jjaneczek 31.08.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Prosiłbym o pomoc przy wykończeniu łazienki jeśli chodzi o płytki, lustra, półki poniżej przedstawiam zdjęcia i plan łazienki nie mam pomysłu, dodam ze jeśli chodzi o kolor to jak najbardziej coś jasnego, i nie wiem czy dobrym wyborem byłyby np 2 kolory płytek na ścianie lub paski Edytowane 2 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.08.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 http://s6.ifotos.pl/img/Planjpg_eaepwep.jpg Nie wiem, jaki styl lubisz.Może drewnopodobne płytki na podłodze i na obudowie "geberita" i białe lub jasnopopielate na ścianie z umywalką i pod prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 02.09.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) dzięki za podpowiedz ale połączenia są już wykonane tak jak na moim rysunku co do przestrzeni w łazience nie zależy mi na niej, ma ona być funkcjonalna przede wszystkim mieć dużo schowków Edytowane 2 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.09.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 jak dla mnie nie jest funkcjonalna z tym dziwacznym prysznicem i umywalką wciśniętą przy ścianie, że lokcie mozna sobie obić przy myciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 02.09.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie wiem jakie wymiary ma łazienka ale zwymiarowałam rzut tak, że wnęka na prysznic ma 90cm szerokości a ściana z umywalką i pralką ma ok.160cm. Brodzik prostokątny 90x80cm a obok niego za dobudowaną krótką ścianką szafka albo otwarte półki o głebokości ok.30cm. Blat z umywalką 50cm głębokości, pod nim płytka pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjaneczek 03.09.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monoformatowanie 04.09.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Proponuje utrzymać wykończenie łazienki kolorach bieli i płytek drewnopodobnych, najładniej wyglądałby odpływ liniowy, proszę pamiętać, że szerokość przesłony prysznicowej powinna być dobrze zaplanowana- być może łamana, będzie lepiej się sprawdzać, pralkę proszę ustawić z lewej strony (drzwiczki standardowych pralek tak się otwierają) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmlody 08.09.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Edytowane 8 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts