NAMOW 16.04.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za podesłane namiary.Trochę to trwało ale wreszcie jeden z polecanych przez was płytkarzy zaczyna od poniedziałku pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco78 27.04.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam Czy ktoś może polecić dobrą ekipę od posadzek anhydrytowych? Przeglądałem listę solidnych wykonawców ale nie znalazłem nikogo konkretnego. Nie wiem czy nie za późno.... Zadzwoń do firmy Kosbud z Obornik. Panowie wylali 174m2 posadzki w jeden dzień. Posadzka równa, bez potrzeby szlifowania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 27.04.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 @up Masz 64 strony opinii. Poszukaj.. Pytam serio - w jaki sposób w tak rozbudowanym wątku znaleźć konkretny post, np. o jakimś polecanym Wędlinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 12.05.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam, czy ma ktoś polecić jakiegoś elektryka z okolic Kórnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIEVIORA 13.05.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam! czy ma ktoś może dobrego geodetę z Poznania? Ja wprawdzie już swój dom wybudowałam, mieszkam trzy lata i dom na razie stoi. Mam swoje za i przeciw, jeśli chodzi o ekipy wykonawcze (zresztą duża większość z tego forum) ale jeśli ktoś coś potrzebuje to pytajcie. Moim geodetą był Pan Stanisław Narożny ale obecnie nie może podjąć się pracy zatem jeśli ktoś może mi podać jakiś namiar, będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 13.05.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 ja mogę polecić z Poznania: http://geodeta-poznan.pl/kontakt.html z kolei chętnie zapytam o Waszych kierowników budów (Poznań)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIEVIORA 13.05.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 O bardzo dziękuję, chyba skorzystam. Co do KB to ja miałam Pana Zbyszko Koniecznego, jak wiele osób tutaj. Do niczego nie mogę się w jego pracy przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
question 13.05.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 również dziękuję.Co do kierownika to czy jest to kierownik z nastawieniem bardziej na podpis czy faktycznie pilnuje tego co dzieje się na budowie i pomaga inwestorowi? Jak wygląda jego dostępność i elastyczność jeżeli chodzi o czas i zaangażowanie w prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 14.05.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Nie polecę mojej ekipy murarzy.Nie polecę firmy ,która robiła mi gotowe wiązary na Płytkach Miteka.Nie polecę mojego kierbuda tak szeroko tutaj polecanego. Polecam natomiast z czystym sumieniem moją ekipę dekarzy.Firma Blach-Bud Sławomir Maćkowiak ze Śremu -firma rodzinnaRobotę u mnie wykonywał wraz z ekipą syn właściciela Pan Kuba - 602 440 589.Panowie wykonywali u mnie deskowanie OSB,kładzenie papy,dachówka+rynny,ale specjalizują się również w blachach. Pan Jakub wykazał się nie tylko dokładnością i własną inicjatywą -poprawiając babole po firmie montującej wiązary,ale również był otwarty na wszelkie moje sugestie.Po raz pierwszy nie musiałem siedzieć na budowie i pilnować wykonawców. @guestion,wysłałem ci priv Edytowane 29 Maja 2015 przez makow11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 15.05.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 również dziękuję. Co do kierownika to czy jest to kierownik z nastawieniem bardziej na podpis czy faktycznie pilnuje tego co dzieje się na budowie i pomaga inwestorowi? Jak wygląda jego dostępność i elastyczność jeżeli chodzi o czas i zaangażowanie w prace? Ja mogę polecić pana Zbyszka Koniecznego, w wyznaczonych etapach przyjechał i wszystko sprawdził. Przyjeżdżał również na prośby murarzy gdy pojawiały się różne wątpliwości z projektem (miałem projekt indywidualny). Raczej nie zakwalifikował bym go do grupy kierowników "na podpis" Jeszcze zanim podjęliśmy z nim współpracę przyjechał do nas i przejrzał z nami wyceny wykonawców, powiedział na co mamy zwrócić uwagę co jest nie jasne i o co mamy się jeszcze dopytać wykonawcę żeby się nie okazało że w trakcie budowy pojawią się jeszcze jakieś dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka_st 20.05.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 (edytowane) Ja na rekuperację zdecydowałam się z robic z firmą MODEROWANO Polecono mi ich. Pan MODEROWANO - bardzo kompetentny człowiek Edytowane 21 Maja 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 20.05.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 @up 1-szy post reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 21.05.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ktoś zna dobrych fachowców od położenia blachy na rąbek stojący. Interesuje mnie ekipa która dobrze to zrobi a nie żeby była sympatyczna i codziennie po sobie sprzątała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.05.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Ktoś zna dobrych fachowców od położenia blachy na rąbek stojący. Interesuje mnie ekipa która dobrze to zrobi a nie żeby była sympatyczna i codziennie po sobie sprzątała.... Hydroizolacje i dachy: Bernard Sobkowski tel. 606 760 227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 30.06.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja mogę polecić firmę REMOBUDO- p. Rafał 725 388 688. Robił mi wykończeniówkę. Pan Rafał to solidny i słowny fachowiec (o co trudno w tych czasach). Zna się na rzeczy, doradzi. Obecnie kończy również u naszych znajomych- malowanie, płytki, panele i oni też są bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekpiekar 01.07.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam Na swoją białą listę wykonawców (budowałem dom drewniany) wpisuję firmę Jarmat. Co prawda są z małopolski ale wykonują domy w całej Polsce Najbardziej podoba mi się stolarka okienna, ale to jest produkt firmy Wacławik-Okna. Ogólnie wszystko było wykonane z terminie oraz z należytą starannością. Tak więc polecam serdecznie tego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek01 24.08.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja na białej liście nie będę miał zbyt wielu pozycji, pewnie więcej na czarnej. Z tych co się u mnie sprawdzili to:1. Beton - WAAB w Poznaniu - dobrze, tanio, zawsze na czas2. Stal - konsorcjum Stali3. Dekarze - 604 810 882 - dach zrobili nienajgorzej (choć ja nie jestem specjalnie znawcą) - nie są też drodzy4. Okna - Heiliński z Obornik - okna energooszczędne na profilu Rehau - domu jeszcze nie użytkuj, ale mam je zamontowane od pół roku i wydaje mi się, że są ok, wykonane są ładne, ekipa montażowa była fachowa. CO do reszty to pewnie napiszę więcej później. p.s. Jeśli komuś przeszkadza, że mam tylko 2 posty to niech nie czyta i po sprawie, proszę nie zaśmiecać forum jakimiś natrętnymi śledztwami kto jest wiarygodny a kto nie, to jest żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 25.08.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 p.s. Jeśli komuś przeszkadza, że mam tylko 2 posty to niech nie czyta i po sprawie, proszę nie zaśmiecać forum jakimiś natrętnymi śledztwami kto jest wiarygodny a kto nie, to jest żałosne. To nie jest żałosne tylko rozsądne.Specjalnie zarejestrowałeś się ,żeby polecać ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olejek_ 04.10.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam, Mozecie polecić ekipę od Okien , role, bram ? Szukam kogoś na luty przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 08.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 poszukuje dobrej ekipy do tynkow zew. - termin najlepiej jeszcze w tym roku loco okolice pd-zach poznania, w sumie zostalo 2,5 sciany do zrobienia wielkie dzieki jak ktos moze podac sprawdzonych ludzi pozdr l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts