zielonkawy 18.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Z producentów stolarki okiennej drewnianej polecam firmę Bracia Nowaccy - naprawdę robią wysokiej jakości okna drewniane. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garczarki 21.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam, Rozumiem że w necie należy być ostrożnym z przyjmowaniem informacji ale nie dajmy sie zwariować Polecałam i polecać będę firmę Pana Marcina i wcale mnie nie dziwi opis ze pracują 14 h . Na mojej budowie mieli swoją przyczepę kempingowa w której spali; tak więc mieli do wyboru albo pracować albo patrzeć na rosnącą wokoło kukurydze SSO osiągnęli w 2 miesiące - dom ok. 250m2 z dość skomplikowanym dachem. Nie miałam z firmą Dach - Bud ZADNYCH problemów . W domu wybudowanym przez wspomnianą firmę mieszkamy od 2 lat dla niedowiarków podaje linka na mój blog. http://garczarki.mojabudowa.pl/ pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 21.06.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 garczarki, a ty tez poczułeś nieodpartą chęć zareklamowania firmy p. marcina pomimo straconych chwil nad rejestracja na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliana28 21.06.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Siła wyższa... jak reklamować firmę "cud" to z kilku kont...... a co tam niech wkońcu robote znajdą.... bo widocznie zadnej nie mają a z czegos muszą żyć....Jak to inteligentnie okresliła Myszonik- zamilczcie jak nie chcecie robić dalszej antyreklamy tej firmie....ludzie to nie idioci- swój rozum mają.... P.S. 12 osob spało w przyczepie "kempingowej"...... jezu kolejny cud... jak sie pomieścili????????? P.S> po 14 godzinach cięzkiej pracy to nawet siły bym nie miała aby na tą kukurydze spojrzec...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garczarki 21.06.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 garczarki, a ty tez poczułeś nieodpartą chęć zareklamowania firmy p. marcina pomimo straconych chwil nad rejestracja na FM? poczułam, jest to odpowiednie miejsce do umieszczania pozytywnych opini .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garczarki 21.06.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Siła wyższa... jak reklamować firmę "cud" to z kilku kont...... a co tam niech wkońcu robote znajdą.... bo widocznie zadnej nie mają a z czegos muszą żyć....Jak to inteligentnie okresliła Myszonik- zamilczcie jak nie chcecie robić dalszej antyreklamy tej firmie....ludzie to nie idioci- swój rozum mają.... nie znam obecnej sytuacji wspomnianej firmy i być może nie mają pracy , nie wiem choć wątpię . Byłabym bardziej ostrożna z podkreślaniem że..."ludzie to nie idioci- swój rozum mają...." P.S. 12 osob spało w przyczepie "kempingowej"...... jezu kolejny cud... jak sie pomieścili????????? Liliano, w którym miejscu mojego posta wspomniałam o 12 osobach w jednej przyczepie ? nadinterpretacja z zaciśniętymi zębami - wyluzuj bo się wypalisz przed 30stką P.S> po 14 godzinach cięzkiej pracy to nawet siły bym nie miała aby na tą kukurydze spojrzec...... Pozdrawiam. przyda się poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem ... moi drodzy , nie wiem dlaczego polecenia zamieszczone przeze mnie i koleżankę/kolegę z postów poprzednich tak was bulwersują, myślcie i piszcie co chcecie na szczęście mam dobrze zbudowany dom a być może ktoś z mojej opinii skorzysta pozdrawiam serdecznie monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garczarki 21.06.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 errata:część moich odpowiedzi umieszczonych jest w cytowanym poście liliany - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 22.06.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A moze tak zakończyć tą" chyba bezowocna dyskusję"bo jak tak dalej pójdzie to przez najblizsze strony przewijać sie będzie tylko firma dach bud,a tak temat zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliana28 22.06.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) przyda się poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem ... moi drodzy , nie wiem dlaczego polecenia zamieszczone przeze mnie i koleżankę/kolegę z postów poprzednich tak was bulwersują, myślcie i piszcie co chcecie na szczęście mam dobrze zbudowany dom a być może ktoś z mojej opinii skorzysta pozdrawiam serdecznie monika[/quote GARCZAKI O liczbie ludzi pracujących w tej firmie jest jak to określiłaś w poscie "Twojego kolegi/koleżanki"....skoro czytasz ze zrozumieniem - i popierasz to co on napisał - powinnaś to zauważyc....no coż wzrok z wiekiem sie pogarsza... Poczułaś chęc zareklamowania tej firmy tak nagle , spontanicznie( po dwóch latach budowy Twojego domu) akurat też wtedy jak pawełpaco to też uczynił....i tak sie przypadkowo wszystko złozyło..... .cuda, same cuda..... Oczywiście masz prawo do zachwalania sobie kogo tylko chcesz nawet babki z warzywniaka....to wolny kraj.. tak samo ja mam prawo do własnego zdania, a skoro Ty sie tu udzielasz to musisz sie liczyc ze zdaniem innych- więc nie wiem czemu Ty sie tak burzysz????? P.S. Poleciłaś firmę- ok, to po co jeszcze sie odzywasz?? nie powinno Cie przeciez obchodzic co o tej firmie myslą inni...wiec sie juz nie udzielaj. A ludzie mieli prawo skomentować Twój wpis...Tobie nie powinno robic to róznicy skoro to nie Twoja firma..... Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Liliana28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka_ma 22.06.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czy ktoś ma godnego zaufania producenta - sprzedawcę okien drewnianych? Okolice Poznania. Mogę polecić firmę INSPIRON z Poznania. Firma niewielka, ale rzetelna i uczciwa. Tel. 0 698 033 622. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.06.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 szukam zdolnego, kumatego, sprawdzonego instalatora wod-kan-gaz-co... najlepiej jakby jeszcze montował vaillanta jeśli polecacie swojego, dajcie proszę namiar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taaf 26.06.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 szukam zdolnego, kumatego, sprawdzonego instalatora wod-kan-gaz-co... najlepiej jakby jeszcze montował vaillanta jeśli polecacie swojego, dajcie proszę namiar.... Widziałem zrobione instalację i mogę polecić Pana Marka Koszuta tel 695 032 146 ( u nie też będzie robił całą instalację ). Bardzo konkretny człowiek i szczegółowy, co prawda poleca Vissmann'a, ale montuje również inne piece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NACKO 02.07.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Poszukuję ekipy od zaraz do budowy stanu surowego 116m2 w Poznaniu.Tel.609314551.Może kogoś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 03.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 klego mogę tobie polecić jedną firmę,zresztą już ja ktoś tutaj polecał,tylko z tym od zaraz to będzie wielki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru 12.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Polecam Firmę DAMIANEX, której właścicielem jest Pan Damian Jaroć.Pochodzą z Wągrowca i dzieki temu przyjazd na teren budowy skutkuje pracą od świtu do zmierzchu. Trzeba się nieźle uwijać aby zabezpieczyć materiał na roboty. Przy zalewaniu fundamentów pracowało osiem osób i do tego sprzęt budowlany.U mnie robota zakończona .Roboty wykonane bardzo fachowo.Budowanie i wspólpraca z Panem Jarociem była i będzie przyjemnością.Będzie dlatego, ze zamierzam złecić ułożenie kostki brukowej oraz wykonanie płotu. Firmę DAMIANEX znalazłem na FORUM MURATORA i po wycenie SSO podpisałem umowę w grudniu ub. roku. Pracę rozpoczęły się 15 marca br i zakończyły 15-go maja br zgodnie z umową.:yes: W tej chwili poszukuję wykonawcy inst. wodnej i ogrzewania. Proszę o namiary, a ja mogę polecić jeszcze cieślę i dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru 12.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dokładam pozytywy zarówno dla Pana Zbyszka Koniecznego, który nadzoruje moją budowę w Złotnikach oraz dla Pana Damiana Jarocia wykonacy SSO. Gratuluję Panu Damianowi za zebranie tak wspaniałych fachowców. Organizacja robót i wykonanie jest na najwyższym poziomie.Trzeba było się mocno napocić aby nadążyć z zaopatrzeniem mat. bud. Budowa etapu SSO skończyła się i dziękuję Panie Damianie za SUPER WYKONANĄ ROBOTĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.07.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 endru: powtarzasz się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 13.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Polecam Firmę DAMIANEX, której właścicielem jest Pan Damian Jaroć.Pochodzą z Wągrowca i dzieki temu przyjazd na teren budowy skutkuje pracą od świtu do zmierzchu. Ekipa jest z Rogoźna, nie z Wągrowca. Pracuje systematycznie i rzetelnie, ale z rozsądkiem, więc nie od świtu do zmierzchu. Po co to wazeliniarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 13.07.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dostał rabat za peany to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru 13.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ekipa jest z Rogoźna, nie z Wągrowca. Pracuje systematycznie i rzetelnie, ale z rozsądkiem, więc nie od świtu do zmierzchu. Po co to wazeliniarstwo? Egon skąd wiesz jak pracowali na mojej budowię? A pracowali od świtu do zmierzchu. W marcu dni są krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts