robert845 02.09.2014 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witam Chciałem kupić gotową szafę z IKEA, tylko że ta szafa ma podwójne drzwi na kurtki a mi taka duża jedna przegroda nie jest potrzebna. Więc chciałem ją przegrodzić ścianką pniową na pół tak aby każda przegroda była na szerokość drzwi. Jedna połówka zostanie taka duża na kurtki a w drugiej bym dorobił półki (dokupił). Pytałem się w sklepie to powiedzieli że sprzedadzą boczną ściankę szafki, trzeba ją przyciąć sobie i można wstawić. Tylko nie wiem na co to zamontować. Do tego muszą być potem półki przykręcone więc musi to trzymać. Czy najlepiej od góry śrubami to poprzykręcać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 02.09.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Najprostsze będą konfirmaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert845 03.09.2014 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 W centrum handlowym gdzieś nawiercą otwory pod takie konfirmaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 03.09.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Sam sobie nie nawiercisz? Nawet nie musi być super równo, byle zmieścić się w płycie.Ja wiercę najpierw cieńszym wiertłem na całą głębokość, a później grubszym na łepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dewelopper 03.09.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 konfirmatki powinny dać sobie radę...zresztą w meblach ikei to większość rzeczy jest właśnie nimi skręcana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 05.09.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Miałam podobny problem i rzeczywiscie konfirmatki pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert845 07.02.2015 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Powierciłem samemu, właśnie najpierw cieńszym wiertłem a potem grubszym, nawet wyszło bardzo równo aczkolwiek robiłem to powoli i starannie 5 razy mierząc każdą dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts