Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

1. schody drewniane - Pan Robert Bocian z Pecny koło Mosiny - tel. 509 802 032

schody według indywidualnego projektu, w rozsądnej cenie i bardzo starannie wykonane

Wielkie Dzięki bortek79 za namiary na pana Bociana.

Zrobił na nas fajne wrażenie, zaliczka zapłacona schody już gnie, będzie na pewno dobrze. Pozdrawiam

Na pewno jeśli efekt końcowy Nas zadowoli i Ja będę go polecał :D

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Polecam moich wykonawców z których prac byliśmy i nadal jesteśmy zadowoleni: ocieplenie zewnętrzne i tynki Pan Artur Liberski 601-168-111,tarcica-tartak w Nekli 061-438-60-46,instalacjeC.O,wodne i gazowe-Pan Jacek Witczak 601-771-668,Bramy i ogrodzenia stalowe, kute-Pan RafałGubernat-061-870-81-11,ocieplenie płyty KG,szpachlowanie, sucha zabudowa(nawet bardzo wymyślna)Pan MIchał 501-519-293 :lol:

Gość Gosc_gość

Witam

Na podsumowanie mojej prawie zakończonej budowy ( przy domu to zawsze jest coś do zrobienia :roll: ) chciałbym jeszcze raz polecić wykonawcę, którego mogę polecić z całkowicie czystym sumieniem - który na to zasłużył solidną pracą jaką wykonał, do pracy którego nie miałem i nie mam najmniejszych zastrzeżeń.

Absolutny nr 1 na mojej budowie Elektryk Adam Staszyński 606 483 423

Wykonał swoją robotę najlepiej, bez najmniejszych błędów, przewidział sporo zmian jakie i tak bym wprowadził później i teraz z perspektywy czasu, po miesiącu mieszkania w domu, mogę powiedzieć, że instalacja jest ergonomicznie przemyślana. Nic bym nie przerobił, wszystkie przełączniki pasują, gniazdka elektryczne tam gdzie trzeba.

Do tej pory korzystam z jego wsparcia przy montażu bardziej skomplikowanych urządzeń elektrycznych ( jak dla mnie ): typu oświetlenie halogenowe, czy też czujniki oraz inne gadżety jak np. sterowniki i centralka do rolet. :roll:

W dodatku swoją robotę wycenił bardzo korzystnie dla inwestora :p

może dlatego, że robi sprawnie, dokładnie i szybko.

Tu szczegóły jego pracy przed tynkami:

http://forum.muratordom.pl/post2995726.htm#2995726

• 2 weeks później...

Czy ktoś z szanownych krajan mógłby zarekomendować dobrego instalatora, który na etapie wstępnym zrobi przepusty w fundamentach i później będzie dobry do rozprowadzenia instalacji wod-kan-gaz?

Proszę też o rekomendację FACHOWCA, który wymuruje z klinkieru 2 słupy, kominy i część tarasu.

Może ktoś poleci firmę, która przywiezie i zainstaluje szambo na działce ?

Najlepiej betonowe 10m3.

No i ceny jakieś normalne bo dostałem już wycenę na od jednej firmy na 10 tyś. :(

Przypominam sobie rozmowę o szambach z Radomia, podobno konkurencyjni cenowo,nawet po uwzględnieniu transportu. Poszukaj, było albo tutaj, albo na Nowej grupie wielkopolskiej 2008.

Może ktoś poleci firmę, która przywiezie i zainstaluje szambo na działce ?

Najlepiej betonowe 10m3.

No i ceny jakieś normalne bo dostałem już wycenę na od jednej firmy na 10 tyś. :(

Przypominam sobie rozmowę o szambach z Radomia, podobno konkurencyjni cenowo,nawet po uwzględnieniu transportu. Poszukaj, było albo tutaj, albo na Nowej grupie wielkopolskiej 2008.

z czystym sumieniem moge polecić firmę pana Leszka

Zdrzałki z Wągrowca - profesjonalnie i nie tak drogo

polecam p.Jacka,

tel. 508 277 521, mozna sie powolac na Mateusza z Czerwonaka.

robil u mnie 2 lazienki. Bardzo dokladny, choc niezbyt szybki.

Jest z Suchego Lasu ale dojezdza bezproblemu

Moge szczerze polecic - fotki z moich lazienek w watku o domu w lewkoniach z archonu http://www.vag-tech.com/vagcanpro/dom/