Blood 20.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No to i ja polecę - budowałem 5 lat więc kilku się nazbierało - niestety TYLKO kilku No1 Malowanie, płytki wykończeniówka - Adam Kozioł 602486306 - BARDZO dokładny, sumienny i odpowiedzialny - nie jest najtańszy, liczy za wszystko co zrobił ale jak podsumować do kupy to jego średnia cena na dzień dobry jest lepsza niż ostateczna innych po poprawkach. Jedyny fachowiec z którym nie spisywałem umowy - a ponieważ miałem kiepskich murarzy na których się przejechałem umowy spisywałem już potem (prawie) zawsze. No2 Elektryka i inne instalacje - Elektroklim Przemysław Wawrzyńczyk 606943414 - młody, dokładny, otwarty na nowe technologie - wszystko dokładnie opisane i dokładnie posprzątane po robocie. No3 Roboty ciesielsko - dekarskie Pozdach - Marian Szmigiel 601794003- ciesielkę robili mi murarze - pateraki jakich ze świecą szukać, po nich wynająłem tą ekipę aby ułożyli dachówki i zrobili podbitkę. Pierwszą rzeczą którą mnie ujęli był fakt że przyjechali z własną budą w której mieli wszystko, od młotka po czajnik - ode mnie nie potrzebowali NIC (wielka zmiana po murarzach ), podbitkę zrobili tak ładną - że ładniejszej we wsi nie ma choć trzy lata już minęły. Ponadto mogę polecić geodetę: 694 418 236 dostawcę okien - M&S agent w Poznaniu 061 8720 310 i ... wywóz śmieci Wikom 061 8268 915 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.01.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Z czystym sumieniem mogę polecić jako solidne Przedsiębiorstwo Geotechniczne i Geologiczne s.c. GEOPROJEKT - POZNAŃ, ul. Św. Szczepana 46 a, 61-465 POZNAŃ. My mieliśmy konieczność zrobienia badań gruntowych w warunkach zabudowy, dokumentacja GEOPROJEKTU jest dokładna, 20 stron opisu. Ale ważniejsze jest to, że gdy zastanawialiśmy się czy robić drenaż wokół budynku czy nie, postanowiliśmy do tej firmy zadzwonić i się poradzić. Ku naszemu miłemu zaskoczeniu wyszukano nasze dokumenty i na ich podstawie poradzono nam jakie rozwiązanie będzie w naszym przypadku najlepsze. Wiem też z relacji Misiaka grupa zaczynających w 2007 WIELKOPOLSKA, który korzystał z usług tej samej firmy, że bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy gdy miał problem z gruntem. Myślę, że na chwilę obecną warto ich polecać. tel.(0-61) 662-30-22 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 24.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Geoprojekt- potwierdzam- takze bylam bardzo zadowolona z ich usług. Elastyczni, kompetetni, szanujacy mój czas, ponieważ nie mogłam z przyczyn technicznych do nich podjechac, żeby przekazać im jakies brakujące papiery, przyjechali na moja prosbe specjalnie do mnie do pracy żeby je odebrać. Sama dokumentacja przygotowana bardzo profesjonalnie. Jeden z niewielu kontaktów, ktorym moge wystawić 5 z plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 05.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 witam.Poszukuję studniarza na Poznań. Czy macie kogos godnego polecenia??? bardzo proszę o jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bi 23.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Polecam firmę zaopatrzeniowo-usługową Michała Piotrowiaka z Gozdnicy. Kupiłam u nich płytki klinkierowe elewacyjne po bardzo atrakcyjnej cenie w porównaniu z realiami warszawskimi. Wiem co mówię, ponieważ wcześniej kupowałam cegłę klinkierową poprzez firmę w Warszawie. Miła obsługa, zamówienie, dostawa spedycją Raben do Warszawy po 3 dniach. Faktura VAT poleconym. Towar jest super i uczciwe ceny p. Krystyna MULIK Przedsiębiorstwo Zaopatrzeniowo-Usługowe CERAMIKA Michał Piotrowiak tel. 68 360 12 22 ul. 1 maja 9, Gozdnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Myślałam, że nigdy nie będzie mi dane dopisać do tej listy mojego wykonawcy. A jednak . Polecam przedstawiciela firmy M&S okna, na ul. Sokoła, Pana Grzegorza Potasza. Niesamowita cierpliwość, dostępność drogą mailową niemal 24 h na dobę, zamówienie zrealizowane w terminie. A na pochwały dla ekipy montażowej pod wodzą Pana Łukasza Olszewskiego po prostu nie starcza słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 02.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ja polecam elektryka który właśnie u mnie skończył rozkładanie kabli ) Człowiek słowny,dokładny,potrafi doradzić jak optymalnie umiejscowiić włączniki,gniazdka ) Ma odpowiednie uprawnienia ) Pan Krzysztof Kabat kom.0-602-736-408. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMLAW 02.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Pana Krzysztofa Kabata... to ja też polecam. Robił u mnie kabelki. Jestem bardzo zadowolony z jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 02.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Widze ze Pan Krzysztof ma wielkie wziecie na forum:) U mnie tez robił i bedzie konczył, bo akurat teraz pewnie robi u innych forumowiczów. Ja pochwale jak wszystko bedzie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 03.03.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Widze ze Pan Krzysztof ma wielkie wziecie na forum:) U mnie tez robił i bedzie konczył, bo akurat teraz pewnie robi u innych forumowiczów. Ja pochwale jak wszystko bedzie skończone Tak się składa że robił u mnie ) Bez jego porady to coś cieńko wyszło by rozmieszczenie moich kontaktów i gniazdek według mojej koncepcji ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja mogę polecić mojego dekarza, który choć nie najtańszy to robi super i bardzo terminowo- p. Walerian Przybyła 511285719.Ekipa od murarki- panowie na pozimie, pracowali super, oczywiście trzeba pewnych rzeczy pilnować, ale bardzo profesjonalny szef i ludzie - p. Darek 604908357.No wspaniali nieocenieni stolarze od schodów i parapetów - p. Piątkowski 885272151. Tu same pochwały, bo robota w przystępnej cenie i pierwsza klasa.Mogę się też pozystywnie wypowiedzieć o wiedzy, pomocy i obsłudze w salonie MS na ul Sokoła, o którym była mowa wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 08.03.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Myślałam, że nigdy nie będzie mi dane dopisać do tej listy mojego wykonawcy. A jednak . Polecam przedstawiciela firmy M&S okna, na ul. Sokoła, Pana Grzegorza Potasza. Niesamowita cierpliwość, dostępność drogą mailową niemal 24 h na dobę, zamówienie zrealizowane w terminie. A na pochwały dla ekipy montażowej pod wodzą Pana Łukasza Olszewskiego po prostu nie starcza słów . a ja powiem tak: obsługa przyzwoita, montaż średni, także z tymi hejnałami na ich część to bym nie przesadzała... sam produkt tzn. okna z MS mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nail 17.03.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 listwą stratowa jest u mnie listwa zrobiona z blachy ( w kształcie parapetu. ) na to przyszedł styropian 15 cm, 40 cm wyzej nie wkładałem drugiej listwy startowej tylko listwę kapinosową z siatką , dodatkowo przykleiłem taśmę rozprężną jako uszczelnienie styku blacha styropian. styk sturopianu 15/20 cm uszczelnione dodatkowo pianką. Witam, Rozumiem, że na ścianę nad gruntem dajesz 20 cm styropianu, a ile w podłogę na gruncie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.03.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 kolejne namiary na sprawdzonych fachowców Parkieciarz - Tomasz Matysiak 0606 904 556, młodzi chłopacy z dużym doświadczeniem, tutaj duże podziękowania doskonały efekt wstawek parkietu w gres i za dotrzymanie terminu Schody - Dariusz Kelak- pomijając dobrą cenę za schody z merbau - polecam za normalne podejście sprawy i słowność. Granity i Marmury Paweł Wilczek 501 314 622 poprawiłem bo był błąd, Opalenica - robili mi obudowe do kominka i parapety granitowe, ceny o ponad 30% nizsze od poznańskich, troszkę problemy z terminem ale reszta bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.03.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A ja szukam generalnego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nail 29.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A ja szukam generalnego wykonawcy Witam kolegę. A co budujemy? Czyżby studio fotograficzne? Pozdrawiam AndrzejG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A ja szukam generalnego wykonawcy Witam kolegę. A co budujemy? Czyżby studio fotograficzne? Pozdrawiam AndrzejG. Nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nail 30.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A ja szukam generalnego wykonawcy Witam kolegę. A co budujemy? Czyżby studio fotograficzne? Pozdrawiam AndrzejG. Nie rozumiem? Znam jednego Celta z KKM, nie sądze żebyś był innym Celtem niż tym, którego znam. Ale mogę sie mylić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 31.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 No to na pewno ja Ale buduje dom Studio moze jakies sie wygospodaruje. Jak masz nick na KKm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckaz 10.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witamszukam ekipy do budowy domu w Biskupicach Wlkp.Ktoś może coś polecić w tym rejonie, może z materiałem... też jakies propozycje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts