ada_marcin 29.11.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! No i jak tu nie lubić steków. A jakie to bydlątko? Oferuje steki lokalna firma z Zachodniopomorskiego z Witkowa. Black Angus, Hereford, Limousine z własnej hodowli. Spróbuję i napiszę oczywiście co o nich myślę. Edytowane 29 Listopada 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.11.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 No i jak tu nie lubić steków. A jakie to bydlątko? Oczywiście nie "nasze mleczne syfiaste ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.11.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Smaże o jedną minute dłużej na "kratke", dwa przewroty na stronę. Palce lizać! Klasyczny "medium done" ... jeżeli ktoś lubi na "kratkę", to wystarczy obrócić mięso o 180* bez dodatkowego przewracania Ada ... widzę, że patelnia spisuje się całkiem nieźle ps - u mnie w tym tygodniu w kuchni, podtrzymywana jest lokalna tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 A ja potwierdzam, że hamerykańskie steki z Lidla, na rynek niemiecki produkowane, ale z polską naklejką są naprawdę warte swojej ceny. I za radą Chefa trochę mniej wysmażonych spróbowałam. Nie jest źle Fotek nie będzie, niespecjalnie lubię je robić Musicie uwierzyć na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.11.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 anSi ... małymi kroczkami naprzód ... "specjalnie" fotek kilka ... dotyczących pieprzenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC02215s.jpg ... dużo pieprzu i soli (przed pieczeniem) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02205s.jpg pieprz - mieszanka (zielony, biały, czerwony i czarny) ; sól - mieszanka (czerwona himalajska i czarna wulkaniczna) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02221s.jpg pieprzony T-bone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.11.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 ... pieprzony T-bone "Pieprzony T-bone" A to skurczybyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 "Pieprzony T-bone" A to skurczybyk! Jak widać i pieprzyć można z sensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.11.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Zamieścił Nieznany Smakosz (w skrócie NS) zdjęcia steków i odszedł w siną dal. Pozostawię je dla wzmocnienia apetytu. http://112.imagebam.com/download/qJZXso5fR9gDrZepXt9R2Q/36793/367923541/wolowina%20sezonowana%20na%20sucho%202.jpg http://110.imagebam.com/download/H1gMkY0wFWtOVzwD65szmg/36793/367923544/wolowina%203.jpg Edytowane 1 Grudnia 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.11.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 o rzesz jaki ładny. Gdzieś go zdobył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Musi nie polski Ci on, ten stek na oliwnej desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.12.2014 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) "bawimy się po pachy" ... steak "na oliwnej desce" wygląda wyśmienicie (idealne cięcie - z kością - widać rękę fachowca, doskonała grubość 3/2" ... stawiam, że to nie podróba a najprawdziwszy Angus ps - "na oliwnej desce", po wyborze widzę, żeś prawdziwy steak'owy smakosz i wiem, że nie upieczesz go w "maszynie do gofrów" Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 "bawimy się po pachy" ... steak "na oliwnej desce" wygląda wyśmienicie (idealne cięcie - z kością - widać rękę fachowca, doskonała grubość 3/2" ... stawiam, że to nie podróba a najprawdziwszy Angus ps - "na oliwnej desce", po wyborze widzę, żeś prawdziwy steak'owy smakosz i wiem, że nie upieczesz go w "maszynie do gofrów" Żebyś się nie zdziwił. Ma się marnować w szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Albo " Na oliwnej..." skasował swój post (co za podstęp ) albo moderator zareagował na drugie konto. Stek jednak wylądował na gofrownicy. Zostawię zdjęcia, bo to ideał który powinien czekać na nas w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.12.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 cóż za błyskawiczna reakcja Modków ... Kapuś pobiegł ze skargą i już "ciach" ... ktoś chyba bardzo lubi "mleczne naleśniki z gofrownicy" i nie może ścierpieć widoku odpowiedniego mięsa na prawdziwe steak'i ps - ciekawym czy jak poproszę "na oliwnej desce" o kilka zdjęć z opisem i je opublikuję pt "z sieci" (co jest tutaj mile widziane przez niektórych "moderatorów"), również zostanę wyrzucony ? ... no "ubaw po pachy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Profil skasowała Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Profil skasowała RedakcjaNieznany Smakosz będzie niepocieszony. A tak ładnie pisał; "mniami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.12.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 (edytowane) ... Kapuś pobiegł ze skargą i już "ciach" ... ktoś chyba bardzo lubi "mleczne naleśniki z gofrownicy" i nie może ścierpieć widoku odpowiedniego mięsa na prawdziwe steak'i ps - ciekawym czy jak poproszę "na oliwnej desce" o kilka zdjęć z opisem i je opublikuję pt "z sieci" (co jest tutaj mile widziane przez niektórych "moderatorów"), również zostanę wyrzucony ? ... no "ubaw po pachy" Czepili się państwo Redakcja oliwnej deski jak rzep krowiego ogona. Dobrze,, że chociaż stek pozostał . A uprzejmie informującemu niech stekowe podeszwy wychodzą zamiast steków. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez anSi kapuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.12.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Chyba trzeba przygotować się do polowania. Oferta od 8 grudnia.http://gazetka.lidl.pl/3ac77723-8243-4e2d-b8b4-2a3d8997d674/#/2Patrz prawy górny róg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.12.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Chef, muszę prosić cie o radę. Mam zamiar zamówić steki w sprzedaży wysyłkowej ale sporo firm oferuje steki mrożone. Owszem sezonowane ale potem mrożone. Jak na mój gust zmieni to na bank smak mięsa ale pewny na 100% nie jestem. Co o tym myślisz? Kupowane niemrożonego ogranicza w sposób zdecydowany listę sprzedawców ale ja byle czego nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.