mar.d 09.09.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam, w sprawie aranżacji wnętrz jestem całkiem zielony, a na forum jest sporo ludzi którzy się na tym świetnie znają, proszę więc o pomoc. Na wizualizacjach moje wstępne pomysły. Proszę nie sugerować się kolorami i rodzajem szafek, chodzi mi o wstępną koncepcję. Co o tym myślicie? Czy taki układ będzie praktyczny? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 odpuść sobie narożną szafkę wizącą. Lepiej zejśc w miejscu, gdzie zaczyna się półwysep szafką do samego blatu i częśc zrobić otwieraną od strony stołu np. na obrusy, podkładki pod talerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 12.09.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Stół oddzieliłbym od blatu i ustawił prostopadle do okna, żeby było swobodne dojście i możliwość rozłożenia na większe przyjęcie. Wisząca szafka narożna z półeczkami - a fe! Do wywalenia. Okap podszafkowy średnio wygląda, średnio działa i zabiera przestrzeń całej szafki. I jeszcze w rogu dochodzi kolejna, średnio praktyczna szafka narożna. Dla mnie za dużo tych wiszących gratów. Dałbym tylko 2 szerokie szafki wiszące na ścianie koło lodówki, otwierane do góry (Aventos HF). A na ścianie z płytą tylko ładny okap wiszący, żeby nie zagracać kolejnej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 15.09.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 on ta narożna zdecydowanie do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts