Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKOPOLSKA- biała lista solidnych

Recommended Posts

I chyba nie ma już Tiny przy ul. Czarna Rola... :roll:

Pozdrawiam,

Jak twój parkiet po Koźlińskim

trzyma się i jeszcze jakbyś pamiętał ile cię skasował

W sumie nie wiem co napisać.

Parkiet leży i nic wielkiego się z nim nie dzieje.

Wydaje mi się jednak, że coś cieńko dał lakieru. Jedną warstwę za mało.

Po zamontowaniu listew w niektórych miejscach pod listwami są 2-3 mm szparki. Ot tyle.

Jeśli chodzi o cenę to jak dobrze pamiętam to chyba 100 zł/m2 z chemią.

Ale sprawdzę to w przelewach.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Potwierdzam.

Wychodzi 100 zł/m2 z delikatniutkim haczykiem.

Wcześniej nie napisałem, ale parkiet trochę zniszczyłem sam na własne życzenie. Mianowicie, około miesiąca po lakierowaniu zrobiliśmy u siebie Sylwestra. Przyszło pare osób... No i jak to na imprezach Panie i Panowie kręcili na tym parkiecie piruety. Szpilki nie narobiły szkód ale te piruety już tak. Mam teraz takie wydrapane kółeczka :evil: .

Pozdrawiam,

Moi murarze brali za cale fundamenty ryczaltowo 4.500 (70m2, lawy lane - sciany z bloczkow). Jak na razie sa ok - ale polecac bede dopiero jak skoncza robote. Co do wczesniejszych prac - to biuro i architektka nadaj sie tylko na czarna liste.

Ale moge polecic jendgo architekta od projektow indywidualnych na ktorych w cenie jest tez kierownikiem budowy - nam poprawial jeden blad w adaptacji. Ceny ptrzystepne i zna sie na rzeczy:

Krzysztof Kiniorski 061-6620070

Polecam hurtownie budowlana Nadstaga w Oborkinach - wzorowa wspolpraca przy darmowych dostawach do Poznania i niskie ceny bez zbednych targow - 061-2970723.

Stal - Centrostal Szczecinek o/P-ń na Jasielskiej 061-8221818

Na razie moge tyle polecic.

Sama pilnie poszukue instalatora, elektryka i koniecznie kogos kto projektuje i wykonuje zabiegowe schody drewniane.

1. Dariusz Nogaj / Pobiedziska [bloczki betonowe]

2. E.D.Bau / Biskupice [dachówki]

3. Variant / Poznań [okna fasadowe]

4. Feston / Oborniki [instalacje co, wod-kan]

5. Bilbo / Jankowo [bramy garażowe, drzwi zew., wew.]

Wszystkich gorąco polecam, z każdym z nich dogadacie się z pewnością. Jeśli chodzi o dokładne namiary - piszcie na priv.

Pozdro

Polecam osobom z okolic Pobiedzisk hurtownię materiałów budowlanych "agrobud" na ul. Głównej w Biskupicach Wielkopolskich. Bierzemy od nich różne różniaste rzeczy, nawet przez telefon załatwiamy bez wpłaty i dostarczają nam na budowę to co potrzebujemy praktycznie od ręki. Bardzo dobrze nam się z nimi współpracuje :)

No i równiez z polecenia Rezi podbeton wykonała u mnie firma Paulbud i jesteśmy z ich pracy b. zadowoleni, chociez nie wiedzialam o tych naroznikach :roll: i ich nie sprawdziłam ale myśle ze ogólnie robią dobra robote :) jak wykonaja całą posadzke, to dam znać...

PRO, a jak u CIebie wyszło??

Pozdrawiam :)

PS. Szukam namiarów na siatki ogrodzeniowe w jak najniższej cenie tym razem :D

mundzia

Jesli chodzi o studnie kopane, to u mnie kopał pan Czesław Kubicki z Pobiedzisk. Namiary podam na pirv. W sumie troche marudzil, ze mała średnica kregu bo jak sie nachyla to albo głową albo d... uderza, ale robote wykonał jak miał wykonac wiec w sumie moge polecic...

Zapłaciliśmy 80 zł od kręga.

jeszcze mi sie przypomniało, ze dobrze nam sie kupowało w firmie konbet http://www.konbet.com.pl

mysle, ze jakość ich produktów tez nie jest najgorsza :)

pozdrawiam

mundzia

Sorka za spóźnione odpowiedzi, ale jestem cąły czas albo w pracy albo pilnuje, a przynajmniej próbuje ekipe od ociepleń. :D

Co do posadzek to nie widziąłem jeszcze tak zrobionych , chociaż wiele ich nie oglądałem, generalnie super jak na moje a z tym narożnikami to nie sprawdzałem bo nie miałem jak na etapie prac, natopmiast teraz to ja nic tam nie widzę, ale mam super grubą, twardą i mocną.

Mam wrażenie że wyszło lepiej niż oczekiwałem, ekipa z Paulbudu chyba nie najtańsza ale te kilka złotych w tym cąłym procesie budowy to jest nic, teraz robie ocieplenie i środek to dopiero ciągnie kase, dobrze że całe wyposażenie kupiliśmy w zesżłym roku, teraz to tylko drobne uzupełnienie i materiąły budowlane jak gładzie kleje itp.