ryby 31.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam Szanownych forumowiczów Chciałbym polecić swoje usługi -tynki tradycyjne (dokładność gwarantowana,możliwość wykonania próby np.w garażu) -Wykończenia wnetrz Mamy referencje a także można zobaczyć nasze prace Podpisujemy każdorazowo umowe z inwestorami Zapraszam do współpracy [email protected] Proszę o informację na temat kosztu wykonania tynków o pow. ok. 350 m2 z materiałem oraz samej robocizny. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Po_ty 04.04.2006 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam Szanownych forumowiczów Chciałbym polecić swoje usługi -tynki tradycyjne (dokładność gwarantowana,możliwość wykonania próby np.w garażu) -Wykończenia wnetrz Mamy referencje a także można zobaczyć nasze prace Podpisujemy każdorazowo umowe z inwestorami Zapraszam do współpracy [email protected] Proszę o informację na temat kosztu wykonania tynków o pow. ok. 350 m2 z materiałem oraz samej robocizny. pzdr. Wysłałem na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Zdecydowanie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna- wszystko co związane z dachem. kontakt - Maciej Powierza tel. 061-428-25-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 rybybrałeś dach z Gniezna ......... dużo niższe ceny mają i ile sobie policzyli za ojazd do Poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdy ja brałem od nich dach, to mieli przedstawicielstwo na ul. Czarna Rola, gdzie jakis czas temu znalazł się właściciel terenu i wszystkie firmy musiały się stamtąd przenieść. Obecnie biorę od nich z Gniezna dachówkę Brassa w cenie 19 zł brutto za m2 + transport w cenie. W piątek jadę do nich aby uzgodnić jeszcze kwestię więźby, która wg. wstepnej rozmowie jest w cenie 650 zł/m3 ( ale tu jest cenna netto ) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 05.04.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Rezi jutro firma Paulbud robi u mnie posadzki, jak zrobią to napisze swoją opinie, mam nadzieje że będzie ona równie pozytywna jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 pilnuj narożników , przed zapłata posprawdzaj z nimi wysokości posadzki - maja tka poziomicę.wszyscu maja tendencję odchyłemk w naroznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 05.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Rezi jutro robi u mnie posadzki firma Paulbud mam nadzieje ze będe równie zadowolony jak TY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Rezi jutro robi u mnie posadzki firma Paulbud mam nadzieje ze będe równie zadowolony jak TY. ta wiadomość powyżej jest dla Ciebie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Rezi, czy ja mogę poprosić namiary na Pana Roszyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 o firmie Pana Roszyka pisałem wcześniej i nie chciałbym się powtórnie rozpisywać - najlepsi odeszli i załozyli własną firmę a ze zaczynają i są na dorobku mają niże ceny ( to nie jest firma a zespół ludzi pracujący razem więc i koszty niższe) więc oficjalnie podaje namiary na Pana Andrzeja Bachorza 0888 782 759są godni polecenia w zakresie:stan surowy otwarty tynki cem wap + gładzie gipsowezabudowa gk wraz z systemem filelinowania płyt GK na skosach dachuocieplenia zew domu ( u mnie wysżło rewelacyjnie a było cięzko)zabudowa GK ( sufity ścianki etc)płytki pracowici szanujący pracę materiał i inwestorachcący zobaczyć ich pracę prosze o kontakt na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zdecydowanie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna- wszystko co związane z dachem. kontakt - Maciej Powierza tel. 061-428-25-35 Baardzo polecam ! Brałem od nich dachówkę folię i takie tam różne. Nigdy ale to nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Dowozili nawet 1 arkusz blachy. Na czas ! Pamiętam jak w Castoramie kupiłem płytę OSB i nie miałem jak przetransportować. Poprosiłem Maćka Powierzę i pomógł. Za friko mi to odebrał i przywiózł na budowę. Co do cen. Objechałem kilka hurtowni w Poznaniu i wszyscy drapali się w głowy, proponowali, zniżali a i tak Tina okazała się najlepsza. Za transport nie liczyli NIC !!! Tzn. nic bezpośredno. Rezi, Tina ma swój oddział w Poznaniu przy ul. Czarna Rola niedaleko Castoramy. Prznajmniej tam był... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 I jeszcze jedno. Szukam dobrego majstra do wykonania ogrodzenia klinkierowego. Może być przy okazji tani. Dajcie namiary na kogoś proszę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zdecydowanie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna- wszystko co związane z dachem. kontakt - Maciej Powierza tel. 061-428-25-35 Baardzo polecam ! Brałem od nich dachówkę folię i takie tam różne. Nigdy ale to nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Dowozili nawet 1 arkusz blachy. Na czas ! Pamiętam jak w Castoramie kupiłem płytę OSB i nie miałem jak przetransportować. Poprosiłem Maćka Powierzę i pomógł. Za friko mi to odebrał i przywiózł na budowę. Co do cen. Objechałem kilka hurtowni w Poznaniu i wszyscy drapali się w głowy, proponowali, zniżali a i tak Tina okazała się najlepsza. Za transport nie liczyli NIC !!! Tzn. nic bezpośredno. Rezi, Tina ma swój oddział w Poznaniu przy ul. Czarna Rola niedaleko Castoramy. Prznajmniej tam był... Pozdrawiam, Ja nie zamienię V BUD z wichrowej na żadną inna hurtownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 11.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Spokojnie, nie wściekaj się... Pytałeś ryby to i ja postanowiłem wtrącić swoje 0,03 zł. Już dobrze, dobrze już... Aaaa już wiem. O tą żonę Ci chodzi ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 znowy gdzies była ??? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zdecydowanie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna- wszystko co związane z dachem. kontakt - Maciej Powierza tel. 061-428-25-35 Baardzo polecam ! Brałem od nich dachówkę folię i takie tam różne. Nigdy ale to nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu. Dowozili nawet 1 arkusz blachy. Na czas ! Pamiętam jak w Castoramie kupiłem płytę OSB i nie miałem jak przetransportować. Poprosiłem Maćka Powierzę i pomógł. Za friko mi to odebrał i przywiózł na budowę. Co do cen. Objechałem kilka hurtowni w Poznaniu i wszyscy drapali się w głowy, proponowali, zniżali a i tak Tina okazała się najlepsza. Za transport nie liczyli NIC !!! Tzn. nic bezpośredno. Rezi, Tina ma swój oddział w Poznaniu przy ul. Czarna Rola niedaleko Castoramy. Prznajmniej tam był... Pozdrawiam, Chciałabym sprostować, bo podany wyżej numer telefony do Hurtowni TINA w Gnieźnie jest błędny - poprawny to 061 428 25 39 Pod podanym przez Ryby telefonem odpowiada bardzo miła Pani, która ponoć z dzieciństwa zna tatę Maćka Powierzy shock ... taki zbieg okoliczności. Wiem, bo sprawdziłam empirycznie Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 19.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 I chyba nie ma już Tiny przy ul. Czarna Rola... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 I chyba nie ma już Tiny przy ul. Czarna Rola... Pozdrawiam, Ale są w Gnieźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 I chyba nie ma już Tiny przy ul. Czarna Rola... Pozdrawiam, Jak twój parkiet po Koźlińskim trzyma się i jeszcze jakbyś pamiętał ile cię skasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts