PRO 13.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 13.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Hej Rezi, Ty jak zwykle na posterunku (przy kompie), a może masz kogoś od kostki brukowej a moze granitowej jeszcze lepiej?Mam na myśli ekipe kompleksowa obsługa towar + wykonanie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 czekam na jakiś namiar od forumowicz który miał rewelacyjną cenę jak dostanę podzielę się a przy kompie bo praca praca praca - zestawienia trzeba robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 13.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 ok, bede czekał bo mam jeszcze trochę czasu, a powiedz czy folie kubełkowa będziesz konczył jakąś listwą czy zostawiasz ją luźno bez llistwy. Widziąłem na Twoich zdjęciach że masz połózoną dlatego pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 żadnego zakończenia, wywinięta pod listwe startową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 13.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 listwe stratową tą od ocieplenia ścian masz z 50 cm powyżej zakończenia folii?Czyli rozumiem że folia jest ucięta na pewnej wysokości i bedzie sobie tak przylegać do ściany którą obsypiesz jakąś opaską z kamyszków czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 listwe stratową tą od ocieplenia ścian masz z 50 cm powyżej zakończenia folii? Czyli rozumiem że folia jest ucięta na pewnej wysokości i bedzie sobie tak przylegać do ściany którą obsypiesz jakąś opaską z kamyszków czy coś takiego? listwą stratowa jest u mnie listwa zrobiona z blachy ( w kształcie parapetu. ) na to przyszedł styropian 15 cm, 40 cm wyzej nie wkładałem drugiej listwy startowej tylko listwę kapinosową z siatką , dodatkowo przykleiłem taśmę rozprężną jako uszczelnienie styku blacha styropian. styk sturopianu 15/20 cm uszczelnione dodatkowo pianką. tak to wygląda przed przyklejeniem styro 15 cm - zdjęcie duze więc w nowym oknie http://rezulak.pl/Inwestor128/Zdjecie024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 14.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 juz kumam, dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 juz kumam, dzieki za info. skorygowałe - uciekło mi trochę tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 15.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 1. Dariusz Nogaj / Pobiedziska [bloczki betonowe] 2. E.D.Bau / Biskupice [dachówki] 3. Variant / Poznań [okna fasadowe] 4. Feston / Oborniki [instalacje co, wod-kan] 5. Bilbo / Jankowo [bramy garażowe, drzwi zew., wew.] Wszystkich gorąco polecam, z każdym z nich dogadacie się z pewnością. Jeśli chodzi o dokładne namiary - piszcie na priv. Pozdro Jeszcze jedno: 6. Rewelacyjne posadzki miksokretem / Leszek Jagła /Mosina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pd04 18.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 polecam:budowa od fundaamentów po dach Józef Miller 696 414 136 - początkowo się kłuciliśmy, ale doszliśmy do porozumienia - solidna firma, terminowa i nie naciąga. stal Reklstal - chyba najniższe ceny w okolicystrzemiona Zbrojarnia północ ul. lutycka 115 7% VAT - a strzemiona I klasabeton 7 % VAT firma z pobiedzisk a tańsza niż dostawcy z poznania 510 089427piasek i wykopy w okolicy czerwonaka 601 553 220 .... a czy ktoś może polecić firmę wykonującą przyłacza wody do budynkuu w okolicach czerwonaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 24.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam. Elektryk by mi sie przydał, muszę kable ułożyć przed tynkami... macie może kogoś?? mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 24.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam. Elektryk by mi sie przydał, muszę kable ułożyć przed tynkami... macie może kogoś?? mundzia Robil u mnie. Polecam. Tu jest jego strona www i namiary (efekty jego pracy w linku ze zdjeciami ponizej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.05.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Pilnie poszukuje namarow na sprawdzonych tynkarzy od tynkow cementowo wapiennych ale kładzionych maszynowo. A na razie ani wsrod znajomych ani na forum nie znalazlam zadnego kontaktu! Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 25.05.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dziękuję Ci Maćku bardzo... zaraz sobie zadzwonie i sie z nimi umówię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 30.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Poszukuję kogoś kto wymuruje fasadę z klinkieru ok. 180 m2 budowa Pobiedziska[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLUNIAN 30.05.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 irekosie! Znam firme EKOWIT z autopsji. Trafiłam na p. Witczaka z polecenia koleżanki, u ktorej tez robil instalacje hydrauliczne i byla bardzo zadowolona. Ona, z kolei, trafiła na Niego dzięki swojemu znajomemu - również klientowi. Nie za bardzo wierze, ze nie dostarczyl gwarancji do kotła. Poza tym w zadnej firmie kotlarskiej nie masz - jako kupujący urządzenie - żadnej możliwości uzyskania karty gwarancyjnej "na wlasna reke", jak piszesz. Poza tym p. Witczak ode mnie ani od mojej koleżanki, ani znajomego mojej koleżanki nie wziął nigdy zadatku ani zaliczki przed wykonaniem prac instalacyjnych. Rozliczenie zawsze następowało po przedstawieniu kosztorysów powykonawczych częściowych. Być może nie rozmawiamy o tej samej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 31.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Poszukuję kogoś kto wymuruje fasadę z klinkieru ok. 180 m2 budowa Pobiedziska[/b] Ha! Ja też Pobiedziska-Letnisko! W czerwcu będę miał robiony płot z klinkieru - jak Ci się robota spodoba to kole może wymurować fasadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 31.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Poszukuję kogoś kto wymuruje fasadę z klinkieru ok. 180 m2 budowa Pobiedziska[/b] A! już Cię namierzyłem - idę do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 31.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam moich przyszłych krajanów! Często tu nie zaglądałem, ale prawie tydzien temu kupiłem działkę, więc pomocy będę potzrebował często Pilnie poszukuje namarow na sprawdzonych tynkarzy od tynkow cementowo wapiennych ale kładzionych maszynowo. A na razie ani wsrod znajomych ani na forum nie znalazlam zadnego kontaktu! Bardzo proszę o pomoc. Ekipa ta u mnie nic nie robiła, ale wykańczali budynek biurowy, w którym obecnie pracuję. Ponieważ wiedziałem, że prędzej czy później temat będzie mnie dotyczył, wzięłem wizytówkę. Wyglądali profesjonalnie, robotę zrobili szybko, a znając mojego szefa (inwestora), dziadów nie mógł zatrudnić. PHU Flam-Bud Dariusz Szczeciński Chludowo, ul. Łagiwenicka 20, tel 811 66 65, kom 601 75 14 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts