Arttiger 28.01.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, Planuję rozpoczęcie budowy w tym roku w gminie Kórnik pod Poznaniem.Realizacja planowana jest na 2015-2016 r.Dom jednorodzinny z użytkowym poddaszem bez piwnicy, powierzchnia użytkowa ok. 210 m2.Dom murowany z pustaków ceramicznych, dach dwuspadowy z dachówki ceramicznej, ogrzewanie gazowe + kominek, Poszukuję godnego zaufania kierownika budowy jak również ekip na poszczególne etapy. Z góry dziękuję za informacjePozdrawiam,Arttiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 28.01.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Cóż, pozostaje Ci przeczytać kilka(naście) stron tematu i na pewno kogoś znajdziesz. Na SSO miałem ekipę z Nowego Tomyśla, b fajnie się sprawili, umieściłem ich tu (szukaj: Artur Krzyżanek). Mam trochę ludzików z Stęszewa i okolic na dalsze etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Planuję rozpoczęcie budowy w tym roku w gminie Kórnik pod Poznaniem. Witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giena24 28.01.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam WszystkichSzukam solidnej firmy do wykonania instalacji mechanicznej (rekuperacji) w okolicach Nowego Tomyśla lub Poznania.Coś polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arttiger 29.01.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam sąsiada Witam sąsiadkę Rozumiem, że lista osób polecanych przez Ciebie wcześniej w tym wątku jest godna zaufania. Mam zamiar skorzystać z doświadczeń forumowiczów. Pozdrawiam, Arttiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arttiger 29.01.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cóż, pozostaje Ci przeczytać kilka(naście) stron tematu i na pewno kogoś znajdziesz. Na SSO miałem ekipę z Nowego Tomyśla, b fajnie się sprawili, umieściłem ich tu (szukaj: Artur Krzyżanek). Mam trochę ludzików z Stęszewa i okolic na dalsze etapy. Dzięki za informacje. Moje pytanie na dziś to przede wszystkim godny zaufania kierownik budowy. Dobrze wiedzieć, że masz sprawdzone osoby do realizacji prac budowlanych, które możesz polecić. Pozdrawiam, Arttiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manticore112 29.01.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Szanowni forumowicze , poszukuje dobrej i taniej firmy do wykonania mebli kuchennych pod wymiar , będę wdzięczny za polecenie kogoś bez autoreklamy... Rafał Janowicz, z Kuczyny koło Krobi 693629285. Robił nam meble kuchenne do Holandii z montażem. Wszystko szybko o konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam sąsiadkę Rozumiem, że lista osób polecanych przez Ciebie wcześniej w tym wątku jest godna zaufania. Mam zamiar skorzystać z doświadczeń forumowiczów. Arttiger Obawiam się , że majstra już nie namówisz na budowę. Stwierdził, że jest za stary i woli robi drobniejsze roboty. Jak chcesz, możesz u mnie odebrać kilkanaście muratorów z zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 30.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 @elfir @artiggerWitam sąsiadów, okolice Kórnika, też zaczynam w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Naprawdę nikt nie chce Muratorów. Mam wielki stos i żal wyrzucić do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 02.02.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 A dużo ich masz ? I jaka miejscowość koło tego Kórnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UZOON75 21.02.2015 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam,Przeglądałem białą listę,ale jakoś nie trafiłem,Szukam kogoś do wykonania drewnianej podbitki.Dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biger2 04.03.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam, Czy u kogoś instalacje robił p. Jacek Wędzina (firma z okolic Wrześni)?Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 04.03.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 @upMasz 64 strony opinii. Poszukaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gembek 09.03.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 U mnie fundamenty i mury stawiał Pan nr 6 Mirosław Rybarczyk . nie polecam, mimo zapewnień okazało się że nie potrafi zrobić stropu monolitowego, oczywiście to nie jest problem - problemem tej ekipy jest alkoholizm do dziś zbieram puszki i butelki z okolicznych działek. Z ciekawostek żeby nie być gołosłownym spalili styropian przygrzewając papę, krzywe ściany i inne fajne niespodzianki. Na szczęście kończyła mi inna ekipa. ta ekipa nie zasługuje na białą listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 to dlaczego wpisujesz go na białą listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwl 22.03.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam Czy ktoś może polecić dobrą ekipę od posadzek anhydrytowych? Przeglądałem listę solidnych wykonawców ale nie znalazłem nikogo konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gembek 23.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 to dlaczego wpisujesz go na białą listę? nie wpisuję - stąd go wziąłem. chciałem odpowiedzieć na post w którym występował - jakoś nie poszło. tak czy inaczej mam nadzieję że nikt się na niego nie skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 25.03.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam. Niestety płytkarz, który miał dzisiaj zacząć, zadzwonił z informacją, ze nie da rady bo "coś mu wypadło". Zostałem więc na przysłowiowym lodzie,a termin przeprowadzki zbliża się nieuchronnie. Wydzwaniam od rana do polecanych tutaj płytkarzy ale efekt na razie mizerny.Jeżeli macie kogoś godnego polecenia to proszę o info na priv.Do położenia ok.100m podłóg+dwie łazienki i wc+ pralnia. Ze swej strony mogę polecić firmy, które u mnie się sprawdziły(namiary brałem zresztą z forum) -elektryk, pan Adam tel.606- 483- 423 (potrafi wszystko wytłumaczyć,niezłe rabaty w hurtowniach) -ocieplenie elewacji + tynk, pan Arek tel.511- 467- 524 (terminowo,dokładnie) -poddasze, ocieplenie+sucha zabudowa+sufity+deskowanie strychu i montaż schodów uchylnych +szpachlowanie ,pan Michał tel.501- 519- 293 (fachowo, solidnie i dokładnie) -kierownik budowy-siebie polecać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpjm 30.03.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam. Niestety płytkarz, który miał dzisiaj zacząć, zadzwonił z informacją, ze nie da rady bo "coś mu wypadło". Zostałem więc na przysłowiowym lodzie,a termin przeprowadzki zbliża się nieuchronnie. Wydzwaniam od rana do polecanych tutaj płytkarzy ale efekt na razie mizerny.Jeżeli macie kogoś godnego polecenia to proszę o info na priv.Do położenia ok.100m podłóg+dwie łazienki i wc+ pralnia. Ze swej strony mogę polecić firmy, które u mnie się sprawdziły(namiary brałem zresztą z forum) -elektryk, pan Adam tel.606- 483- 423 (potrafi wszystko wytłumaczyć,niezłe rabaty w hurtowniach) -ocieplenie elewacji + tynk, pan Arek tel.511- 467- 524 (terminowo,dokładnie) -poddasze, ocieplenie+sucha zabudowa+sufity+deskowanie strychu i montaż schodów uchylnych +szpachlowanie ,pan Michał tel.501- 519- 293 (fachowo, solidnie i dokładnie) -kierownik budowy-siebie polecać nie będę ja mogę polecić p. Paweł - u nas robił hydraulikę, panele, wykończeniówkę. Płytek akurat nie kładł, ale wiem że też to robi. Jest bardzo staranny, pracuje czysto i dokładnie. Nie wiem jak z terminami ale można próbować: tel.697631973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts