MaNaOl 17.12.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Mam dobrych od tynków ,ale polece jak zrobię też u mnie dobrze Na razie czekam. Podobnie z hydraulikiem, widziałem jego prace, było extra, ale jak zrobi u mnie wtedy dopiero polece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tanler 21.12.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ja od siebie mógłbym polecić http://jandach.pl/ . Solidne usługi remontowe w Poznaniu oraz okolicznych miejscowościach. Dodatkowo zajmują się deweloperką mieszkań w tym rejonie - jeżeli kogoś interesowałaby taka opcja, warto poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domineo 12.01.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Poszukuję wykonawcy instalacji CO wod-kan z okolic Piły. Rozglądam się także za wykonawcą wentylacji mechanicznej i tynków wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wikisz 22.02.2017 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Witam, czy ktos zna firme Tech Building z Tarnowa? Nie ma o nich zadnych opinii a są na rynku juz 10 lat. Czy ktos z nimi budowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 22.02.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dzień Dobry. Potrzebuję firmy do wykonania fundamentów do domu modułowego Omatalo 187S-13. Dom znajdować się będzie ~7km od centrum Poznania.Poratujcie kontaktami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atosia 23.02.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam, czy ktos zna firme Tech Building z Tarnowa? Nie ma o nich zadnych opinii a są na rynku juz 10 lat. Czy ktos z nimi budowal ? Witam, ja moge NIE POLECIC. Mega nieprofesjonalne podejscie do klienta, arogancki wlasciciel. Skontaktowalam sie z nim, bo sasiadom budowali dom (ale chyba juz nie, bo maja stan sur otwarty od chyba 9 mscy) i pan wlasciciel juz przez telefon stwierdzil, ze nie bedzie marnowal czasu bo chce tylko wycene...a nie chcialam ...szukam gw na budowe domu. Opitolil mnie, ze mam zestwienie materialow i wiem z czego chata ma byc ...yy.no ale.laskawie zgodzil sie spotkac. Przyjal nas w domu i po 10 minutach wyprosil...bo mielismy zestawienie materiow i znow stwierdzil, ze on sie narobi przy wycenie a my go nie wezmiemy i "tak to on nie bedzie rozmaial". Faktycznie to podejzewam, ze wyprosil nas, bo 1) powiedzialam ze u sasiadow wisi jego baner (kontaktu sasiadami nie mam ale pewnie sie obawial, ze feedback bedzie negatywny po ) 2) przy spotkaniu wyszlo, ze cos robil dla kolegi meza z pracy. Facet sie mocno zmarszczyl i pewnie tez dlatego nas wygonil. Kola z pracy powiedzial, ze facet dziwaczny i do wspolpracy nie doszlo. Aa no i inny sasiad, ktorego poznalismy tez odradzal i go nie wzial. Podobno byl nachalny mocno i pokazywal budowy i wykonanie bylo slabe. Takze ja nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuperSonic 03.04.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Czy może ktoś polecić ekipę od gaz co wod kan ?Przewertowałem ok 15 stron tematu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbi89 11.04.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Szukam ekipy od murów ktoś może coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 14.04.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Czy może ktoś polecić ekipę od gaz co wod kan ? Przewertowałem ok 15 stron tematu ... polecam K.P.T. Instalacje -Przemysław Nitschke Tomasz Nitschke Robili u mnie CO i woda i będę ich ściągał na gaz, jak się doczekam łaskawie przyłącza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchcikk 26.06.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Szukam ekipy od murów ktoś może coś polecić ? Tomasz Napierała 696 435 559 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzi 17.10.2017 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Witam. Szukam solidnej ekipy budowlanej w okolicach Poznania. Chodzi o wykonanie fundamentów oraz murów. Zależy mi aby ekipa była uczciwa, słowna a przede wszystkim dokładna. Czy znacie kogoś godnego polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnm82 18.10.2017 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 O jakiego typu inwestycji mówimy? Jeśli dom jednorodzinny to ja znam ekipe z Dusznik (ekipa trzy osobowa). Robili u mnie fundament, mury, wykończeniówka, elewację zew. i pewnie jeszcze zlece im inne prace. Ekipa solidna, terminowa, uczciwa i przede wszystkim myśląca i doradzająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedert 19.10.2017 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Czy ktoś może polecić projektanta z wielkopolski z okolic Koło, Konin, Kłodawa, Turek? Potrzebuję zrobić projekt indywidualny na wzór Naomi G2 który będzie zawierał m.in. piwnicę, lane skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzi 19.10.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 O jakiego typu inwestycji mówimy? Jeśli dom jednorodzinny to ja znam ekipe z Dusznik (ekipa trzy osobowa). Robili u mnie fundament, mury, wykończeniówka, elewację zew. i pewnie jeszcze zlece im inne prace. Ekipa solidna, terminowa, uczciwa i przede wszystkim myśląca i doradzająca. chodzi o dom jednorodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzi 19.10.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Ostatnio polecono mi firmę Tech-building z Tarnowa Podgórnego. Czy ktoś zna tą firmę? Jakieś opinie? Podobno nie budują tanio, ale robią wszytko i dokładnie. Bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kw1668 29.10.2017 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Witam. Czy mógłby ktoś polecić firmę zajmującą się drenażem domu ? Najlepiej z okolic Poznania. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.01.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Heyczy możecie polecić biuro nieruchomości w Poznaniu ?Czy macie jakieś ifno o ARKEI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arktur 29.01.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Chciałem się wypowiedzieć na temat Pana Błaszczyka. Opinie na jego temat wydają się już nieaktualne. U mnie robił ocieplenie i elewację. Przykleił styropian i pociągnął go siatka, skasował znaczną część kwoty umówionej za całość, a następnie zniknął. Wydzwaniałem do niego wiele miesięcy (miałem czas) ale pan Jarek najpierw obiecywał że za kilka tygodni dokończy robotę (tak przeciągnął mnie kilka miesięcy), a następnie przestał odbierać telefony, nie odpisywał też na smsy. Jak dzwoniłem z innego telefonu, to się rozłączał. Koniec końców, musiałem wziąć innego fachowca, który siłą rzeczy skasował znacznie więcej niż miałem do dopłaty panu Błaszczykowi dzięki któremu straciłem kupę czasu i też niemało pieniędzy. Nie wiem czy pan Błaszczyk wpadł w jakieś kłopoty czy ma jakiś inny powód swojego zachowania, ale ja nie mogę polecić go jako fachowca. Czekałem na podobną opinię, aby nie być posądzonym o krytykowanie "najlepszego" fachowca z forum z tak marną ilością postów (na forum często wypominane). Co prawda pieniędzy nie straciłem, i na moje szczęście mogłem się przekonać jeszcze przed budową jak wygląda podejście p. Błaszczyka do klienta. Zgodnie z ustaleniami wysłałem wszelkie rzuty i skany do wykonania wyceny budowy SSO. Im dłużej czekałem, tym trudniej było mi się dodzwonić do p. Jarosława. Gdy się udawało, to otrzymywałem zapewnienie, że wycena jest w trakcie i w ciągu 1-2 tygodni powinienem ją otrzymać. Ostatecznie wybrałem innego wykonawcę, któremu zależało na wygraniu "castingu" i który zaproponował dobrą cenę. Post w odpowiedzi na powyższy, ale zamierzam również dodać opinię do listy czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofski 22.02.2018 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Czekałem na podobną opinię, aby nie być posądzonym o krytykowanie "najlepszego" fachowca z forum z tak marną ilością postów (na forum często wypominane). Co prawda pieniędzy nie straciłem, i na moje szczęście mogłem się przekonać jeszcze przed budową jak wygląda podejście p. Błaszczyka do klienta. Zgodnie z ustaleniami wysłałem wszelkie rzuty i skany do wykonania wyceny budowy SSO. Im dłużej czekałem, tym trudniej było mi się dodzwonić do p. Jarosława. Gdy się udawało, to otrzymywałem zapewnienie, że wycena jest w trakcie i w ciągu 1-2 tygodni powinienem ją otrzymać. Ostatecznie wybrałem innego wykonawcę, któremu zależało na wygraniu "castingu" i który zaproponował dobrą cenę. Post w odpowiedzi na powyższy, ale zamierzam również dodać opinię do listy czarnej. To i ja dorzucę swoją opinię - kontakt z Panem Jarkiem bardzo nieprzyjemny, jakby robił łaskę że rozmawia. Tak jak się dogadaliśmy wysłałem rzuty ale wyceny się nie doczekałem. Dzwoniłem parę razy po umówionym terminie, ostatecznie Pan Jarek odebrał i przyznał, że mu się ekipa rozpadła i nie ma kim robić. Plus że nie wziął zlecenia, które by przekładał w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sartoro 26.02.2018 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam serdecznie. Może jestem nowy ale też chciałbym się dołączyć do ludzi polecających ekipy budowlane, a więc tak: Polecam z czystym sumieniem firmę Fundamentalni Mikołaja Maćkowiaka. Ekipa z Buku. Elewacje - Pan Maćkowiak tel. 602-888-766. Bez spin. Szło sie dogadac. Docieplenia poddasza oraz wykończeniówka też robił mi pan Maćkowiak. Serdecznie polecam. Może miałem pecha, ale bardzo mocno zawiodłem się na panu Maćkowiaku już na etapie rozmów. Umówiłem się z nim niedawno na budowie, a on zapomniał i nie przyjechał. Przełożyliśmy spotkanie. Za drugim razem przysłał mi SMS-a, że jednak się nie pojawi, bo to za daleko od jego miejsca zamieszkania. Szkoda, że wcześniej nie sprawdził, bo ja już byłem w drodze na budowę, nie mówiąc o tym, że poustawiałem sobie cały dzień pod to spotkanie. W sumie lepiej, że okazał się niesłowny teraz, niż po zawarciu umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts