MarioZZ 30.10.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 1. schody drewniane - Pan Robert Bocian z Pecny koło Mosiny - tel. 509 802 032 schody według indywidualnego projektu, w rozsądnej cenie i bardzo starannie wykonane Wielkie Dzięki bortek79 za namiary na pana Bociana. Zrobił na nas fajne wrażenie, zaliczka zapłacona schody już gnie, będzie na pewno dobrze. Pozdrawiam Na pewno jeśli efekt końcowy Nas zadowoli i Ja będę go polecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 02.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam Kochani! Pilnie potrzebuję dobrego architekta-projektanta do indywidualnego projektu.Jeżeli dysponujecie takim namiarem, bardzo proszę o tel.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mogę polecić moich architektów (słowni, rzetelni), ale dużo zależy od tego, w jakim stylu ma być dom, bo oni specjalizują się w "nowoczesnych".http://www.wyspa-architekci.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 02.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Serdecznie dziękuję za info. Może inni forumowicze też mają swoich sprawdzonych architektów i podzielą się namiarem na nich? Chodzi mi o dom w stylu "Dom w wiciokrzewie" Archonu dużo powiększony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 03.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam. Polecam moich wykonawców z których prac byliśmy i nadal jesteśmy zadowoleni: ocieplenie zewnętrzne i tynki Pan Artur Liberski 601-168-111,tarcica-tartak w Nekli 061-438-60-46,instalacjeC.O,wodne i gazowe-Pan Jacek Witczak 601-771-668,Bramy i ogrodzenia stalowe, kute-Pan RafałGubernat-061-870-81-11,ocieplenie płyty KG,szpachlowanie, sucha zabudowa(nawet bardzo wymyślna)Pan MIchał 501-519-293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Na podsumowanie mojej prawie zakończonej budowy ( przy domu to zawsze jest coś do zrobienia ) chciałbym jeszcze raz polecić wykonawcę, którego mogę polecić z całkowicie czystym sumieniem - który na to zasłużył solidną pracą jaką wykonał, do pracy którego nie miałem i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Absolutny nr 1 na mojej budowie Elektryk Adam Staszyński 606 483 423 Wykonał swoją robotę najlepiej, bez najmniejszych błędów, przewidział sporo zmian jakie i tak bym wprowadził później i teraz z perspektywy czasu, po miesiącu mieszkania w domu, mogę powiedzieć, że instalacja jest ergonomicznie przemyślana. Nic bym nie przerobił, wszystkie przełączniki pasują, gniazdka elektryczne tam gdzie trzeba. Do tej pory korzystam z jego wsparcia przy montażu bardziej skomplikowanych urządzeń elektrycznych ( jak dla mnie ): typu oświetlenie halogenowe, czy też czujniki oraz inne gadżety jak np. sterowniki i centralka do rolet. W dodatku swoją robotę wycenił bardzo korzystnie dla inwestora może dlatego, że robi sprawnie, dokładnie i szybko. Tu szczegóły jego pracy przed tynkami: http://forum.muratordom.pl/post2995726.htm#2995726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 05.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam! Poszukuję ekipy od podbitki. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 07.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam! Poszukuję ekipy od podbitki. Możecie kogoś polecić? Z czystym sumieniem mogę polecić Grzegorz Paterski 501 064 413 lub Zbigniew Sztokfisz 601 521 223 (to jedna ekpia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 08.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 szukam solidnego płytkarza - dom w okolicy murowana goślina k. poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 12.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam! Poszukuję ekipy od podbitki. Możecie kogoś polecić? Z czystym sumieniem mogę polecić Grzegorz Paterski 501 064 413 lub Zbigniew Sztokfisz 601 521 223 (to jedna ekpia) A można zapytać jakie są teraz ceny za podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 26.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Szukam szklarza, który wykona mi dwa duże lustra wklejane między płytki, może ktoś w ostatnim czasie korzystał z takich usług i może polecić kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojkus 27.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Może ktoś poleci firmę, która przywiezie i zainstaluje szambo na działce ? Najlepiej betonowe 10m3. No i ceny jakieś normalne bo dostałem już wycenę na od jednej firmy na 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 28.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Czy ktoś z szanownych krajan mógłby zarekomendować dobrego instalatora, który na etapie wstępnym zrobi przepusty w fundamentach i później będzie dobry do rozprowadzenia instalacji wod-kan-gaz?Proszę też o rekomendację FACHOWCA, który wymuruje z klinkieru 2 słupy, kominy i część tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 29.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Może ktoś poleci firmę, która przywiezie i zainstaluje szambo na działce ? Najlepiej betonowe 10m3. No i ceny jakieś normalne bo dostałem już wycenę na od jednej firmy na 10 tyś. Przypominam sobie rozmowę o szambach z Radomia, podobno konkurencyjni cenowo,nawet po uwzględnieniu transportu. Poszukaj, było albo tutaj, albo na Nowej grupie wielkopolskiej 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 29.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przepraszam, że pytanie nie budowlane, ale poszukuję pilnie dobrego zakładu tapicerskiego, który zrobi mi narożnik na zamówienie. Jeśli znacie kogoś godnego polecenie, to będę ogromnie wdzięczna za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 02.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Poszukuję godnego polecenie (dobrego i niedrogiego) fachowca od instalacji CO oraz wody. Najlepiej z okolic na zachód od poznania. dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubik 02.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jeżeli ktoś będzie potrzebował mogę polecić bardzo solidnego i niedrogiego budowniczego (od fundamentów po dach). pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 02.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Może ktoś poleci firmę, która przywiezie i zainstaluje szambo na działce ? Najlepiej betonowe 10m3. No i ceny jakieś normalne bo dostałem już wycenę na od jednej firmy na 10 tyś. Przypominam sobie rozmowę o szambach z Radomia, podobno konkurencyjni cenowo,nawet po uwzględnieniu transportu. Poszukaj, było albo tutaj, albo na Nowej grupie wielkopolskiej 2008. z czystym sumieniem moge polecić firmę pana Leszka Zdrzałki z Wągrowca - profesjonalnie i nie tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 02.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 szukam solidnego płytkarza - dom w okolicy murowana goślina k. poznania jeszcze raz zapytuje o płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 06.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 polecam p.Jacka, tel. 508 277 521, mozna sie powolac na Mateusza z Czerwonaka. robil u mnie 2 lazienki. Bardzo dokladny, choc niezbyt szybki. Jest z Suchego Lasu ale dojezdza bezproblemu Moge szczerze polecic - fotki z moich lazienek w watku o domu w lewkoniach z archonu http://www.vag-tech.com/vagcanpro/dom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts