kuleczka 30.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Rydzu! Skasowałeś cały dziennk szkoda to był jeden z moich ulubionych, tych pierwszych które czytałam na forum Niniejszym dziękuję (trochę poniewczasie ) i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ojej Rydzu - dawno mnie nie było na forum i zastałam taką wiadomość myślę że będziesz jednak zaglądał czasami.... pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 05.06.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Oj Rydzu, szkoda.... Tak fajnie czytało się o waszych postępach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A co się stało ???? Tak dawno mnie nie było że nic nie wiem Rydzu odezwij się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Rydzu !!!!! co Ty zrobiłeś ???? przecież to był piękny kawałek Twojego życia a ja sie zastanawiam czy można wydrukować dziennik ? szkoda ....chyba zbyt pochopna decyzja ....ale może zacznij pisac od początku a tymczasem .....WESOŁYCH ŚWIĄT http://images1.fotosik.pl/308/156eb7c18932342b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Rydzu !!!!! co Ty zrobiłeś ???? przecież to był piękny kawałek Twojego życia a ja sie zastanawiam czy można wydrukować dziennik ? szkoda ....chyba zbyt pochopna decyzja ....ale może zacznij pisac od początku Wiem wiem.... ale - zrobilem sobie kopię zapasową Własnie ją wygrzebałem na dysku i mnie taka jakas nostalgia naszła Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 RYDZUUUU, czyli co........reaktywacja WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9787_Spokojnych%20Świąt%20.....jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Rydzu, Nadchodzące Święta niech będą dla Ciebieniezapomnianym czasem spędzonymbez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę, aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny, Przyjaciółoraz wszystkich Bliskich Ci osób. Ania Wiśniewska z rodziną http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Rydzu !!!!! co Ty zrobiłeś ???? przecież to był piękny kawałek Twojego życia a ja sie zastanawiam czy można wydrukować dziennik ? szkoda ....chyba zbyt pochopna decyzja ....ale może zacznij pisac od początku Wiem wiem.... ale - zrobilem sobie kopię zapasową Własnie ją wygrzebałem na dysku i mnie taka jakas nostalgia naszła Dzięki i pozdrawiam no to kamień z serca pozdrawiam ..... no to zaczynamy od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 25.12.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 no to kamień z serca pozdrawiam ..... no to zaczynamy od początku Właśnie wrzucam pierwsze posty - powywalało mi z nich niestety usmieszki - ale co tam - reszta jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Ale wspomnienia A teraz taki piekny dom tam stoi Czekam na resztę i bardzo mnie cieszy że wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 27.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hahaha - a ja tak w głębi siebie myślałem, że nie wytrzymasz za długo. No i się nie pomyliłem! Miło cię tu znowu widzieć/czytać! Uzupełniaj, uzupełniaj, bo fajnie ci idzie to klepanie klawiatury - moim skromnym zdaniem: obok Żaby-Goni to jedne z najlepszych relacji z pola bitwy POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI COBY CIĘ ZNOWU NIE NASZŁA OCHOTA KASOWAĆ!!! (choć i tak nie powiesz dlaczego usunąłeś to napomknę: tym razem zapewne będziesz pisał rozsądniej, cokolwiek miałoby to znaczyć...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 29.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Swietny dziennik Rydzu. Nie doczytałem do końca, ale zrobię to na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Pisz, pisz - uwielbialam czytac Twoj dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 31.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Nooooooo! Ja tu sobie zaglądam, co tam u Rydzów... A tu niespodzianka!!!!! Dziennika ni ma... Mam nadzieję, że powróci (w całości) Bo powiem szczerze, że patent na schody chciałem pożyczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 31.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Nooooooo! Ja tu sobie zaglądam, co tam u Rydzów... A tu niespodzianka!!!!! Dziennika ni ma... Mam nadzieję, że powróci (w całości) Bo powiem szczerze, że patent na schody chciałem pożyczyć... Powróci, powróci - właściwie to juz powraca od kilku dni Do schodów tez dojdziemy.... tym bardziej ze zabawa "żelastwem" zaczyna być przedmiotem mojej działalności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts