pawelpiwowarczyk 16.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Idź do lokalnego zakładu komunalnego, spółki wodnej, czy jak to tam się u ciebie nazywa i wypytaj się (na przykład sekretarki, podczas nieformalnej rozmowy), czy nie zna kogoś kto robi przyłącza. Będziesz miał fachowo, zgodnie z lokalnymi zwyczajami i w miarę tanio. W "moim" zakładzie komunalnym chyba co trzeci pracownik wykonuje po pracy tego typu fuchy. U nas (Swarzędz, Kostrzyn) jeden metr wodociągu kosztuje koło 100zł (materiał i robocizna), a za przyłącze ciągnięte od wodociągu wkopanego w drogę przed działką, życzą sobie 2500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 18.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Również poszukuję solidnej i rozsądnej pod względem ceny firmy zajmującej się budową domów. Najlepiej pod klucz. Właśnie nam odpadł jeden wykonawca, kóry okazał się okropnym krętaczem:/Jesteśmy już zdesperowani, bo sami trochę boimy się rozpoczynać budowę - przecież się nie znamy na tym, a już okrutnie nam się pali, by wystartować w tym roku...Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 19.09.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Podnoszę temat, bo coś nikt się nie odezwał.Poszukuję solidnej i oczywiście niedrogiej ekipy do ocieplenia i elewacji. Najlepiej jak by miała doświadczenie w elewacjach drewnianych, bo mamy w projekcie kawałek elewacji drewnianej. Chcielibyśmy jeszcze przed głęboką jesienią zamknąć temat.Oprócz tego szukamy wykonawcy schodów drewnianych (obłożenie betonowych).Budujemy w Zalasewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 19.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 co do budowania domów,to mogę napisać o jednej firmie choć nie powinienem jako że jestem wykonawcą a nie inwestorem(niestety nie buduję domów)a więc firma o której piszę jest to Paweł Jakubowski ,firma nazywa się buduj z nami,poczytasz o niej na białej liście jak i na jego stronce internetowej,co do terminów nie odpowiem nic ponieważ nie mam pojęcia jakie ma terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 19.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hmm, niestety okrutnie daleko. Prawdopodobnie powinnam była napisać, ze kogoś z okolic Wielkopolski (Czerwonak) szukam,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 20.09.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam,schody nam wykonał pan Robert Bocian z Mosiny (tel. 509 802 032). Jeden z najbardziej solidnych wykonawców na naszej budowie. Sprawnie, terminowo i cena też ok. Szczerze polecam:)Ps. można się powołać na budowę w Gruszczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 20.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Podnoszę temat, bo coś nikt się nie odezwał. Poszukuję solidnej i oczywiście niedrogiej ekipy do ocieplenia i elewacji. Najlepiej jak by miała doświadczenie w elewacjach drewnianych, bo mamy w projekcie kawałek elewacji drewnianej. Chcielibyśmy jeszcze przed głęboką jesienią zamknąć temat. Oprócz tego szukamy wykonawcy schodów drewnianych (obłożenie betonowych). Budujemy w Zalasewie. polecam firmę REMBUD z Pokrzywna. Widziałem ich robotę na budwie, na której i ja pracuję. http://www.ceranka.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=44&Itemid=37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 30.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja od elewacji - ocieplenie i tynki też mogę polecić 2 panów z gniezna - ale odległosć nie jest problemem bo ja się buduję w okolicach czerwonaka i chcieli przyjechac, nie wiem jakie mają doświadczenie z drewnem - p.Mariusz 661 718 532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejk. 12.10.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Michała.Wykonał u mnie sporo solidnej pracy. Docieplił poddasze wraz z zabudową, gipsował, malował, wykończył wnętrze na błysk, zrobił elewacje z podbitką. Pan Michał wykonuje wszystko starannie i dokładnie. Widać, że ma pojęcie o tym co robi. Potrafi doradzić w wielu kwestiach. Jeśli chodzi o zaliczki na towar można mu w 100% zaufać.Numer kontaktowy- 663513131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 12.10.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) Ja z czystym sumieniem mogę polecić pana Michała.Wykonał u mnie sporo solidnej pracy. Docieplił poddasze wraz z zabudową, gipsował, malował, wykończył wnętrze na błysk, zrobił elewacje z podbitką. Pan Michał wykonuje wszystko starannie i dokładnie. Widać, że ma pojęcie o tym co robi. Potrafi doradzić w wielu kwestiach. Jeśli chodzi o zaliczki na towar można mu w 100% zaufać. Numer kontaktowy- 663513131 W Twoim profilu można wyczytać, że zarejestrowałeś się dopiero wczoraj ("Zarejestrowany 11-10-2011") oraz że budowanie dopiero w planach ("Mój dom: kiedyś zbuduję"). Ufam jednak, że to nie autoreklama i miejmy nadzieję, wkrótce pojawi się więcej pozytywnych opinii o Panu Michale, także od wielopostowców. Fachowiec, który wykonuje wszystko starannie i dokładnie, to wszak rzadkość. PS. Jeśli chodzi o zaliczki, to u mnie żaden fachowiec jeszcze o nie nie prosił. Rozliczanie następowało na bieżąco po zakupie materiałów. Edytowane 12 Października 2011 przez neko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 12.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 teraz takich Michałów będzie częściej się (sobą) chwaliło bo ziiiima idzie . ps. wszystkie Michały to porządne chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpiwowarczyk 12.10.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) Z uporem maniaka powtórzęten wątek powinien być dostępny dla forumowiczów z określoną minimalną liczbą postów. 10? 20? 30? (edit:a w sumie nie tyle "powtórzę", co "ujawnię", ponieważ taką myśl sfabrykowałem poprzednio we wątku "czarnym") Nie wiem, czy mogę już polecić (dach wykonany raptem przed miesiącem, nie przeżył jeszcze zimy), ale rewelacyjnie mi się współpracowało z dekarzem Tomkiem Surowcem. Telefon 600278128. Bardzo solidny, bardzo kontaktowy, kulturalny, sympatyczny i, moim zdaniem, tani.Namiary miałem z tego forum. Zdecydowanie najlepsza, z dotychczasowych, ekipa na budowie. Edytowane 12 Października 2011 przez pawelpiwowarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balcerek 12.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam Wszystkich Chciałbym polecić ekipę murarzy Pana Jarosława Błaszczyka. U nas wczoraj zakończyli stan surowy. Ekapa solidna, staranna jak się umowią na jakiś termin to go dotrzymują. Mózgiem całej opracji jest Pan Jarek i wie co robi, widać że ma doświadczenie i fach w ręku- pokuszę się również o określenie, że jest artystą w swoim fachu, bo nasz projekt miał kilka trudnych elementów, a wykonane zostały super. Cenowo też można się porozumieć, płatności tylko po wykonanym etapie!!!! Polecam z czystym sumieniem nr kontaktowy 665998483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie wiem, czy mogę już polecić (dach wykonany raptem przed miesiącem, nie przeżył jeszcze zimy), ale rewelacyjnie mi się współpracowało z dekarzem Tomkiem Surowcem. Telefon 600278128. Bardzo solidny, bardzo kontaktowy, kulturalny, sympatyczny i, moim zdaniem, tani. Namiary miałem z tego forum. Ja mogę Go również polecić. stawiał mi dach w poprzednim domu. Ma już 8 lat, więc przeżył niejedną zimę i jest nadal bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejk. 15.10.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pan Michał pojawił się już w wcześniejszych postach i z tego co widziałem wszystkie były również pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 16.10.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 CÓż za determinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 polecam firmę od posadzek...sprawnie, szybko, dokładnie i są przede wszystkim słowni, jak się ustali termin, to są na budowie punktualnie...zdjęcia wylewek u mnie w dzienniku...BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński 603 609 731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_x 01.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam, chciałbym polecić kilka osób/firm: 1) Kierownik Budowy - znany już Zbyszko Konieczny, konkretny człowiek na odpowiednim miejscu, tel 604175485 2) Murarze - firma budowlana Jarosława Błaszczyka, wymurowali Nam sprawnie i starannie dom z silikatów do stanu surowego. Budują według "nowych technologii" m.in. murowanie na cienką spoinę, kominy systemowe, profesjonalne wykończenie szczytów wraz z ociepleniem. Budują dobrze i tanio, tel. 665998483 3) Cieśle/dekarze - firma Rafała Sobkowiaka, postawili dach - więźba, deskowanie, pokrycie dachówka i obróbka kominów w przeciągu miesiąca, tel. 505859129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 01.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 polecam firmę od posadzek... sprawnie, szybko, dokładnie i są przede wszystkim słowni, jak się ustali termin, to są na budowie punktualnie... zdjęcia wylewek u mnie w dzienniku... BRUK-BAU Sebastian Zwierzyński 603 609 731 Nazwa firmy sugeruje, że kładą również bruk. Kładą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nazwa firmy sugeruje, że kładą również bruk. Kładą? kładą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts