malotoro 30.08.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Zakupiłem (a raczej bank zakupił) mieszkanie na rynku pierwotnym. Mieszkanie obecnie jest w stanie deweloperskim - na dniach zacznę je wykańczać. Nie mam jednak za wielu pomysłów. A z urządzeniem i wykończeniem mieszkania zostałem sam. Plan mieszkania w załączeniu Nie stoi jeszcze żadna ze ścian działowych - zastanawiam się czy zrobić jeden duży pokój czy być wiernym projektowi (czy te 2 pokoje nie będą 2 "klitkami")? Ściany mogą zostać dowolnie przeze mnie przestawiane. Jak można zaaranżować łazienkę by było miejsce na wannę? Kuchnia narożna czy podłużna? Bardzo proszę szanownych forumowiczów o pomoc w aranżacji. Jeżeli chodzi o mój gust - chciałbym by mieszkanie było możliwie minimalistyczne. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 30.08.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Bardzo fajne mieszkanie,układ sensowny i zdecydowanie zostawiłabym pokój nieco go powiększając.http://static.pokazywarka.pl/i/3404874/735732/ruyt87.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malotoro 31.08.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Dziękuję A co myślicie o takiej idei (która chyba na chwilę obecną najbardziej mi się podoba): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.08.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 A ja myślę, że posiadanie osobnej sypialni, którą mozna wietrzyć jest lepszym pomysłem niż ciasne duszne kąciki: http://images68.fotosik.pl/136/6725166c60e4dd00med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts