Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koszyczek Rydzów- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 841
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Witam Piromana 8)

dobrze ze sie tak skonczylo!

nie pamietam, ale macie jakies czujki p.ogniowe?

ja osobisci potwornie sie boje wlasnie pozaru :-? :-? :-?

(i to zarowno niedokonczonej budowy jak i potem juz uzytkowanego domu - a jestem w stanie spalic x czajnikow bo nastawiam wode na kawki, herbatki.... i zapominam :-? na swoim koncie mam tez czajnik elektryczny ...a to juz coś :D :wink: )

tak wiec u mnie dom bedzie chyba caly w czujkach ...

ps. dam sobie reke odciać ze od tej pory bedziesz 100 x kubelek sprawdzal i jeszcze dla pewnosci 3 x zalewał np woda

Czołem Brachu 8) :wink:

Widzę, że pomysły mamy czasami podobne i d...py też dajemy podobnie.

Mi za to spalił się karton z popiołem, na szczęście wystawiony na dwór. Na szczęście było to jedno z pierwszych wybrań i nastychmiast kupiłem w Castoramie metalową szyfelkę i popielnik. Teraz w jagorszym przypadku dopali się w popielniku.

Ale nie jesteśmy w tym odosobnieni, dwóch moich znajomych świeżo pobudowanych miała ten sam problem. Niby wygaszone a potem się pieknie jara.

Pozdrowionka.

Ojojoj...... :)

Ale obrodziło w komentarze - czyli jednak nie ja jeden "dałem czadu" w nowej chacie :D

Nurni - po całej akcji popędziłem do Castoramy po coś metalowego na popiół - ale niestety

na razie nic sensowanego nie upolowałem. Więc póki co na razie popiół wędruje od razu na zewnatrz.

Zielonooka - to to jesteś utalentowana :) - elektryczny czajnik to faktycznie jest "coś" :wink:

Kuleczka - dzięki. Rozrywki ekstermalne staram sobie dawkowac w granicach rozsądku.

Czasami jednak tego rozsądku zaczyna brakować (jak to u faceta bywa ;) )

Aga J.G - postaram się by moi najwierniejsi czytelnicy mieli co robić chociaż czasami.

Na razie naprawde niewiele się dzieje - ale juz niedługo.... 8)

Dzieki wszystkim i pozdrawiam

PS - Dzisiaj doszła pocztą koszulka forumowa :)

Gratulacje z powodu koszuli ( takie ladne zdjecie bylo ze nic dziwnego ze nie chcieli sie w Muratorze rozstac)

A dzięki, dzięki :) jest naprawde przefajna. Ale spisku wewnątrz redakcji mającego na celu przejęcie mej koszuli raczej nie dopuszczam do głowy. Chociaż.... ;)

pozdrawiam

Znam jednak takich co spalili odkurzacz :wink: :)

Uuuuuuuaaaa :wink: 8)

Czyżby to o MOIM mężu było?

Faceci mają w sobie coś z piromanów :wink:

U nas ten sposób zaowocował jednakowoż zakupem jednostki centralnej :lol: A Radek ma zakaz czyszczenia kominka odkurzaczem. :D (nie ma tego złego..) - przynajmniej do czasu aż kupimy separator na gorący popiół. :wink:

Rydzu, podobno popiół z drewna dobry jest na użyźnianie gleby (powiedziała moja teściowa, więc wierzę w to tak...hm...z pewną taką nieśmiałością :D ), w każdym razie narazuie popiół trafia w doliny naszego "ogrodu".

Pozdrowienia serdeczne i pisz nam tu regularnie :D

Agnes, wierz teściowej, czasami miewają farta :wink:

ja od razu urządzam wylotkę popiołu do ogródka...

a d*** też genialnie dajem - udało nam się rzucić rankiem kołdrę na lampkę bez oprawki i tak się kopciła powolutku cały dzień w pustej chacie :o . dobrze, że kołderka miała jakiś wkład nienaturalny, co to się raczej topil niż palił... strach pomyśleć... adrenalina też przekroczyła dopuszczalne granice...