piiiotrek 20.08.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam. Chciałbym uzyskać odpowiedzi na moje pytania, dotyczące farb strukturalnych:1. Jakie kolory są obecnie modne?2. Czy są lepsze od zwykłych?3. Jakie farby strukturalne są najlepsze do malowania pokoi?4. Czy w ogóle opłaca się w nie inwestować czy lepiej w zwykłe?5. Czy na ścianach pomalowanych takimi farbami nie osiada bardziej kurz? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.08.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 1. http://benjaminmoore.pl/akademia-inspiracji/trendy-kolorystyczne/color-trends-2014.html 2. W czym lepsze? W robieniu struktury na pewno.3. znanych marek a nie jakich marketowych no-name4. to chyba zalezy od tego jaki efekt chcesz uzyskać. Jeśli słowo "opłaca" traktujesz w kategoriach finansowych to zwykła farba jest najczęsciej tansza i wydajniejsza.5. Osiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klotzeck 23.08.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 W tym sezonie najmodniejsze stały się odcienie: chillii, bursztynowy, słoneczny, waniliowy i kremowy. Farby strukturalne są napewno lepsze od normalnych, jeśli mówimy o robieniu struktury. Najlepszą firmą, która sprawdza się w farbach strukturalnych jest PRIMACOL. Jeśli chcesz miec ładny efekt w pokoju, to oczywiście, że opłaca się pomalowac ściany taką farbą, jednak, gdy mówimy o kosztach, to bardzo przepłacisz, za jedną puszką takiej farby, niż za normalną i musisz brac pod uwagę to, że kurz bardzo szybko osiada się na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerg 27.08.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Farby strukturalne dają super efekt. Są łatwe w nałożeniu. Ja malowałem magnatem samum. Jestem zadowolony z efektu. U nich na stronie możesz poczytać o właściwościach tych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 30.08.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 kurzu osadza się tak dużo jak rzadko sprzątasz w danym pomieszczeniu. Efekt jest super, ale o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli chodzi o cenę to nie za bardzo jest na czym zaoszczędzić ponieważ często podczas zmiany koloru trzeba malować dwa do trzech razy dla uzyskania wybranego koloru. Farbę strukturalną wystarczy położyć raz i efekt jest jak na reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts