mort 23.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hej gdzie w poznaniu lub okolicy dostane laweczke kominiarska pod dachowke z pro dachu? pozdro Polecam Folnet. Ja kupowałem u nich folie i wszystkie akcesoria dachowe - jestem bardzo zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sc0rpion 23.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1976 28.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Bardzo polecam znaną już na forum firmę BIS BUD - Bartek Sękowski, jesteśmy bardzo zadowoleni , BIS BUD wykonuje nam drugi etap (stan developerski), stan surowy wykonany został wzorcowo.Ich strona to http://www.budujemydomy.org. Z tą firmą budowanie to przyjemność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 29.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 jeśli chodzi o badania geotechniczne gruntu zdecydowanie moge polecić p. Przemysława Faleńskiego http://www.kimeryd.pl w zeszłym tygodniu robił u nas odwierty, sprawnie, malowniczo (fajny ma sprzęt ) i dokumentacja profesjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 29.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 teraz zaluje, ze od poczaku nie "dalem chaty do roboty" mojemu znajomemu Krzysztofowi Nowackiemu. To byl blad, Krzysztof zalatwial wszelkie materialy, sprawdzal, czy wszytsko jest zgodne ze sztuka, zainstalowal mi pare sprzetow wod-kan, wykonal mase przerobek instalacji wodnej + elektrycznej, zrobil malowanie, plytki (widnieje na liscie autoryzowanych plytkarzy Cermagu-II), podloge, tapety i powiedzial mi o sprawach z budowlanki o ktorych nie mialem pojecia. Skarbnica wiedzy i co wiecej wszytsko znalazlo potwierdzenie w rzeczywistosci. Cena za uslugi nie jest "okazyjna" ale naprawde warto. Tel.: 600 877 878, mozna sie powolac na Mateusza z Czerwonaka. Szkoda tylko,że nie napisałeś,iż do prawie(jak zrozumiałem z rozmowy), wszystkich prac zatrudnia podwykonawców.Tak więc jest raczej pośrednikiem.Z tąd też chyba wynikają jego mało okazyjne ceny.Fakt mozna poznac, że zna sie na wielu sprawach, ale ja osobiście wolę negocjować bezposrednio z wykonawcami. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmz 06.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mogę polecić gorąco swoją ekipę budowlaną Byłą to firma Mur-Bet pana Karola (tel. 793-385-067) wybudował nam domek ( murarka, fundament) i nie było żadnych problemów, robota wykonana o czasie a do tego z głową POLECAM GORĄCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 06.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Do ocieplenia i tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych szukam wykonawców. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 08.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A ja z innej beczki. Poszukuje kogoś kto fachowym okiem zerknie na dom (wykonczony z zewnatrz, stan dewelop w srodku) polozony na polnocny zachod od Poznania, ktory zamierzamy kupic. Nie wiem kogo szukac - rzeczoznawcy (chcemy kredyt na dom), inspektora budowy czy kierownika budowy. Chcemy by ktos nam rzeczowo powiedzial co i jak i czy warto. Dom jest nowy, uzytkowany przez mala firme, wiec wyglada jak spod igły, a przeciez za chwile moze coś wyjsc. Bardzo proszę o radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 09.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja z innej beczki. Poszukuje kogoś kto fachowym okiem zerknie na dom (wykonczony z zewnatrz, stan dewelop w srodku) polozony na polnocny zachod od Poznania, ktory zamierzamy kupic. Nie wiem kogo szukac - rzeczoznawcy (chcemy kredyt na dom), inspektora budowy czy kierownika budowy. Chcemy by ktos nam rzeczowo powiedzial co i jak i czy warto. Dom jest nowy, uzytkowany przez mala firme, wiec wyglada jak spod igły, a przeciez za chwile moze coś wyjsc. Bardzo proszę o radę... Na twoim miejscu poszukałbym jakiegos inspektora nadzoru,żeby dokladnie wszystko sprawdził.Koszt w porównaniu z kasa wydana na zakup niewielki ok.250-450zł,a spac bedziesz spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszs 11.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 1. Potrzebny zaufany stolarz do mebli kuchennych - taki co jeszcze cosik podpowie z okolicy Poznania (chyba nie muszę zaznaczać że tani ) 2. Montaż kominków w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taaf 12.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam Ja dopiero zaczynam i proszę o pomoc Szukam sprawdzonego architekta z Poznania, który za przystępną cenę dopasuje mi projekt do moich potrzeb. Pozdrawiam Taaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emalin 13.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Ja dopiero zaczynam i proszę o pomoc Szukam sprawdzonego architekta z Poznania, który za przystępną cenę dopasuje mi projekt do moich potrzeb. Pozdrawiam Taaf Ja korzystałem z usług Pani architekt przy adaptacji projektu, a w sumie skończyło się na projekcie indywidualnym jak dojrzałem do nowego spojrzenia na swoje potrzeby . Jestem bardzo zadolowolny i z poziomu usług i z ceny. Szczerze polecam. Kontakt do Pani Natalii: tel. 606870866. pozdrawiam, Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez emalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taaf 13.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 emalin - wielkie dzieki za info.PozdrawiamTaaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 21.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No to ja też polecam firmy,z wspolpracy z ktorymi jestem najbardziej zadowolony:-ocieplenie zewnętrzne(wełna)+tynk-p.Artur tel.601-168-111(mlode chłopaki znający się w temacie)-instalator-p.Jacek witczak tel.601-771-668(wszystkie instalacje łącznie z gazem)-stolarstwo(schody,drzwi)-Kozbiał-Voss tel.61-871-08-02( nie jest najtańszy ale cena jest adekwatna do jakości i zastosowanych materiałów)-ocieplenie poddasza,zabudowy z płyt kg,suche tynki,szpachlowanie oraz wszelkiegotypu"prace z drewnem"-p.Michał tel.501-519-293(ta firma zresztą,ze względu na swoją fachowość,pracowitość.zakres prac oraz kulturę osobistą,jest dla mnie numerem 1 na mojej budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 27.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam, czy ma ktoś namiary na dobrą i oczywiście niedrogą ekipę do ocieplenia i wykończenia poddasza? Potrzebuję też namiary na ekipę od tynków wewnętrznych. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kk50250 27.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 poczytaj poprzednie posty to znajdziesz numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.05.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam. Poszukuje złota rączkę do płotu z klinkieru (mur na 70cm)x25m Miejsce : POZNAŃ Info na priva bo rzadko kiedy czytam posty ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanio82 19.05.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 W koncu moja przygoda z budowa dobiegla konca. Z doswiadczenia moge goraco polecic: SCHODY / DRZWI P. Adamiak z Kozmina Wlkp, gosciu solidny, terminowy i kompetentny. Stolarstwo jest w jego rodzinie juz od pokolen, wiec wie co robi i zna swoje rzemioslo. Robota wykonana fantastycznie, cena przystepna! Ekipa montazowa posprzatala po sobie, niby rzecz oczywista, jednakze mam tez inne doswiadczenia, wykonala usluge sprawnie i szybko! POLECAM! OGRODNIK p. Grzeskowiak z Rokietnicy, ceny super przystepne, robota wykonana fachowo! Jakby ktos potrzebowal namiary telefoniczne, prosze o kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 19.05.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Musze ostrzec wszystkich przed bardzo niesolidna firma stolarską z Murowanej Gośliny jest to firma ROMEX Pana Ryszarda Smogóra z ul. Kwiatowej 3 Nie dość, że partacze to dodatkowo niesłowni. Wszystkie prace miały być zakończone w pażdzierniku i do tej pory są nieskończone. Ale jak chcieli zaliczke 50 procent to umieli do mnie przychodzić. Do tej pory prosze się zeby mi zrobili prace za ktore wzieli pieniadze. No tak wiem moja naiwność, ale po co inni maja da c się nabrać jak ja. Takiej ekipy nie miałam na przy csłej budowie domu jak Ci Panowie. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianGaca 19.05.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Do prac brukarskich polecam pana Marka 693288622.Mała firma,bardzo dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts