Esiak 17.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Skad masz tego kierownika budowy? Mozesz dac mi namiary na niego? Szukam dobrego i niedrogiego kierownika budowy. mogę polecić swojego: Przemo Jarząbek 602 267 476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 23.07.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Witam.A ja troche inaczej bo polecam firmę, której namiary podawałam juz pare lat temu na tym forum.Jednak w tym roku przy okazji przeróbki budynku garazu na biuro, ponownie skorzystałam z ich usług.Ocieplili dach,wykonali suchą zabudowę z płyt gk,Ta sama fachowość i kultura,cena wraz ze szpachlowaniem całosci - w granicach rozsądku.(efekty pracy widze na codzień w domu).Tak więc polecam sucha zabudowa z płyt gk,szpachlowanie,ocieplenie połaci dachowej: pan Michał tel.501-519-293 Podepnę się i też ich polecam,(co prawda ktoś już wcześniej ich polecał,ale i tak miałem możliwosc sprawdzenia ich poprzednich prac w realu).Robili u mnie szpachlowanie scian,zadeskowali strych i osadzili schody uchylne,ocieplili poddasze i wykonali jego suchą zabudowę.Oprócz tego zabudowali łazienki pod płytkarzy i wykonali sufity w kuchni i salonie,faktycznie sprawna i solidna ekipa.polecam p.Michał 501-519-293 Edytowane 24 Lipca 2012 przez Ezotrap15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BM Kleszczewo 03.08.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witajcie. Poszukuję namiaru na koparkę do usunięcia humusu oraz wykopy pod fundamenty w miejscowości Kleszczewo.Może też być z okolic : Gowarzewo, Trzek, Markowice, Zimin, Nagradowice, Poklatki, Tanibórz. Pomóżcie Pozdrowienia dla wszystkich budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Simpka 29.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, Ja poszukuję Polecanych ekip do dociepleń i elewacji.. Ktoś pomoże?okolice rokietnicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.08.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, Ja poszukuję Polecanych ekip do dociepleń i elewacji.. Ktoś pomoże? okolice rokietnicy Pozdrawiam Polecany już przeze mnie na grupie wielkopolskiej: Arek 511 467 524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 06.09.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) No bardzo wiarygodne, jak ktoś z zerowym dorobkiem na forum rejestruje się i od razu zamieszcza reklamę elektryka. Ale co tam, zanim moderator usunie post reklamowy dołożę reklamę mojego superelektryka: Krzysztof 609 296 327 http://elektropoznan.com.pl PS. Moderator przeniósł mojego posta z wątku, gdzie krytykowałem osobę, która zarejestrowała się tylko po to, aby zareklamować usługi. To tyle celem wyjaśnienia. Ale skoro moderator postanowił przenieść a nie skasować to zostawiam, bo Krzysztof-elektryk rzeczywiście jest dobry... Edytowane 6 Września 2012 przez Arkadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmh 14.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Teraz ta miła część budowy Osoby, z którymi kontakt był bardzo dobry. Ceny niewygórowane. Fachowość, rzetelność i chęci w doradztwie były dla mnie nieocenione. Murarz Tadeusz Wawrzyniak - tel. 606839942 Fachowiec w każdym calu, zawsze pod telefonem służący dobrą radą. Terminowy. Ekipy wchodzące po Murarzu chwalące pracę murarską. Dekarstwo i ciesielstwo - Roofers Squad - Pan Remigiusz Mastella - tel. 883987700 Ekipa niezwykle pracowita. Pracująca od 6 do zmroku (przeważnie do godziny 21-22). Dokładność wykonania i fachowość. Terminowość. Przyłącze wodne - Hydromedia - Pan Piotr - http://www.przylaczawody.pl Bardzo miły kontakt, terminowość i atrakcyjne ceny. Dodatkowo wykonanie projektu oraz uzgodnień. Niestety do wykonywania pozostałych przyłączy nie udało mi się znaleźć równie dobrych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Simpka 20.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Polecany już przeze mnie na grupie wielkopolskiej: Arek 511 467 524 No i okazuje się że i ja również polecę P. Arka Esiak polecił, mąż zadzwonił, umówiliśmy się i już po robocie. Ostatnia ekipa na Naszej budowie zostawiła po sobie najlepsze wrażenie:) Porządnie czysto i profesjonalnie. A i przede wszystkim MIŁO! Również polecam z czystym sumieniem!! Edytowane 20 Września 2012 przez Simpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka maciek 02.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 polecam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D_B 04.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Szukałem opinii o tych oknach, bo gdzieś widziałem że ktoś polecał. Zadzwoniłem do nich i zaprosili mnie na wystawkę. Można będzie tam zobaczyc ich okna. Jestem ciekaw, co zastanę na miejscu. Salon w Niepruszewie podobnie jak u konkurencji np. z oknoplastu z góreckiej lub poznańskiej: po jednym oknie w każdym profilu plus rolety plus HST, warto się umówić szczególnie w sobotę bo zdarza się że trzeba poczekać na wolnego sprzedawcę. Mam już zamontowane okna Sapor, generalnie ok. Zaleta to fakt, że to producent. Na montaż do mnie przyjechały 2 ekipy (chyba 8 osób) w czasie montażu uszkodzili jeden z profili, więc spakowali całe okno zawieźli do fabryki i jeszcze tego samego dnia przywieźli i zamontowali okno z nowym profilem - szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BM Kleszczewo 16.10.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Szukam cieślę i dekarza do położenia kompleksowo dachu ( wieźba + dachówka)Okolice Kleszczewa k/ Kórnika, Gowarzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominmax 13.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Krzysztof Wachowiak - instalacje w miedzi no i kanaliza wiadomo... - 601 082 777.Skończył u mnie z miesiąc temu i wszystko elegancko śmiga.Sprawnie i cena nie z księżyca. Jak się umówi - tak przyjedzie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisol 01.01.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam dom juz z dachem ale z czystym sumieniem moge polecic murarzy Pana Jarka Błaszczyka ---> http://www.jarekblaszczyk.cba.pl sa z Gostynia ale robia w calej wlkp pracuja w ok 8 poki widno, robia szybko, solidnie i bardzo fachowo, zgodnie ze sztuka murarska - a co najwazniejsze buduja razem z ww. szefem!!! ktory dodatkowo mysli na budowie u mnie tempo robot bylo niesamowite (nie nadazalem z dostawa materialow) zaczalem 23 wrzesnia (bylo pole) a 1 listopada byl juz zrobiony caly dom (135m2) wraz ze stropem, kominami, szczytami i sciankami wewnetrznymi... zostawiaja porzadek (lacznie z zamiataniem...!) i co najwazniejsze UCZCIWI !!! nie trzeba kontrolowac ale fajnie przyjechac raz na jakis czas na budowe i zobaczyc to tempo prac...robia tez tynki (RECZNIE!), gladzie i ocieplenie kierbud to Zbyszek Konieczny - pozostaje mi tylko potwierdzic sławę idaca za tym czlowiekiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 02.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 CZY KTOŚ MIAŁ DOCZYNIENIA Z:CIEŚLA DEKARZ:WŁAD - DACH - Niepruszewo Ul. Poznańska 664-320 Buk BUDOWA DOMU:KRZYŻANEK ROBERT (okolice NOWEGO TOMYŚLA - PAPROĆ)TEl. 639-625-344 POSZUKUJE DO BUDOWY DOMU i DACHU:OKOLICE: NOWY TOMYŚL, OPALENICA, GRODZISK WLKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kilervirago 02.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Jeśli chcesz to mam bardzo dobre doświadczenie z dekarzem z Pniew i cieślą z okolic Sierakowa. Napiszę namiary na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polip 11.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Poszukuje blacharza do obróbki trzech balkonów. Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na sprawdzonego człowieka to prosze o pomoc. Okolicę Dopiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 11.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam dom juz z dachem ale z czystym sumieniem moge polecic murarzy Pana Jarka Błaszczyka ---> http://www.jarekblaszczyk.cba.pl kierbud to Zbyszek Konieczny - pozostaje mi tylko potwierdzic sławę idaca za tym czlowiekiem )) Mieliśmy tą samą ekipę i kierbuda - potwierdzam są REWELACYJNI!! Dzięki nim budowa domu wydaje mi się pestką.. dom mamy solidnie zbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_xl 15.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś z Was korzystał ostatnio z usług Pana Roberta Bociana z Pecny - wykonuje on schody drewniane. Może macie i możecie polecić jakiś sprawdzonych wykonawców? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.01.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś z Was korzystał ostatnio z usług Pana Roberta Bociana z Pecny - wykonuje on schody drewniane. Może macie i możecie polecić jakiś sprawdzonych wykonawców? Pozdrawiam My korzystaliśmy z usług p. Bociana... jesteśmy bardzo zadowoleni, solidny, rzetelny wykonawca... no i piękne schody robi... nasze są do obejrzenia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BM Kleszczewo 03.02.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witajcie. Czy ktoś tu zagląda z wielkopolan, którzy maja pompę ciepła z kolektorem pionowym ?Szukam dokłanie konkretnej firmy do wykonania odwiertu 120 m w dół pod założenie sondy. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts