Kakadu 07.07.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich. Właśnie się zarejestrowałam i wiem, bo czytam to forum od jakiegoś czasu, że posądzicie mnie o reklamę. Postaram się uwierzytelnić, ale chyba potrzebuję trochę czasu i umiejętności. Chciałam polecić fachowca- murarza z okolic Swarzędza. Pan Maciej Żmudziński (nr tel. 602683119) właśnie kończy budować mi stan surowy otwarty. Zaczął 30 kwietnia, dom jest piętrowy i rośnie aż miło. Rano wpada ekipa 9 facetów i pracują do 17. Żadnego alkoholu, kradzieży, na budowie posprzątane, kierownik zadowolony, a ja tym bardziej . To mój 2 dom i dopiero pierwszy raz trafiłam na fachowca, który wytłumaczy, wskaże kilka możliwych rozwiązań czeka na decyzję i uzgodnienia, a nie robi byle do przodu, bo "czas to piniądz". Fajnie budować z takimi ludźmi. Mam nadzieję ,że dzięki Wam dalej będzie też tak łatwo, bo baaardzo bałam się tej budowy po poprzednich doświadczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klamath 08.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Szanowni forumowicze , poszukuje dobrej i taniej firmy do wykonania mebli kuchennych pod wymiar , będę wdzięczny za polecenie kogoś bez autoreklamy... Polecam Pana Sobeckiego z Poznania , u brata robił kuchnie , u mnie szafę w zabudowie. Jesteśmy zadowoleni z jakości wykonania . Cena mojej szafy była dobra , co do kuchni to trzeba porównać zawsze 2-3 wykonawców. Jakby co istnieje możliwość obejrzenia jego pracy . Sobecki Robert tel: 618207199 602320622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.07.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Szanowni forumowicze , poszukuje dobrej i taniej firmy do wykonania mebli kuchennych pod wymiar , będę wdzięczny za polecenie kogoś bez autoreklamy... ARPEX robili nam kuchnie i szafę do łazienki, fotki mebli są w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 09.07.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam, Poszukuję dobrego płytkarza w przystępnej cenie. Do wykończenia 2 łazienki i podłogi na parterze.Poleci ktoś z własnego doświadczenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziakamil 11.07.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 SZUKAM SPRAWDZONYCH FACHOWCÓW OD ELEWACJI BUDYNKU, POŁOŻENIE SIATKI, KLEJU I TYNKU SYLIKONOWEGO... POLECICIE KOGOŚ? DZIEKI : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 cały wątek jest z poleceniami, przejrzyj sobie. Pisanie dużymi literami nie spowoduje, ze post będzie bardziej czytelny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 24.07.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Tynki wewnętrzne i zewnętrzne, Tomek z Nowego Tomyśla 602 684 079 U mnie na razie zrobił wewnętrzne. Bardzo ładnie wyszło, co potwierdziło kilka osób związanych z budowlanką. Prościutko, narożniki, wnęki okienne itd., oczywiście sufity. Tynk wapienno-cementowy. Cena - na pewno można taniej znaleźć Ale zupełnie nie żałuję. Na tynki zewnątrzne też na pewno go zaproszę. W ogóle to chyba mam trochę farta do wykonawców, bo polecałem tu już i murarza i dekarza (też z NT i okolic). A może po prostu to dobre czasy dla budujących się i wykonawcy po prostu się normalnie starają, oczywiście otrzymując godziwą zapłatę... Jakby co to w weekendy bywam na budowie i chętnie pokażę jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.07.2014 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 właśnie kończy u mnie ekipa wykończenie domu, jestem z nich bardzo zadowolony więc polecam dalej. Robili u mnie gładzie, zabudowy, płytki, malowanie itd. Generalnie wszystko w środku. Szybka sprawna ekipa pełna pomysłów, dużo doradzili jestem z nich bardzo zadowolony. tel. Damian 783-014-857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klamath 28.07.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Cześć, tym razem poszukuję wykonawców do wykonania w Poznaniu zewnętrznych schodów stalowych z tarasu do ogrodu wraz z balustradą.Na etapie budowy zrezygnowałem ze schodów murowanych, konstrukcja stalowa podobno wychodzi taniej. z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babar 03.08.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Polecam firmę zaopatrzeniowo-usługową Michała Piotrowiaka z Gozdnicy. Kupiłam u nich płytki klinkierowe elewacyjne po bardzo atrakcyjnej cenie w porównaniu z realiami warszawskimi. Wiem co mówię, ponieważ wcześniej kupowałam cegłę klinkierową poprzez firmę w Warszawie. Miła obsługa, zamówienie, dostawa spedycją Raben do Warszawy po 3 dniach. Faktura VAT poleconym. Towar jest super i uczciwe ceny p. Krystyna MULIK Przedsiębiorstwo Zaopatrzeniowo-Usługowe CERAMIKA Michał Piotrowiak tel. 68 360 12 22 ul. 1 maja 9, Gozdnica Witajcie Ja tez goraco polecam te firme!!!! Najlepsze ceny jakie spotkalam,pelna zyczliwosci obsluga pana Jana i Michala,punktualna i bardzo szybkaa dostawa. Ja kupowalam w 2013 roku i teraz znow zamowilam bo i w tym roku sa BEZKONKURENCYJNI.!!! M.B. Bouttes w Wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocampa 05.08.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 WitamSzukam płytkarza - sprawdzonego fachowca. Mozliwość wejścia od zaraz - łazienka + korytarz. Północna część Poznania.Oosby z białej listy - 3 nie działają w branzy, dwóch w Niemczech, 2 zajętych do końa roku. Więc jeśli jakiś fachowiec ma akurat wolne, to można działać. Proszę pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniahm 22.08.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam, kończe budować dom z generalnym wykonawcą. Jak wyjdzie to napiszę gdy się wprowadzimy. Na dzień dzisiejszy mogę z czystym sumieniem polecić kierownika budowy Zbyszko Konieczny i firmę od okien, która naprawdę miała ciężki orzech do zgryzienia przy moich oknach ( 4 okna tafle szkła na każde okno ponad 4m2 szkła ) firma NEXBAU z Karpicka. Mam okna Rehau Geneo z ciepłym montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 26.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Szukam sprawdzonej ekipy z okolic Kościana, Leszna, Śmigla, Gostynia, Grodziska, Śremu do budowy domu do stanu surowego otwartego. Termin budowy - od połowy Września 2014.Szukam też sprawdzonej ekipy od dachu. Więźba, deskowanie, papa. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arku 26.08.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Szukam sprawdzonej ekipy z okolic Kościana, Leszna, Śmigla, Gostynia, Grodziska, Śremu do budowy domu do stanu surowego otwartego. Termin budowy - od połowy Września 2014. Szukam też sprawdzonej ekipy od dachu. Więźba, deskowanie, papa. Z góry dzięki. Polecam Ci Jarka Błaszczyka, jest z Twoich okolic (ok. Gostynia), rewelacyjna ekipa murarska. Budował u mnie dwa lata temu, z tego co widziałem miał już sporo poleceń na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 26.08.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dzieki. Możesz podać jakiś kontakt ? Telefon, e-mail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 u mnie murował murarz z Gostynia, ale nie ma firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek02 27.08.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Co do pozostałych firm z wykończenia do polecam jeszcze: 1. Ogólna budowlanka domów: mury, dach, elektryka - Marcina Rzysko z okolic Czarnkowa 667-201-022 (bardzo konkretny, spokojny i sumienny fachowiec) nie ma dużej ekipy budowlanej, ale robota mu pod rękoma chodzi jak trzeba. 2. Prace stolarski - drzwi wewnętrzne, szafy itp z litego drewna - Jan Bloch z Murowanej Gośliny. Super realizacja. 601-756-870 3. Podłogi drewniane z firmy NaturWood z Ostrowskiej - dobry kontakt, bardzo dobre wykonanie przez pana Jacka. 4. Piękna praca wykończeniowe - płyty, szpachlowanie, malowanie, płytki (wykończenie już do zamieszkania). Równiutko, czysto, bez ściemy. Warte poczekania na swoja kolejkę. Nie mam nic do czego mogę się doczepić. Pan Krzysztof Bentka pracuje z synem Kubą. 504-043-403 i 506-804-803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta2301 16.09.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Witam,poszukuję solidnej,uczciwej ekipy budowlanej do budowy domu w okolicach Swarzędza,najlepiej na koniec października 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 trochę późno szukasz. Dobre ekipy mają zaklepane terminy do lata przyszłego roku. Na pażdziernik to znajdziesz jakąs z łapanki, której nikt nie chce zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 18.09.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Szukam sprawdzonej ekipy z okolic Kościana, Leszna, Śmigla, Gostynia, Grodziska, Śremu do budowy domu do stanu surowego otwartego. Termin budowy - od połowy Września 2014. Szukam też sprawdzonej ekipy od dachu. Więźba, deskowanie, papa. Z góry dzięki. mam dobrą ekipe 606-169-263 widziałem ich prace, zalewam po nich posadzki bedziesz zadowolony powołaj sie na glanca od posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts