hubesta 17.08.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam serdecznie, chciałbym usłyszeć od was opinie pozytywne jak i też negatywne w temacie łazienki. Płytki sa z kolekcji Zienia http://www.tubadzin.pl/pl/collection/193 Pozdrawiam, Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubesta 18.08.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam, chciałbym się przypomnieć w sprawie waszych opinii i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.08.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Podoba mi się: kolorystyka i rozmiar łazienki. Nie podobają mi się: "krokodylowe" płytki i dekoracyjny grzejnik Nakrapiany blat gryzie się z pozostałymi fakturami i wzorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 19.08.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Poniżej moja subiektywna opinia: Nie podajesz wymiarów, ale z wizualizacji łazienka wygląda na dużą i wygodną. Bardzo fajna kolorystyka biało-czarna – mam nadzieję, że wiesz, że to kolory (zwłaszcza czarny, na których wszystko widać i w miejscach gdzie jest kontakt z pryskającą wodą będą się szybko brudziły). Same płytki są bardzo ciekawe, dużo się na nich dzieje, dlatego reszta powierzchni (blat, podłoga itp)powinna być gładka, bez żadnych wzorów, czy struktur. W samym projekcie poprawiłabym zabudowę z szufladami, pojedyńcza, dolna szuflada nie wygląda dobrze, myślę, że lepiej wyglądała by zabudowa w formie prostokątu i na tym umywalka bez podwyższonego blatu. Wizualnie przeszkadza również dodatkowy pasek białej glazury pod lustrem, lepiej będzie wyglądało jak lustro będzie dochodziło do czarnego dekoru. Zwróć również uwagę na dodatki czyli grzejnik i uchwyty, oraz oprawy oświetleniowe – wszystkie są w innym stylu i wprowadzają chaos, a pewnie nie o taki efekt tu chodzi. Koniecznie pokaż efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 20.08.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Podoba mi się kolorystyka, zmieniłabym: 1. Grzejnik - przekombinowany. Ładnie wyglądałby grzejnik z jednolitej płyty, bez żadnych żeberek, dekoracji 2. Baterię umywalkową - nie pasuje do pozostałych baterii. 3. Zlikwidowałabym dodatkowy pasek z białych płytek pod lustrem - za dużo i nie trzyma się do jednej linii 4. Uchwyty w szufladach zamieniłabym na proste. 5. Zlicowałabym do jednej linii zabudowę pod umywalką i tę obok z szufladami. 6. Lampy sufitowe z innej bajki - kontrasty są fajne, ale te tu zupełnie nie pasują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 masz ciągłą linię wokół całego pomieszczenia i nagle przy drzwiach pas wysoko płytek. Zrób przynajmniej ten czarny dekor. http://images68.fotosik.pl/101/5b8fa27bbf63ca45.jpg Lustro do czarnej lini dekoru. Nad lustrem czarna farbaza drzwiami płytki do wysokości czarnego dekoru. Nad obraz w ramie po kolor oprawy lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cer 23.08.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wokół lustra mogłbyś ewentuanie pomyśleć o jakiejś mozaice. Tę samą mozaikę (tylko pasek) możesz położyć nad białą linią płytek - powinno to trochę ożywić przestrzeń. Tubądzin ma w kolekcji Vampa takie mozaiki, które będą do tego pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts