kubas3 12.10.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam serdecznie poszukuję solidnej ekipy do wykonania stanu surowego domu w Suchym Lesie koło Poznania. Może ktoś kogoś polecić???? Będę wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek01 16.10.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 makow 11 każdy ma swój rozum, a tropienie oszustów jest słabe.I tak każdy z pewną rezerwą traktuje wpis osoby, która ma mało wpisów. Kubas, lesz, olejek, nie możecie sobie do jasnej ciasnej poszukać? Po kiego śmiecicie na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 29.12.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Murarz, tynkarz, akrobata, miłośnik smsów - Pan Jarosław Błaszczyk, osoba która stawiała mi dom wraz z swoją niezawodną ekipą z Gostynia. Pan Jarek jest R E W E L A C Y J N Y M fachowcem, który potrafi doradzić, załatwić i się dostosować. Ale od początku. W marcu spotkałem się z kierownikiem budowy, wszystkim znanym Zbyszko Koniecznym, by pokazać mu, co ekipy budowlane mi zaproponowały, za jaką cenę. Jeszcze przed przedstawieniem ofert (jedna z nich była od Jarka), usłyszałem, że on bardzo poleca chłopaków z Gostynia. Dlatego też po dogadaniu się z Panem Jarkiem zaczęliśmy współpracę. Pierwsze spotkanie mieliśmy w niedzielę, dogadaliśmy się i w środę (!!!) ruszyły już prace. Aż serce się radowało, gdy ekipa Pana Jarka (czasem 7-8 osób) zasuwało na budowie od rana do wieczora. Po wszystkich pracach, kolejni fachowcy niezależni (dekarz, elektryk, hydraulik) bardzo chwalili prace murarzy, mówili, że nie widzieli dawno tak prosto wymurowanych ścian, z taką starannością i fachowością. Pan Jarek załatwi co trzeba, agregat - nie ma sprawy, toi-toi - nie ma sprawy, koparka i wkopanie przydomowej oczyszczalni ścieków - nie ma sprawy. A na koniec wszystko ekipa ładnie posprząta i pozostawi po sobie PORZĄDEK. Po zalaniu schodów/fundamentów Pan Jarek sam dojeżdżał z Gostynia w niedzielę na działkę, by je podlać, bo nie chciał by popękały (ja byłem poza granicami Poznania). Jedynym ich minusem jest mała dostępność (b. dużo pracy) i gdy decydowałem się na dalsze prace (tynki, ocieplenie poddasza/domu/ gipsy) trzeba było swoje odczekać Dlatego zachęcam do rezerwowania terminów. Tylko dzięki Bogu Pan Jarek miał okienko w marcu tego roku (a raczej zima była b. łagodna i wstrzeliłem się w termin). Wszystkich zainteresowanych usługami Pana Jarka zapraszam na oględziny jego prac w okolice Kórnika/Gądek, chętnie wpuszczę do domu i popodziwiamy pracę Pana Jarka. Mój telefon 697 359 439 Telefon do Pana Jarka - 665 998 483 Polecam, jak słyszę o problemach na innych budowach to tylko się uśmiecham i dziękuję Panu Jarkowi, że u mnie jest bezstresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 pozdrawiam sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinwlkp2014 31.01.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam, slyszal ktos o firmie Quand Group z Poznania. Chca mi robic tynki i gladzie.Prosze o opinie .Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.02.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 tyga - masz problemy ze znalezieniem klientów? 5 wpisów i wszystkie reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebyc87 05.02.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Szukam dobrego generalnego wykonawcy albo osoby, która pokieruje budową i zorganizuje ekipy itp do budowy domu jednorodzinnego w stanie deweloperskim. Będę wdzięczny za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 05.02.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 @ebyc87, dzwoń do Jarka Błaszczyka, powołaj się na Jarka z Dachowej.On Cię dobrze nakieruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebyc87 06.02.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 @ebyc87, dzwoń do Jarka Błaszczyka, powołaj się na Jarka z Dachowej. On Cię dobrze nakieruje. Dzwoniłem do Pana Jarka, czekam z niecierpliwością na wycenę. Mam nadzieję tylko, że cena mnie nie przerazi ponieważ nie stać mnie na drogie budowanie. Z drugiej strony dom też jest mały i łatwy w budowie więc chyba nie dostanę zawału od wyceny (mam przynajmniej taką nadzieję ) Swoją drogą, szukam również dobrego inspektora budowlanego, który będzie odbierał etapy budowy i działał w moim interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 06.02.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 @up najlepiej samemu sobie być inspektorem, kto zrobi to lepiej od Ciebie:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebyc87 06.02.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 @up najlepiej samemu sobie być inspektorem, kto zrobi to lepiej od Ciebie:)? tylko musiałbym się na tym bardzo dobrze znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaNaOl 07.02.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Zapytam tutaj, bo inwestycja bedzie w okolicy Poznania. Prosze mi podpowiedziec cały komplet rzetelnych fachowców, od architekta, po kierownika budowy itd. Projekt juz jest, pozostaje kilka zmian i adaptacja. Teraz pytanie. ILE CZASU POTRZEBUJE NA ZAŁATWIENIE FORMALNOSCI ? Mam działke ogrodzona z warunkami zabudowy, zapewnienia mediów i prad juz na działce. Gdzie się udać żeby jak najszybciej ruszyc z budowa, do zimy chce miec koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekFTW 07.02.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Dobry architekt załatwi Tobie pozwolenie na budowę. Wpierw zmiany adaptacyjne projektu i jazda.Uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaNaOl 09.02.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Proszę zatem o namiary na dobrych architektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Chcesz architekta, który zrobi ci projekt w miesiąc? Chyba, ze szukasz kogoś do adaptacji.IMHO większość dobrych ekip budowlanych ma już zajęte terminy na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaNaOl 09.02.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Adaptacja z ewentualnymi drobnymi zmianami.Ekipa się znajdzie, nie przesadzajmy. Mam dwie , ewentualnie sam wybuduję, ojciec swój dom postawił cały wlacznie z instalacjami więc i mój możemy postawić. Tym się nie martwię. Papierologia jedynie mnie przeraża i te wszystkie media. Na gaz ludzie czekają kilka miesiecy a moze i dluzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta2301 11.02.2016 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Dzwoniłem do Pana Jarka, czekam z niecierpliwością na wycenę. Mam nadzieję tylko, że cena mnie nie przerazi ponieważ nie stać mnie na drogie budowanie. Z drugiej strony dom też jest mały i łatwy w budowie więc chyba nie dostanę zawału od wyceny (mam przynajmniej taką nadzieję ) Swoją drogą, szukam również dobrego inspektora budowlanego, który będzie odbierał etapy budowy i działał w moim interesie Witam, w jakiej okolicy buduje Pan dom?Prowadzę swoją działalność deweloperską i może mogłabym pomóc. Pozdrawiam Aneta A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rey_lp1922 10.03.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Polecilibyście mi jakieś firmy lub osoby, które zrobiłyby mi wycenę instalacji wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła? Edytowane 10 Marca 2016 przez rey_lp1922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 11.03.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy PosGlanc - Posadzki maszynowe. Nasza strona http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu - jak wylewa się posadzki maszynowe mixokretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajerzyk 13.04.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) witam, Jestem świeżo po zakupie działki. Przeglądam miliony projektów i nic nie chce mi przypasować, zawsze pół projektu chciałbym zmienić. Znalazłem jeden projekt, ale i tak dużo zmian go czeka. Budować chcę parter+poddasze koło 120m bez garażu,balkonu,lukarn itd tzw stodoła na maxa prosta i tania w budowie na płycie i z silki, i może skosy też lane. Poszukuję namiar na dobrego architekta który by doradził czy zakupić projekt i zrobić adaptacje czy może od razu iść w projekt indywidualny. PS. Oczywiście od razu z tym architektem bym robił adaptacje albo projekt... Z góry dziękuję za namiary. PozdrawiamArtur Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez ajerzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts