Jarzeb 02.11.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 poleccie prosze elektryka z okolic Poznanianiby nic wielkiego (dopasowanie instalacji po przebudowie) a nie moge znalezc nikogo sensownegokazdy woli klasc od nowa i wolac za punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 02.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ekipa dekarsko-ciesielska. W tym roku robili szwagrowi i mi więźbę z pełnym deskowaniem + dachówkę ceramiczną, obróbki kominów i takie tam. Niech nikogo nie zwiedzie fakt, że to trzydziestolatkowie Znają się na swoim fachu jak mało kto. Szef ekipy - Grzegorz - tel. 693116007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiPiotr 02.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 poleccie prosze elektryka z okolic Poznania niby nic wielkiego (dopasowanie instalacji po przebudowie) a nie moge znalezc nikogo sensownego kazdy woli klasc od nowa i wolac za punkt Polecam zaklad elekroinstalatorski ANDRZEJ TRZMIEL tel 602 459 170. Solidni i terminowi no i niedrodzy bo facet ma tez wlasna hurtownie elektroinstalatorska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 02.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Hurtownia Materiałów Budowlanych "Dora" Buksyćko na tel. załatwiane,żadnych niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Zdecydowanie Grobud Grodzisk Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 23.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Hurtownia Wito z Bogdanowa k/ObornikHurtownia Nadstaga z Obornik Elastyczni cenowo i solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.01.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 OKNA PCV Bracia Bertrandt - przeźmierowo, profile Galean, szybko sprawnie, reklamacja na uszkodzona uszczelke załatwona wprawdzie po 2 miesiącach ale przy okazji wyregulowali okna i zakonserwowali okucia Matriały budowlane - V-Bud na Wichrowej- żadnych problemów + dobre ceny Ekipa budowlana - Janusz Roszyk ze Śremu - praca z sercem (tynki prace murarskie ocieplenia dachu elewacja zewnętrzna - wiosna gipsowanie, płytki i wykończeniówka) Wylewki betonowe - PaulBud Paweł Penczek - wzór obsługi i organizacji pracy przybyli punktualnie, zrobili w ciągu jednego dnia, posprzątali pojechali - posadzka równiusieńka, nie kurzy, sie nie sypie nie ściera dachówka - Wasz Dach obok Auchan w Komornikach - super serwis sprawdzam instalatora ( starego nie polecam) Zinteresowanym więcej szczegółów na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.01.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ekipa budowlana - Janusz Roszyk ze Śremu - praca z sercem (tynki prace murarskie ocieplenia dachu elewacja zewnętrzna - wiosna gipsowanie, płytki i wykończeniówka) Rezi, wrzuc na priv namiary i kilka słów odnoścnie cen za tynki i ocieplenie.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.01.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Rezi, wrzuc na priv namiary i kilka słów odnoścnie cen za tynki i ocieplenie. pzdr. poszło na prv mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.01.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Elektryk - fachowiec, ekipa paracuje czysto sprawnie , realizują poprawki i ew zmiany koncepcji - więcej na prv Dodam jeszcze instalatora sterowania od Alarmów i telefonów, sieci komputerowych i innych takich wynalazków - więcej na prv No firma od rolet Vertikali i bram garażowych VERMIX z Obornik Wlkp, pracuje na Heroalu ( firma robi to b. dobrze i za mniejsze pieniądze niż w Poznaniu )- ale facet niesłony i niepunktualny - w tym przypadku jak ktos ma więcej czasu, cierpliwości i chce mieć taniej moze skorzystać z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 20.01.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 p. Bieniek i bracia - parkieciarstwo z Murowanej Gośliny POLECAM mało tego,ze terminowo , solidnie , bardzo szybko pracują to jeszcze : czujniki ruchu opakowali w woreczki śniadaniowe, żeby nie zakurzyły się podczas cyklinowania wchodzę wczoraj -umyli okna nie wiem ,co będzie dalej bo jeszcze nie skończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.01.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 p. Bieniek i bracia - parkieciarstwo z Murowanej Gośliny POLECAM mało tego,ze terminowo , solidnie , bardzo szybko pracują to jeszcze : czujniki ruchu opakowali w woreczki śniadaniowe, żeby nie zakurzyły się podczas cyklinowania wchodzę wczoraj -umyli okna nie wiem ,co będzie dalej bo jeszcze nie skończone . co ci układali ? i ew na jakiej chemii - kazdy wykonawca ma swoja ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 20.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Merbau i kempas, chemię mogę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.02.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 poleccie prosze elektryka z okolic Poznania niby nic wielkiego (dopasowanie instalacji po przebudowie) a nie moge znalezc nikogo sensownego kazdy woli klasc od nowa i wolac za punkt znalazłeś czy dac ci namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 03.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam!! A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek... Rezi ja tak ładnie na piv prosze pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 BŁAGAM PILNIE POSZUKUJĘ STOLARZA DO UŁOŻENIA PODŁÓG DREWNIANYCH budowa w Pobiedziskach Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.03.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam!! A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek... Rezi ja tak ładnie na piv prosze pozdrawiam mundzia zapomniałem troszkę się porobiło z ta ekipą którą miałem (szef nie pałcił chłopcy odeszli) otwierają własną działalność..więc jak chcecie to podaję telefon do Pana Andrzeja który robi u mnie po odejściu z firmy (razem z 4 chłopakami) niestety ma to swoje plusy i minusy. Chłopcy robią doskonałą robotę, sam ich w tej chwili męcze i pilnuje jakości. robią to za nieduże pieniądze - oni daja robocizną ja materiały ( VAT do zwrotu przez US) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 15.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 a może namiary do kogoś do drenażu i ocieplenia fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekos 25.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Jak widzę opinie o nim że to dobry fachowiec i miły to się zastanawiam czy to ten sam facet, ale pomyłki byc nie może. Ja osobiście miałem z nim wielkie przeboje nie wspominając o jego zachowaniu delikatnie mówiąc nie na miejscu. Bardzo niesolidny i na dodatek nieuczciwy. U mnie nie zakończył instalacji zgodnie z umową i nie dostarczył gwarncji na kocioł. Musiałe gwarancje załatwiać sam u producenta. Poza tym montaż nie został zakończony regulacją pieca, musiałem wzywać po nim serwis i placić za ustawienia (zgodniez umową regulacje należały do niego). Najgorsze jest to że dostał całość sumy przed wykonaniem prac. oczywiśice jest to nauczka na przyszłośc aby nigdy nie placić przed zakończeniem roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Po_ty 30.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam Szanownych forumowiczów Chciałbym polecić swoje usługi -tynki tradycyjne (dokładność gwarantowana,możliwość wykonania próby np.w garażu)-Wykończenia wnetrz Mamy referencje a także można zobaczyć nasze pracePodpisujemy każdorazowo umowe z inwestorami Zapraszam do współpracy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts