Śliwiok 24.04.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 I chyba nie ma już Tiny przy ul. Czarna Rola... Pozdrawiam, Jak twój parkiet po Koźlińskim trzyma się i jeszcze jakbyś pamiętał ile cię skasował W sumie nie wiem co napisać. Parkiet leży i nic wielkiego się z nim nie dzieje. Wydaje mi się jednak, że coś cieńko dał lakieru. Jedną warstwę za mało. Po zamontowaniu listew w niektórych miejscach pod listwami są 2-3 mm szparki. Ot tyle. Jeśli chodzi o cenę to jak dobrze pamiętam to chyba 100 zł/m2 z chemią. Ale sprawdzę to w przelewach. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 24.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Potwierdzam. Wychodzi 100 zł/m2 z delikatniutkim haczykiem. Wcześniej nie napisałem, ale parkiet trochę zniszczyłem sam na własne życzenie. Mianowicie, około miesiąca po lakierowaniu zrobiliśmy u siebie Sylwestra. Przyszło pare osób... No i jak to na imprezach Panie i Panowie kręcili na tym parkiecie piruety. Szpilki nie narobiły szkód ale te piruety już tak. Mam teraz takie wydrapane kółeczka . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 26.04.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 miała być biała lista a ja spisałem dwa numery:)))szukam ekipy do wykonania ścian z ytongapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a moze ty dasz jakieś sprawdzone ekipy a nie tylko daj i daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 26.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Może macie jakieś namiary na kopaczy studni , takiej z kręgami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 26.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Może macie jakieś namiary na kopaczy studni , takiej z kręgami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Może macie jakieś namiary na kopaczy studni , takiej z kręgami? 813-44-25 Nie pamiętam niestety nazwiska Pana, który ukrywa się pod tym numerem, bo interesy z Nim robiliśmy dawno (2 lata temu), ale ceny miał przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 27.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jakich ekip szukacie? mam dobrych i bardzo szybkich cieśli! naprawde bomba! i dekarza dobry i tani! instalator też, może nie tani ale nowatorski! ma pojęcie o wszystkich nowościach. ja tylko chcę wiedzieć ile biorą murarze za fundamenty i strop TERIVA? nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.04.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Moi murarze brali za cale fundamenty ryczaltowo 4.500 (70m2, lawy lane - sciany z bloczkow). Jak na razie sa ok - ale polecac bede dopiero jak skoncza robote. Co do wczesniejszych prac - to biuro i architektka nadaj sie tylko na czarna liste.Ale moge polecic jendgo architekta od projektow indywidualnych na ktorych w cenie jest tez kierownikiem budowy - nam poprawial jeden blad w adaptacji. Ceny ptrzystepne i zna sie na rzeczy:Krzysztof Kiniorski 061-6620070Polecam hurtownie budowlana Nadstaga w Oborkinach - wzorowa wspolpraca przy darmowych dostawach do Poznania i niskie ceny bez zbednych targow - 061-2970723.Stal - Centrostal Szczecinek o/P-ń na Jasielskiej 061-8221818 Na razie moge tyle polecic.Sama pilnie poszukue instalatora, elektryka i koniecznie kogos kto projektuje i wykonuje zabiegowe schody drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 29.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 A propos schodów - czy ktoś miał do czynienia z firmą Huberta Szymczaka z Szamotuł (a w zasadzie z Gaju Małego)? Wygląda na to, że zamówiłem u niego schody i drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 30.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 1. Dariusz Nogaj / Pobiedziska [bloczki betonowe]2. E.D.Bau / Biskupice [dachówki]3. Variant / Poznań [okna fasadowe]4. Feston / Oborniki [instalacje co, wod-kan]5. Bilbo / Jankowo [bramy garażowe, drzwi zew., wew.] Wszystkich gorąco polecam, z każdym z nich dogadacie się z pewnością. Jeśli chodzi o dokładne namiary - piszcie na priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaol 05.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mam wielką prośbę, szukam sprawdzonej firmy do zaprojektowania i wykonania ogrzewania podłogowego, czy może ktoś kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 09.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 marcinor bardzo prosze o namiar na dekarzaPozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 11.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Polecam osobom z okolic Pobiedzisk hurtownię materiałów budowlanych "agrobud" na ul. Głównej w Biskupicach Wielkopolskich. Bierzemy od nich różne różniaste rzeczy, nawet przez telefon załatwiamy bez wpłaty i dostarczają nam na budowę to co potrzebujemy praktycznie od ręki. Bardzo dobrze nam się z nimi współpracuje No i równiez z polecenia Rezi podbeton wykonała u mnie firma Paulbud i jesteśmy z ich pracy b. zadowoleni, chociez nie wiedzialam o tych naroznikach i ich nie sprawdziłam ale myśle ze ogólnie robią dobra robote jak wykonaja całą posadzke, to dam znać... PRO, a jak u CIebie wyszło?? Pozdrawiam PS. Szukam namiarów na siatki ogrodzeniowe w jak najniższej cenie tym razem mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Może macie jakieś namiary na kopaczy studni , takiej z kręgami? mnie kopał facet który przywoził kregi z MatBetu - nie pamiętam ile zainkasował dodatkowo ale nie była to kwota powalająca z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 11.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Jesli chodzi o studnie kopane, to u mnie kopał pan Czesław Kubicki z Pobiedzisk. Namiary podam na pirv. W sumie troche marudzil, ze mała średnica kregu bo jak sie nachyla to albo głową albo d... uderza, ale robote wykonał jak miał wykonac wiec w sumie moge polecic... Zapłaciliśmy 80 zł od kręga. jeszcze mi sie przypomniało, ze dobrze nam sie kupowało w firmie konbet http://www.konbet.com.pl mysle, ze jakość ich produktów tez nie jest najgorsza pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 PS. Szukam namiarów na siatki ogrodzeniowe w jak najniższej cenie tym razem mundzia Najtańsze siatki są u producenta w Poznaniu na ulicy Ostatniej 5 . Tel. 830-71-30. Zajrzyj na ich strone: http://www.siatki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 [ PS. Szukam namiarów na siatki ogrodzeniowe w jak najniższej cenie tym razem mundzia Spróbuj w Czerwonaku, przy głównej drodze. Ja tam dostałem dobrą ceną tzn. bez vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 13.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Sorka za spóźnione odpowiedzi, ale jestem cąły czas albo w pracy albo pilnuje, a przynajmniej próbuje ekipe od ociepleń. Co do posadzek to nie widziąłem jeszcze tak zrobionych , chociaż wiele ich nie oglądałem, generalnie super jak na moje a z tym narożnikami to nie sprawdzałem bo nie miałem jak na etapie prac, natopmiast teraz to ja nic tam nie widzę, ale mam super grubą, twardą i mocną. Mam wrażenie że wyszło lepiej niż oczekiwałem, ekipa z Paulbudu chyba nie najtańsza ale te kilka złotych w tym cąłym procesie budowy to jest nic, teraz robie ocieplenie i środek to dopiero ciągnie kase, dobrze że całe wyposażenie kupiliśmy w zesżłym roku, teraz to tylko drobne uzupełnienie i materiąły budowlane jak gładzie kleje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a nie mówiłęm ..... ciesze się ze wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts