ja w związku z tym co tu piszą i kiedyś tam widziałem nie zajmuję stanowiska jak będziesz robił elewację w np w Sto,to zapytaj czy polecają firmę Alles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 potrzebuję pilnie projektanata do sporządzenia projektu technicznego wod-kan, Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 20.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 potrzebuję pilnie projektanata do sporządzenia projektu technicznego wod-kan, Poznań Ja też, bo to co proponują mi "miejscowi fachamni" to SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 21.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam Szukam dobrego a zarazem taniego ( o ile to możliwe ) instalatora do przyłaczą wodnego i kanalizy. Wodociąg będzie ciągnięty około 30-40m, trzeba się wpiąc do głównej rury, połozyć i mało skasować Będę budował w okolicy Szamotuł. ps czy ktoś zna z tej okolicy namiary na dobrą hurtownię materiałów budowlanych, ekipę budowlaną, dekarzy, elektryków, kier. budowy itp Z góry dziękuję za info przyłączam się do poszukiwań ekipy do przyłącza na wyżej podanych warunkach = tylko do pociągnięcia ok. 100 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmi 25.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam wszystkich! Może ktoś mi pomoże...poszukuję ekipy która zajmuje się wymianą gruntu (w Zaniemyślu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norak7 26.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dziękuję za pomoc w sprawie betonów - skorzystałem . A teraz wyższa szkoła jazdy. Poszukuję jakiegoś speca do wykonania projektu odwiertów pod pionowe sondy pompy ciepła (2x60 metrów) - kogoś z Poznania lub okolic Swarzędza. Bardzo ładnie proszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 26.05.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 potrzebuję pilnie projektanata do sporządzenia projektu technicznego wod-kan, Poznań Ja też, bo to co proponują mi "miejscowi fachamni" to SZOK inz Helena Xtel. 500 42 25 31 - wod kan uproawnienia PODZIĘKOWAŁ ŁADNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barcab 27.05.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Polecam swojego kierownika budowy, b.solidny i bezkompromisowy z ekipami - okolice Poznania szczególnie zachód i północ ale nie tylko p.Zbyszko 604 175 485A dla tych którzy sa już dalej polecam super ogrodników fajni i niedrodzy robią wszystko w ogrodzie http://www.zielone-ogrody.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 28.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Niezbyt czesto kogos polecam i zazwyczaj na priva (np. rozrywani na Forum Bartki). Dzisiaj jednak z czystym sumieniem chcę polecic firme Fast na Góreckiej. Jesli chodzi o wszelkiego rodzaju drewno typu więżba, deski a nawet parkiet tp maja obecnie najbardziej konkutencyjne ceny do tego obsługa bardzo ok. Aby nie przesładzac przyznam ze Fast to twór z rozpadu Korony (zainetesowanie wiedza o pewnych zawirowaniach) A co do jakości drewna to nie kupowałam kota w worku i zaprezentowano mi ewentualne wady towaru. Czasami po prostu nie warto przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 28.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 potrzebuję pilnie projektanata do sporządzenia projektu technicznego wod-kan, Poznań Ja też, bo to co proponują mi "miejscowi fachamni" to SZOK inz Helena Xtel. 500 42 25 31 - wod kan uproawnienia PODZIĘKOWAŁ ŁADNIE !!!! czyli odmówiła? jesli tak - to sorka - fakt ze kontakt sprzed 2 lat, moze juz nie pracuje ... Nie, nie. Jeszcze się nie kontaktowałem. To JA "podziękował" Tobie, w sensie dziękuję ładnie za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 01.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Szukam dobrego a zarazem taniego ( o ile to możliwe ) instalatora do przyłaczą wodnego i kanalizy. Wodociąg będzie ciągnięty około 30-40m, trzeba się wpiąc do głównej rury, połozyć i mało skasować Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która nam robiła przyłącze wod.-kan. Jest to firma z listy Aquanetu "Ander 87" z Puszczykowa. Nie dosyć, że zrobili nam najtańszą wycenę - tyle, że my nie mieliśmy tyle metrów co ty, to jeszcze załatwili wszystkie formalności w Aqanet. Do nas należał tylko wniosek o wodomierz. Robotę wykonali w ciągu jednego dnia i to w taki sposób, że droga była przejezdna przez cały czas pomimo, że ciągnęli przyłącze z drugiej strony ulicy. Geodetę, ZUD i dokumenty powykonawcze były w ich gestii i czekaliśmy na nie ok 1,5 miesiąca z czego 30 dni to oczekiwanie na sam ZUD. Pan Grzegorz Janaszek tel. 602-324-193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 01.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam Szukam dobrego a zarazem taniego ( o ile to możliwe ) instalatora do przyłaczą wodnego i kanalizy. Wodociąg będzie ciągnięty około 30-40m, trzeba się wpiąc do głównej rury, połozyć i mało skasować Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która nam robiła przyłącze wod.-kan. Jest to firma z listy Aquanetu "Ander 87" z Puszczykowa. Nie dosyć, że zrobili nam najtańszą wycenę - tyle, że my nie mieliśmy tyle metrów co ty, to jeszcze załatwili wszystkie formalności w Aqanet. Do nas należał tylko wniosek o wodomierz. Robotę wykonali w ciągu jednego dnia i to w taki sposób, że droga była przejezdna przez cały czas pomimo, że ciągnęli przyłącze z drugiej strony ulicy. Geodetę, ZUD i dokumenty powykonawcze były w ich gestii i czekaliśmy na nie ok 1,5 miesiąca z czego 30 dni to oczekiwanie na sam ZUD. Pan Grzegorz Janaszek tel. 602-324-193 Dzięki za namiar, jutro będę dzwonił i pytał. Jeśli można wiedzieć to ile metrów mieliście i ile Was to kosztowało i czemu tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 02.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Z moich ostatnich doświadczeń mogę polecić ekipę elektryków Pana Krzysztofa Kabata kom.0-602-736-408 , bardzo dobrze zorganizowana ekipa, sprawna, dokładna, elastyczna.W ciągu tygodnia wykonali pełne okablowanie domu, elektryka+ anteny+kable alarmu w sumie ponad 200 punktów, sądze że to bardzo dobry wynik. Pracują w rejonie Wielkopolski Polecam, naprawde dobrzy elektrycy.Drugą ekipą którą mogę z czystym sumieniem polecić to murarze- kontakt Pan Damian tel.693161889, młoda ekipa, bardzo sprawna i dokładna, do pracy podchodzili z dużym zaangarzowaniem, od wczesnego rana po często późny wieczór. Budowali od fundamentu po tynki wewnętrzne łącznie z elewacja klinkierowa.No i co bardzo ważne proponują naprawde atrakcyjne ceny. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 03.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Do listy solidnych dopisuję kolejne firmy, z których jestem bardzo zadowolona: - ekipa budująca słynne z forum Bartki firma BIS-BUD ze Skoków tel. 695-476-453. Do ich pracy nie mam żadnych zastrzeżeń, Bartek-szef firmy potrafi tak doradzić inwestorowi, aby było zrobione dobrze, ale i tańszym kosztem, oczywiście dla inwestora. Na budowie panuje zawsze porządek, a co najważniejsze ze wszystkim można się dogadać bez problemu i zawsze jest pod telefonem. - elektrycy: bracia Mikołaj i Jakub Nowak z Puszczykowa tel. 609-028-179 i 500-462-204. Bardzo dokładni, terminowi, dla laików, takich jak my, którzy nie mają pojęcia o elektryce, potrafią doradzić i wytłumaczyć dlaczego tak ma być coś zrobione, a nie inaczej, aczkolwiek niczego nie narzucają. Pracę wykonali w ciągu 4 dni od rana do wieczora, a punktów było ok 150 w tym instalacja alarmowa, antena, tv, internet, oświetlenie ogrodu, itp., a co najważniejsze w przystępnej cenie. Obie firmy bardzo polecam, dlatego można się na mnie powołać.Asia ze Smochowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 04.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Szukam firmy do zrobienia profesjonalnego drenażu wokół budynku oraz jednocześnie do ocieplenia fundamentów/ cokołu... szukam wykonawcy=fachowca znającego się na rzeczy, który oceni, co w mojej sytuacji jest potrzebne... nie szukam kogos, kto zakopie mi rury drenażowe w ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Z czystym sumieniem mogę polecić ekipę, która nam robiła przyłącze wod.-kan. Jest to firma z listy Aquanetu "Ander 87" z Puszczykowa. Nie dosyć, że zrobili nam najtańszą wycenę - tyle, że my nie mieliśmy tyle metrów co ty, to jeszcze załatwili wszystkie formalności w Aqanet. Do nas należał tylko wniosek o wodomierz. Robotę wykonali w ciągu jednego dnia i to w taki sposób, że droga była przejezdna przez cały czas pomimo, że ciągnęli przyłącze z drugiej strony ulicy. Geodetę, ZUD i dokumenty powykonawcze były w ich gestii i czekaliśmy na nie ok 1,5 miesiąca z czego 30 dni to oczekiwanie na sam ZUD. Pan Grzegorz Janaszek tel. 602-324-193 U nas też robił przyłącze p. Grzegorz. Podpisuję się obiema rękami pod peanami na jego cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dziękuję za pomoc w sprawie betonów - skorzystałem . A teraz wyższa szkoła jazdy. Poszukuję jakiegoś speca do wykonania projektu odwiertów pod pionowe sondy pompy ciepła (2x60 metrów) - kogoś z Poznania lub okolic Swarzędza. Bardzo ładnie proszę o namiar. My nie robiliśmy projektu. Wszelkie formalności związane z odwiertami załatwiła za nas firma wiertnicza (DEMAX DRILL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 10.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Szukam osoby do wykonania projektu dwóch niedużych łazienek...Mam wizję, kocepcję, wybrane płytki, kolory, styl, rozmieszczone sprzęty, chodzi mi odopracowanie i przelanie tego na papier i uzyskanie szegółowego projektu, który będzie podstawą pracy płytkarza.Nie musi być profesonalista z biura projektowego...Budowa Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 10.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Szukam osoby do wykonania projektu dwóch niedużych łazienek... Mam wizję, kocepcję, wybrane płytki, kolory, styl, rozmieszczone sprzęty, chodzi mi odopracowanie i przelanie tego na papier i uzyskanie szegółowego projektu, który będzie podstawą pracy płytkarza. Nie musi być profesonalista z biura projektowego... Budowa Poznań proponuje przejsc sie np do cermagu,tam mają projektantki które doradzają i pewnie takie rzeczy też robią (choć pewnie nie za darmo...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts