kookiee 17.08.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam. Mam takie zapytanie czy ktokolwiek interesował się tym projektem, planował bądź zbudował dom wg tego projektuhttp://www.mtmstyl.pl/projekt-pik/ Podjęliśmy z żoną decyzję o budowie domu wg tego projektu - każdy inny projekt jest porównywany z pikiem. Na forum nie mogę nic o nim znaleźć - nazwa jest za krótka i pomijana w wynikach wyszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Niestety wyszukiwarka nie potrafi trzyliterowych nazw odszukać Ale sprawdziłam w google i też nić na forum Muratora nie wyszukał. Swoją drogą - bardzo dziękuję za nadanie tytułu wątkowi zgodnego z zasadami Moim zdaniem są lepsze projekty (np. garaż połączony z domem przez wiatrołap, miejsce na szafę w wiatrołapie), ale nie wiem czym się kierowaliście wybierając akurat ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts