gadek80 09.09.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam Chciałem wykonać na suficie taką śliczną ozdobę jak na zdjęciu, a dokładniej chodzi mi o tą co jest na ścianie, czyli ta biała. Czy wiecie może jak coś takiego wykonać, uwzględniając oczywiście, żeby nie zrujnowało to mojego portfela Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 10.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ja myśle, że takie coś kupuje się gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.09.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Mi to wygląda na kawałek materiału z diamencikami lub dziurkami,może tapeta...........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowkaportugalka 10.09.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Freski i marmury na ścianach miały początkowo podkreślać status właściciela pałacu. Potem gdy wynaleziono tapetę i sztukaterię burżuazja aspirująca do miana arystokracji naklejała to sobie na ściany domów mieszczańskich aspirujących do miana pałaców. Potem powstała tania tapeta i sztukateria ze styropianu. Mogą się teraz wszyscy poczuć trochę jak burżuazja. W kraju ze średnimi zarobkami na poziomie 1/3 zarobków niemieckiego robotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam Czy wiecie może jak coś takiego wykonać, uwzględniając oczywiście, żeby nie zrujnowało to mojego portfela Pozdrawiam Maciek Zalatw sobie piracką wersję CAD Wnęrza lub 3D Studio MAX - i narysuj. Będzie najtaniej To wizualizcja komputerowa i to niezbyt dobra. Jest kilka sposobów zrobienia czegoś w tym stylu - o podświeteniu sufitu i nałożeniu na niego płyty z dziurkami już pisano. Ale może być podświetlony barissol o dwóch przeźroczystościach Albo światłowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 04.11.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 blacha, projekt, dziurkacz do blachy i panele led, z takimi 3 można zamknąć się w kwocie 500 pln No i sposób znalezniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czescicat 04.11.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Podoba mi się również ta ozdoba, może sam zainwestuję i podzielę się efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts