amalfi 26.08.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Tego projektu chyba nie ma na liście omawianych. http://projekty.muratordom.pl/projekt_nieodzowny-wariant-ii,2776,0,0.htm?mirror=yes Ma prawie wszystkie pomieszcenia, które mi są potrzebne i nie jest duży. Bliższy ideałowi byłby, gdyby był 2 m szerszy po boku, przy którym jest kuchnia. I własnie kucnia i wiatrołap i jeden z pokoi byłyby większe. Ale nie wiem, czy jest to konieczne. Może ktoś się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jak dla mnie nieciekawy z powodu przechodniego salonu - salon jest w zasadzie koryatrzem a nie salonem. Na minus umiejscowienie kuchni. Inne wersje, ustawione na sztorc wyglądają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts