Przemek32 28.06.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam Poszukuje solidnych i terminowych fachowcow z Poznania, rowniez takich ktorych dostepnosc nie siega przyszlego roku:- plytkarza,- instalatora do wody,- cykliniarzaBede wdzieczny za namiary: PS. Pytanie orientujecie sie jakie lepiej rurki wybrac do wody (zimnej i cieplej) w lazience, kladzone oczywiscie pod tynkiem: miedziane czy plastikowe ?? Z tego co wiem miedziane moga rdzewiec i szybciej moze na nich osadzac sie kamien. Z kolei plastikowe podobno nie nadaja sie pod tynk, szczegolnie dla cieplej wody bo moga sie odksztalcac ?? PozdrawiamPrzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 28.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Z tego co wiem miedziane moga rdzewiec i szybciej moze na nich osadzac sie kamien. Z kolei plastikowe podobno nie nadaja sie pod tynk, szczegolnie dla cieplej wody bo moga sie odksztalcac ?? Hm.. co do fachowcow nie poradze, co do rurek. Mialem miedziane. Rozbudowywalem dom, i instalacje. Tez dalem miedzane. MIEDZ NIE RDZEWIEJE (najwyzej sniedzieje)!!! to raz a dwa kamien osadza sie wszedzie jednak w moich starych nie zauwazylem jakis nalotow. Plastik dajmy dzieciom do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.06.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Przemek32 Z takimi pytaniami pisz zawsze w grupie wielkopolskiej, bo na bialej liści mamy tylko podawac konkretne kontakty. Jak tam napiszesz - na pewno wiecej osob sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 10.07.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ludzie , podajcie PROSZĘ namiary na dobrą ekipe od ocieplenia zewn.+ tynki zewnętrzne , bo te co poniżej podaliście już obdzwoniłam ( p. Michała i p.Bachorza) i mają terminy na przyszły rok. a nas zima zastanie w nieocieplonym domu , z małym dzieckiem!!POMOCY!!!joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ludzie , podajcie PROSZĘ namiary na dobrą ekipe od ocieplenia zewn.+ tynki zewnętrzne , bo te co poniżej podaliście już obdzwoniłam ( p. Michała i p.Bachorza) i mają terminy na przyszły rok. a nas zima zastanie w nieocieplonym domu , z małym dzieckiem!! POMOCY!!! joanna zadzwoń do p. Jarka Napierały 0602 230 193 terminy ma na październik, nie jest tani ale b. dobrym fachowcem, właśnie we wrześniu będzie kładł tynk silikonowy u mnie. zapytaj areg na priv był zadowolony ze swojej ekipy http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=16399 niestety z fachowcami zaczyna byc juz cięzka nie dosyc ze ich nie ma to ci co zostali zaczynaja podnosic ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Oj to prawda. Ja wczesniej niz na listopad nie moge znalezc ekipy od wykonczeniowki A ceny sa po prostu rozwalajace! Poelcanych z forum obdzwonilam - nie ma szans. Trzeba ich zaklepac min. 4 miesiace wczesniej! Jakbyscie mieli jakies namary (malowanie, płytki, g-k z bajerami, montaż drzwi, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estach2 13.07.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ekipa pana Jagły- super, zrobili wszystko w terminie, pracowali od świtu do godz. 22.00- nie przesadzam! A szef- pełen profesjonalizm. Polecam!Proszę o pomoc! Może ktoś ma namiary na firmę do wykończenia wnętrz- malowanie, układanie płytek? Solidną i oczywiście niedrogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Estach2 a co robi ta ekipa p. Jagły, bo nic nie napisałeś? No i podaj jakis telefon czy cuś A ekipy od wykonczeniowki ta juz przez forum 2 tygdnie szukam i nic. Jak juz pisalam pierwsze wolen terminy maja na listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Estach2 a co robi ta ekipa p. Jagły, bo nic nie napisałeś? No i podaj jakis telefon czy cuś A ekipy od wykonczeniowki ta juz przez forum 2 tygdnie szukam i nic. Jak juz pisalam pierwsze wolen terminy maja na listopad jak znam nazwisko do od instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 13.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Rezi,dziękuję za radę. dostałam numer od arka na ekipę od ocieplenia , byli dzisaj i temat zamknięty. jak zwykle mozna na Ciebie liczyćpozdrawiamjoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estach2 13.07.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No tak, nie napisalam szczegolow dotyczacych pana Jagly, ale to moja pierwsza wypowiedz na forum i bladze jak dziecko we mgle. Juz sie poprawiam. Pan Leszek Jagla z Mosiny wylewa posadzki. Z czystym sumieniem moge go polecic. Mam nr tel. dla zainetresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 16.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 zbudowali i jestem zadowolona, Andrzej: 660209242 temu Panu(i) dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 01.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 dla naszego przyjaciela ,któremu ekipa znowu przesunęła termin szukamy pilnie malarzy , którzy potrafia zrobić wyprawki gipsowe na popękanych ścianach. polecicie kogoś? z góry dziękuję. joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witajcie Wielkopolanie. Tak sobie czytam i czytam, i wyglą na na to, że jezeli chcę rozpocząć prace budowlane wrzesień/październik, to już teraz warto byłoby szukać ekipy. Wszyscy zawalani robotą! W związku z tym pytanko: Potrzebuję porządnych budowlańców na zrobienie fundamentów i postawienie murów. A gdyby byli jeszcze do tego tani, to już wogóle moje szczęście byłoby wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 08.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów. Pilnie potrzebuję dekarza Po dzisiejszych ulewach przecieka mi dach. Może ktoś z forumowiczów ma namiary na dekarza na Poznań. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 08.08.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 mam ten sam problem. ten który robił mi dach może podjechać najwczesniej za tydzień))) źle zaizolował obrzeża kominów i mam mokre ściany w domu. fachowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 08.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Rezi dzowniłem też do Pana Napierały widziałem jego roboty bardzo mi się podobały, ale termin dopiero na przysżły rok, tez chcę położyc tynk silikonowy. Napisz jak skończy u Ciebie i się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ma robic u mnie w pażdzierniku jak zapomnę ........... bądź upier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 09.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Moze macie jakieś doswiadcznia z firma Alles z Poznania, elewacje itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hern 11.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Szukam fachowca od rolet zewnętrznych. Raczej interesuje mnie sterowanie elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts