Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

poleccie prosze elektryka z okolic Poznania

niby nic wielkiego (dopasowanie instalacji po przebudowie) a nie moge znalezc nikogo sensownego

kazdy woli klasc od nowa i wolac za punkt

Polecam zaklad elekroinstalatorski ANDRZEJ TRZMIEL tel 602 459 170.

Solidni i terminowi no i niedrodzy bo facet ma tez wlasna hurtownie elektroinstalatorska.

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

OKNA PCV Bracia Bertrandt - przeźmierowo, profile Galean, szybko sprawnie, reklamacja na uszkodzona uszczelke załatwona wprawdzie po 2 miesiącach ale przy okazji wyregulowali okna i zakonserwowali okucia

Matriały budowlane - V-Bud na Wichrowej- żadnych problemów + dobre ceny

Ekipa budowlana - Janusz Roszyk ze Śremu - praca z sercem

(tynki prace murarskie ocieplenia dachu elewacja zewnętrzna - wiosna gipsowanie, płytki i wykończeniówka)

Wylewki betonowe - PaulBud Paweł Penczek - wzór obsługi i organizacji pracy przybyli punktualnie, zrobili w ciągu jednego dnia, posprzątali pojechali - posadzka równiusieńka, nie kurzy, sie nie sypie nie ściera

dachówka - Wasz Dach obok Auchan w Komornikach - super serwis

sprawdzam instalatora ( starego nie polecam)

Zinteresowanym więcej szczegółów na PRIV

Elektryk - fachowiec, ekipa paracuje czysto sprawnie , realizują poprawki i ew zmiany koncepcji - więcej na prv

Dodam jeszcze instalatora sterowania od Alarmów i telefonów, sieci komputerowych i innych takich wynalazków - więcej na prv

No firma od rolet Vertikali i bram garażowych VERMIX z Obornik Wlkp, pracuje na Heroalu ( firma robi to b. dobrze i za mniejsze pieniądze niż w Poznaniu )- ale facet niesłony i niepunktualny - w tym przypadku jak ktos ma więcej czasu, cierpliwości i chce mieć taniej moze skorzystać z ich usług.

p. Bieniek i bracia - parkieciarstwo z Murowanej Gośliny POLECAM

mało tego,ze terminowo , solidnie , bardzo szybko pracują

to jeszcze :

czujniki ruchu opakowali w woreczki śniadaniowe, żeby nie zakurzyły się podczas cyklinowania :o

wchodzę wczoraj :o -umyli okna

nie wiem ,co będzie dalej bo jeszcze nie skończone .

p. Bieniek i bracia - parkieciarstwo z Murowanej Gośliny POLECAM

mało tego,ze terminowo , solidnie , bardzo szybko pracują

to jeszcze :

czujniki ruchu opakowali w woreczki śniadaniowe, żeby nie zakurzyły się podczas cyklinowania :o

wchodzę wczoraj :o -umyli okna

nie wiem ,co będzie dalej bo jeszcze nie skończone .

co ci układali ? i ew na jakiej chemii - kazdy wykonawca ma swoja ulubiona

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Witam!!

A ja potrzebuje sprawdzona ekipę do podbetonu, scianek dzialowych, pewnych jeszcze takich prac murarskich, potem tynkow i wylewek...

Rezi ja tak ładnie na piv prosze :) :lol: :wink:

pozdrawiam

mundzia

zapomniałem

troszkę się porobiło z ta ekipą którą miałem (szef nie pałcił chłopcy odeszli) otwierają własną działalność..więc jak chcecie to podaję telefon do Pana Andrzeja który robi u mnie po odejściu z firmy (razem z 4 chłopakami) niestety ma to swoje plusy i minusy. Chłopcy robią doskonałą robotę, sam ich w tej chwili męcze i pilnuje jakości. robią to za nieduże pieniądze - oni daja robocizną ja materiały ( VAT do zwrotu przez US)

• 2 weeks później...

Jak widzę opinie o nim że to dobry fachowiec i miły to się zastanawiam czy to ten sam facet, ale pomyłki byc nie może. :evil:

Ja osobiście miałem z nim wielkie przeboje nie wspominając o jego zachowaniu delikatnie mówiąc nie na miejscu. Bardzo niesolidny i na dodatek nieuczciwy. U mnie nie zakończył instalacji zgodnie z umową i nie dostarczył gwarncji na kocioł. Musiałe gwarancje załatwiać sam u producenta. Poza tym montaż nie został zakończony regulacją pieca, musiałem wzywać po nim serwis i placić za ustawienia (zgodniez umową regulacje należały do niego). Najgorsze jest to że dostał całość sumy przed wykonaniem prac. oczywiśice jest to nauczka na przyszłośc aby nigdy nie placić przed zakończeniem roboty.

Witam Szanownych forumowiczów

Chciałbym polecić swoje usługi

-tynki tradycyjne (dokładność gwarantowana,możliwość wykonania próby np.w garażu)

-Wykończenia wnetrz

Mamy referencje a także można zobaczyć nasze prace

Podpisujemy każdorazowo umowe z inwestorami

Zapraszam do współpracy

[email protected]