mateuszratajczyk 11.09.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Hej, potrzebuje kupić kilka rzeczy z Ikea dla mamy, która mieszka ponad 100km od najbliższego sklepu tej sieci. Jest jakiś sklep online, w którym można by zamówić to samo co w Ikea, ale z dostawą do domu? Patrzyłem na allegro, niektóre rzeczy są, ale ceny nie są zbyt atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Zawsze się zastanawiam jak to jest, że wam wszytskim, którzy zadajecie takie trywialne pytania, nie działa wujek google? pierwszy z brzegu:http://www.lekea.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.09.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Są też firmy robiące zakupy w IKEA, nie zwiększające ceny produktów, ale zarabiające na transporcie. Sama tak kupiłam łóżko, materac i zagłówek - w sumie tylko koszt zakupów + 200 zł za transport. Skąd namiar na nich? Z Google'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 13.09.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Sama IKEA sprzedaje od jakiegoś czasu przez internet (konkretnie sklep w Katowicach). Kupowałam i dużo za transport nie biorą (mniej niż płaciła Joliska). Co prawda obecnie usługa jest zwieszona (kombinują coś innego) ale tutaj można zapytać: [email protected], tel. 32 789 8126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 16.09.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 oficjalny e-sklep Ikei to dopiero przyszłość, ale nie taka odległa - http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/1,136156,16646644,Ikea_przenosi_sie_do_internetu__W_Polsce_powstanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazynaa 16.09.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 No właśnie słyszeliśmy, że IKEA ma otwierać teraz niedługo też sprzedaż przez internet to znaczy jakiś własny sklep internetowy. Nie wiemy, czy to prawda. Czy ktoś mo że potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 16.09.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Przecież masz w linku, sama Ikea potwierdza, że będzie to 2016 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 17.09.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Miałam nadzieję, że Katowice coś wykombinują ale niestety nie. To odpowiedź, jaką od nich otrzymałam: "Usługa Kupuj z Domu funkcjonowała do dnia 31.08.2014. IKEA obecnie pracuje nad lepszym rozwiązaniem dla naszych klientów. Data wznowienia możliwości zamawiania artykułów przez internet jest nieznana." Pozostaje tylko zlecać zakupy firmom, jak proponuje Joliska. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts