mowaleria 31.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam, Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca lub ekipę do szpachlowania płyt karton-gips w domku 103m2 oraz kładzenia glazury w Gowarzewie. Piotr- 509-47-26-39 U nas robił całą wykończeniówkę i z tego co wiem u innych forumowiczów także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 02.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pilnie poszukuje do zrobienia dwóch łazienek: wanna do obudowania, poza tym płytki 30x60, geberit i półka do obłożenia mozaiką.Płytkarz, który miał zacząć jutro, się wycofał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 03.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca lub ekipę do szpachlowania płyt karton-gips w domku 103m2 oraz kładzenia glazury w Gowarzewie. Piotr- 509-47-26-39 U nas robił całą wykończeniówkę i z tego co wiem u innych forumowiczów także. Ciekawe i zabawne!!! To właśnie z p. Piotrem jestem umówiona na zrobienie dwóch łazienek od chyba początku czerwca jeśli nie maja. Raz przesuwaliśmy termin na jego prośbę o 2 tyg. Miał zacząć dziś. W ubiegły piątek poinformował mnie (bo do niego zadzwoniłam), że "jego współpracownik WŁAŚNIE TEGO DNIA powiedział, że wyjeżdża do Irlandii i że on sam musi dokończyć jego robotę i może zacząć u nas najwcześniej za 3 tyg.!!!!" Dodał, że "może polecić innego kolegę, który ma te same stawki". I owszem spotkaliśmy się z kolegą, ale kolega MA INNE STAWKI, OcZYWIŚCIE WYŻSZE i może robić u nas tylko popołudniami. Pan Piotr miał ze swoim innym kolegą kwestię stawek wyjaśnić i od soboty nie raczył się odezwać. Poza tym w trakcie rozmowy z kolegą wynikło, że opóźnienie p. Piotra nie jest kwestią nieoczekiwanego i nagłego zbiegu okoliczności, które miały rzekomo nastąpić w piątek, tylko sytuacją, o której p. Piotr od jakiegoś czasu wiedział i tylko nie wiem na co czekał. Gdybyśmy nie zadzwonili do niego w piątek, to czekalibyśmy dziś na niego na budowie!!!! O finale sprawy na pewno poinformuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca lub ekipę do szpachlowania płyt karton-gips w domku 103m2 oraz kładzenia glazury w Gowarzewie. Piotr- 509-47-26-39 U nas robił całą wykończeniówkę i z tego co wiem u innych forumowiczów także. Ciekawe i zabawne!!! To właśnie z p. Piotrem jestem umówiona na zrobienie dwóch łazienek od chyba początku czerwca jeśli nie maja. Raz przesuwaliśmy termin na jego prośbę o 2 tyg. Miał zacząć dziś. W ubiegły piątek poinformował mnie (bo do niego zadzwoniłam), że "jego współpracownik WŁAŚNIE TEGO DNIA powiedział, że wyjeżdża do Irlandii i że on sam musi dokończyć jego robotę i może zacząć u nas najwcześniej za 3 tyg.!!!!" Dodał, że "może polecić innego kolegę, który ma te same stawki". I owszem spotkaliśmy się z kolegą, ale kolega MA INNE STAWKI, OcZYWIŚCIE WYŻSZE i może robić u nas tylko popołudniami. Pan Piotr miał ze swoim innym kolegą kwestię stawek wyjaśnić i od soboty nie raczył się odezwać. Poza tym w trakcie rozmowy z kolegą wynikło, że opóźnienie p. Piotra nie jest kwestią nieoczekiwanego i nagłego zbiegu okoliczności, które miały rzekomo nastąpić w piątek, tylko sytuacją, o której p. Piotr od jakiegoś czasu wiedział i tylko nie wiem na co czekał. Gdybyśmy nie zadzwonili do niego w piątek, to czekalibyśmy dziś na niego na budowie!!!! O finale sprawy na pewno poinformuję. fachowcy od siedmiu boleści szkoda, że umiejętność i dobra cena rzadko idzie w parze ze słownością i kulturą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubim 04.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witajcie ! interesują mnie opinie o nastepujacych firmach działających na terenie Poznania: 1. Hell Bud 2. Schefler Pozdrawiam Czy miał ktoś może do czynienia z firmą GOLDMANN Budownictwo z Garzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja mogę polecić ekipę od dachu (namiary miałem z tego forum) cieśla dekarz p.Tomasz 600 278 128 Robili u mnie dach "na gotowo" (więźba, dachówka, okna, rynny).Robota wykonana solidnie i dokładnie a do tego posprzątali po sobie... kierownik budowy też nie miał zastrzeżeń. ps. nadal poszukuję dobrej ekipy od tynków maszynowych, będę wdzięczny za namiary... mogę ci polecić od ręcznych.... połowa roboty robiona to mogę dać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabrzoza 04.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja mogę polecić ekipę od dachu (namiary miałem z tego forum) cieśla dekarz p.Tomasz 600 278 128 Robili u mnie dach "na gotowo" (więźba, dachówka, okna, rynny).Robota wykonana solidnie i dokładnie a do tego posprzątali po sobie... kierownik budowy też nie miał zastrzeżeń. ps. nadal poszukuję dobrej ekipy od tynków maszynowych, będę wdzięczny za namiary... mogę ci polecić od ręcznych.... połowa roboty robiona to mogę dać namiary poproszę o te namiary , co prawda mam już wstępnie umówioną ekipę na maszynowe ,ale nigdy nic nie wiadomo... lepiej mieć zawsze coś w zanadrzu.... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 04.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam, Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca lub ekipę do szpachlowania płyt karton-gips w domku 103m2 oraz kładzenia glazury w Gowarzewie. Witaj. Mogę polecic sprawdzoną ekipę zresztą znaną już na forum. Jeżeli jesteś nadal zainteresowana podam namiary na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 05.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca lub ekipę do szpachlowania płyt karton-gips w domku 103m2 oraz kładzenia glazury w Gowarzewie. Witaj. Mogę polecic sprawdzoną ekipę zresztą znaną już na forum. Jeżeli jesteś nadal zainteresowana podam namiary na priv. Pozdrawiam Hej A czemu na priv? Po to jest przecież forum a zwłaszcza nasza Biała Lista, żeby zapodać na niej sprawdzone kontakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 05.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A ja polecam pana którego wprawdzie znalazłem buszując w Panoramie Firm, ale przypominam sobie, że gdzieś, ktoś też go polecał: Badania geotechniczneWojciech GruntmejerPółwiejska 37/13061 8533172 Wywiad cenowy pokazał, że ma niskie ceny, nie miał terminów na "za miesiąc", gdy miał wstępne wyniki, skontaktował się ze mną i telefonicznie je przedstawił (wraz z radami co do posadowienia budynku), cała kasa płatna przy odbiorze dokumentacji (a nawet po, bo wysyłał mi ją pocztą).Jestem z niego zadowolony i przy budowie drugiego domu wziąłbym go ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 07.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Polecam p. Witolda Szczepaniaka ("LA-BUD" Usługi Laborat.-Budowlane, os. Rusa 121/13, tel. 691 771 169 lub 605 552 539). Bada poziom zagęszczenia (taka sonda stożkowa) ułożenia piasku. Ja skorzystałem i przynajmniej śpię spokojniej przed wylaniem chudego betonu. Po badaniu dostałem także wydruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafraf 07.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam serdecznie, (post wysłałem najpierw pomyłkowo na grupę wyżej w hierarchii; tutaj powtórka) może i było, ale nie mogę w wyszukiwarce Forum znaleźćSzukam solidnego stolarza zajmującego się zabudową wnęk - chodzi mi o trzy szafyJakoś nie mam przekonania do Komandora itpJeśli macie kogoś sprawdzonego, to bardzo poproszę o namiarypozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Czy ktoś słyszał coś o ekipie Wiktora Siudzińskiego z Poznania? Bedę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia 10.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich,jestem na etapie szukania dobrych i w rozsadnej cenie okien drewnianych - czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakas sprawdzona firme?I drugie pytanie o wykonawce elewacji z cegly (sciana typu mur pruski - cegla, sciana, drewno).Dziekuje i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 10.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, jestem na etapie szukania dobrych i w rozsadnej cenie okien drewnianych - czy ktos z forumowiczow moglby polecic jakas sprawdzona firme? I drugie pytanie o wykonawce elewacji z cegly (sciana typu mur pruski - cegla, sciana, drewno). Dziekuje i pozdrawiam !!! Jezeli chodzi o okna drewniane, to ja jestem zadowolony z Slowinskich. (http://www.slowinscy.pl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia 10.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzieki za info, a jeszcze mam pytanko, dlugo trzeba czekac na realizacje zamowienia. Znajomi maja fajne okna z Murowanej, ale termin to 4-5 m-cy, potrzebuje na za miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 10.08.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzieki za info, a jeszcze mam pytanko, dlugo trzeba czekac na realizacje zamowienia. Znajomi maja fajne okna z Murowanej, ale termin to 4-5 m-cy, potrzebuje na za miesiac. Zamawialem w marcu, montaz byl maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia 10.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 to faktycznie, sprawnie, no nic, sciagne oferte i zobacze, co i jak... jeszcze raz dzieki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.08.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A ja polecam pana którego wprawdzie znalazłem buszując w Panoramie Firm, ale przypominam sobie, że gdzieś, ktoś też go polecał: Badania geotechniczne Wojciech Gruntmejer Półwiejska 37/13 061 8533172 Wywiad cenowy pokazał, że ma niskie ceny, nie miał terminów na "za miesiąc", gdy miał wstępne wyniki, skontaktował się ze mną i telefonicznie je przedstawił (wraz z radami co do posadowienia budynku), cała kasa płatna przy odbiorze dokumentacji (a nawet po, bo wysyłał mi ją pocztą). Jestem z niego zadowolony i przy budowie drugiego domu wziąłbym go ponownie. Mogę sie pod tym podpisać, też korzystaliśmy z usług pana Gruntmejera. Cena rzeczywiście konkurencyjna, wszystko załatwione jak w opisie powyżej. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A inspektor nadzoru? ktos może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts