inż. Mamoń 15.08.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam Na nieużywanej działce wyrosły mi taki krzaki. Mam dwa pytania: 1) Co to za rośliny? 2) Czy można je wyciąć bez konsekwencji. Działkę mam od 2007 roku, jest to działka budowlana, ale wciąż nieodrolniona bo podatek jest wyliczany jak za rolę. Kiedyś była to łąka, chyba już wtedy były gdzieniegdzie malutkie krzaki, ale na 100% to nie pamiętam. Obecnie krzaki mają po 2 metry albo i więcej. Oprócz tego jest wysoka trawa i wszelkie chwasty. Czy te krzaki można wyciąć bez zezwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.08.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ad 1. głogi - "prezenty" od ptaszków prawdopodobnie:yes: ad 2. moim zdaniem - są na zasadzie pozostałych chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.08.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dzięki, to rzeczywiście wygląda na głóg.Teraz tylko jeszcze pozostaje wyjaśnić czy można wyciąć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 jak nie mają 10 lat to można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts