ada_marcin 29.11.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! No i jak tu nie lubić steków. A jakie to bydlątko? Oferuje steki lokalna firma z Zachodniopomorskiego z Witkowa. Black Angus, Hereford, Limousine z własnej hodowli. Spróbuję i napiszę oczywiście co o nich myślę. Edytowane 29 Listopada 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.11.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No i jak tu nie lubić steków. A jakie to bydlątko? Oczywiście nie "nasze mleczne syfiaste ". Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.11.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! Klasyczny "medium done" ... jeżeli ktoś lubi na "kratkę", to wystarczy obrócić mięso o 180* bez dodatkowego przewracania Ada ... widzę, że patelnia spisuje się całkiem nieźle ps - u mnie w tym tygodniu w kuchni, podtrzymywana jest lokalna tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 A ja potwierdzam, że hamerykańskie steki z Lidla, na rynek niemiecki produkowane, ale z polską naklejką są naprawdę warte swojej ceny. I za radą Chefa trochę mniej wysmażonych spróbowałam. Nie jest źle Fotek nie będzie, niespecjalnie lubię je robić Musicie uwierzyć na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.11.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 anSi ... małymi kroczkami naprzód ... "specjalnie" fotek kilka ... dotyczących pieprzenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC02215s.jpg ... dużo pieprzu i soli (przed pieczeniem) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02205s.jpg pieprz - mieszanka (zielony, biały, czerwony i czarny) ; sól - mieszanka (czerwona himalajska i czarna wulkaniczna) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02221s.jpg pieprzony T-bone Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 ... pieprzony T-bone "Pieprzony T-bone" A to skurczybyk! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657788 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 "Pieprzony T-bone" A to skurczybyk! Jak widać i pieprzyć można z sensem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6657903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.11.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Zamieścił Nieznany Smakosz (w skrócie NS) zdjęcia steków i odszedł w siną dal. Pozostawię je dla wzmocnienia apetytu. http://112.imagebam.com/download/qJZXso5fR9gDrZepXt9R2Q/36793/367923541/wolowina%20sezonowana%20na%20sucho%202.jpg http://110.imagebam.com/download/H1gMkY0wFWtOVzwD65szmg/36793/367923544/wolowina%203.jpg Edytowane 1 Grudnia 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 o rzesz jaki ładny. Gdzieś go zdobył? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Musi nie polski Ci on, ten stek na oliwnej desce Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659388 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.12.2014 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) "bawimy się po pachy" ... steak "na oliwnej desce" wygląda wyśmienicie (idealne cięcie - z kością - widać rękę fachowca, doskonała grubość 3/2" ... stawiam, że to nie podróba a najprawdziwszy Angus ps - "na oliwnej desce", po wyborze widzę, żeś prawdziwy steak'owy smakosz i wiem, że nie upieczesz go w "maszynie do gofrów" Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 "bawimy się po pachy" ... steak "na oliwnej desce" wygląda wyśmienicie (idealne cięcie - z kością - widać rękę fachowca, doskonała grubość 3/2" ... stawiam, że to nie podróba a najprawdziwszy Angus ps - "na oliwnej desce", po wyborze widzę, żeś prawdziwy steak'owy smakosz i wiem, że nie upieczesz go w "maszynie do gofrów" Żebyś się nie zdziwił. Ma się marnować w szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Albo " Na oliwnej..." skasował swój post (co za podstęp ) albo moderator zareagował na drugie konto. Stek jednak wylądował na gofrownicy. Zostawię zdjęcia, bo to ideał który powinien czekać na nas w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659612 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 cóż za błyskawiczna reakcja Modków ... Kapuś pobiegł ze skargą i już "ciach" ... ktoś chyba bardzo lubi "mleczne naleśniki z gofrownicy" i nie może ścierpieć widoku odpowiedniego mięsa na prawdziwe steak'i ps - ciekawym czy jak poproszę "na oliwnej desce" o kilka zdjęć z opisem i je opublikuję pt "z sieci" (co jest tutaj mile widziane przez niektórych "moderatorów"), również zostanę wyrzucony ? ... no "ubaw po pachy" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6659630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Profil skasowała Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6660180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Profil skasowała RedakcjaNieznany Smakosz będzie niepocieszony. A tak ładnie pisał; "mniami". Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6660195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.12.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) ... Kapuś pobiegł ze skargą i już "ciach" ... ktoś chyba bardzo lubi "mleczne naleśniki z gofrownicy" i nie może ścierpieć widoku odpowiedniego mięsa na prawdziwe steak'i ps - ciekawym czy jak poproszę "na oliwnej desce" o kilka zdjęć z opisem i je opublikuję pt "z sieci" (co jest tutaj mile widziane przez niektórych "moderatorów"), również zostanę wyrzucony ? ... no "ubaw po pachy" Czepili się państwo Redakcja oliwnej deski jak rzep krowiego ogona. Dobrze,, że chociaż stek pozostał . A uprzejmie informującemu niech stekowe podeszwy wychodzą zamiast steków. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez anSi kapuś Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6660248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.12.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Chyba trzeba przygotować się do polowania. Oferta od 8 grudnia.http://gazetka.lidl.pl/3ac77723-8243-4e2d-b8b4-2a3d8997d674/#/2Patrz prawy górny róg. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6662004 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.12.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Chef, muszę prosić cie o radę. Mam zamiar zamówić steki w sprzedaży wysyłkowej ale sporo firm oferuje steki mrożone. Owszem sezonowane ale potem mrożone. Jak na mój gust zmieni to na bank smak mięsa ale pewny na 100% nie jestem. Co o tym myślisz? Kupowane niemrożonego ogranicza w sposób zdecydowany listę sprzedawców ale ja byle czego nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/192866-stek-w-ko%C5%84cu-mo%C5%BCna/page/14/#findComment-6664071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.